Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džefersons: "Ar Redu būsim labāki nekā ar Kārteru"

Andrejs Siliņš

Džefersons: "Ar Redu būsim labāki nekā ar Kārteru"
No kreisās Maikls Reds ("Bucks") un
Ričards Džefersons (tobrīd vēl "Nets").
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" jaunieguvums Ričards Džefersons savā pirmajā preses konferencē jaunajā darba vietā solīja, ka kopā ar Maiklu Redu būs ievērības cienīgs spēks.

Jau ziņojām, ka Ņūdžersijas "Nets" savu visu laiku otro labāko punktu guvēju Džefersonu aizmainīja uz Milvoki klubu, pretī saņemot gandrīz desmit miljonus dolāru sezonā pelnošo uzbrucēju Bobiju Simonsu un ķīniešu jauno talantu 21 gadu vēl nesasniegušo Ji Jianlianu.

Ja Jianlians pats pavēstīja, ka nevēlas vairs spēlēt "Bucks" rindās, tad komandas jaunieguvums Ričards Džefersons ir sajūsmā par iespēju spēlēt tieši šajā organizācijā. "Es nezināju pilnīgi neko un jau pēc brīža mans tālrunis nepārstāja zvanīt nedēļu no vietas," basketbolists atzīst, ka sākotnēji bijis šokēts par šādu notikumu pavērsienu.

"Kad tas notika, es biju bēdīgs, bet nomierinājos, iepazinos ar situāciju un tagad esmu kļuvis ļoti priecīgs par iespēju spēlēt Milvoki," stāstīja Džefersons. "Man nekas nav pret Milvoki [kā pilsētu]. Tikpat labi varēju tikt aizsūtīts uz Bostonu vai Losandželosu."

2001. gadā ar kopējo 13. numuru draftā vieglo uzbrucēju izvēlējās Hjūstonas "Rockets", bet nekavējoties tika aizmainīts uz Ņūdžersiju. Tur basketbolists pavadījis visu savu līdzšinējo karjeru, un nesen izteicās, ka vēlas tur pavadīt arī visu atlikušo karjeru.

Džefersons paslavēja "Bucks" klubu, kam izdevies lielisks darījums: "Tas bija liels darījums, jo izdevās kopā savest divus līgas labākā desmitnieka punktu guvējus. Spēlēju kopā ar Vinsu Kārteru, kuru uzskatu par vienu no izcilākajiem spēlētājiem. Tomēr domāju, ka mēs ar Maiklu Redu spēsim dot vēl nozīmīgāku ieguldījumu. Viņš ir viens no labākajiem snaiperiem, ko esmu redzējis, savukārt mana stiprā puse ir caurgājieni."

"Esmu mazs apzinīgs puika un tāpēc domāju, ka Skotam [Skailzam - "Bucks" galvenajam trenerim] es patīku," pie jokiem ķērās basketbolists. "Mēs tagad ar Skotu esam draudzīgi, bet noteikti pienāks brīdis, kad viņš uz mani ļoti lamāsies." Treneris piebilda: "Tas ir visai droši. Mēs vēlējāmies šovasar pastiprināt komandu, un Džefersonā ir daudz lietu, ko apbrīnot no trenera skatu punkta."

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +8 [+] [-]

, 2008-07-08 13:00, pirms 16 gadiem
ta jau labi ka pattiiik!!
varbuut buks rindaas redzeesim citu dzefersonu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Kazhelis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-07-08 13:21, pirms 16 gadiem
dzefersons baigi laimiigs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 13:32, pirms 16 gadiem
Buss interesants duets....

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 13:33, pirms 16 gadiem
starp citu Kriss pols danko bet ne tik biezzi...

  +5 [+] [-]

, 2008-07-08 13:54, pirms 16 gadiem
Redam ir labāks metiens nekā Kārteram, un piedevām viņš vēl ir kreilis, arī caurgājiens viņam nav no tiem sliktākājiem, protams, grozam ar danku vai lay-up viņš neuzbrūk tik labi kā Kārters, taču arī šie basketbola elementi viņam ir diezgan augstā līmenī. Tagad Džefersons varēs niežāk mesties agresīvos caurgājienus un atbrīvos rokas Redam uz 3p. līnījas, "Bucks" varētu nākam sezon iekļūt play-off, diezgan pārdroša prognozē, bet viņiem vēli Boguts, kas tikai turpina progrezēt.

  +4 [+] [-]

, 2008-07-08 13:57, pirms 16 gadiem
pecha13 rakstīja: Redam ir labāks metiens nekā Kārteram, un piedevām viņš vēl ir kreilis, arī caurgājiens viņam nav no tiem sliktākājiem, protams, grozam ar danku vai lay-up viņš neuzbrūk tik labi kā Kārters, taču arī šie basketbola elementi viņam ir diezgan augstā līmenī. Tagad Džefersons varēs niežāk mesties agresīvos caurgājienus un atbrīvos rokas Redam uz 3p. līnījas, "Bucks" varētu nākam sezon iekļūt play-off, diezgan pārdroša prognozē, bet viņiem vēli Boguts, kas tikai turpina progrezēt.

Ne tikai Boguts, sākumā ir arī Mo Vilijamss un Čārlijs Viliuneva, uz soliņa arī ir Čārljis Bells un vēl kaut cik normāli čaļi, kas var labi nospēlēt.

  +4 [+] [-]

, 2008-07-08 14:00, pirms 16 gadiem
Ooopiits rakstīja: Ne tikai Boguts, sākumā ir arī Mo Vilijamss un Čārlijs Viliuneva, uz soliņa arī ir Čārljis Bells un vēl kaut cik normāli čaļi, kas var labi nospēlēt.



jā, jā Mo Vilijamsu un Viliuneivu aizmirsu. Mo Vilijams vispār ir diezgan sakarīgs saspēles vadītājs nu "Bucks" ir kļuvuši spēcīgāki tas ir vienozīmīgi.

     [+] [-]

, 2008-07-08 16:24, pirms 16 gadiem
ceru sagaidīt kādu brīnumu no Ramon Sessions, 24ast pat Nash,Pols un Williams nav atdevis vienā spēlē !!! nba.com: NBA.com : Ramon Sessions Info Page

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 16:40, pirms 16 gadiem
Kazhelis rakstīja: Cerēsim, cerēsim...

nepārspīlē

  +2 [+] [-]

, 2008-07-08 16:42, pirms 16 gadiem
Par ko Simonsam 10 milj. sezonā?? Zili breinumi

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 16:53, pirms 16 gadiem
edss rakstīja: Par ko Simonsam 10 milj. sezonā?? Zili breinumi

Par skaistām acīm, nekas cits nenāk prātā..

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 17:00, pirms 16 gadiem
Ronaldi rakstīja: Par skaistām acīm, nekas cits nenāk prātā..

tik skaistas jau nemaz arī nav
';

     [+] [-]

, 2008-07-08 22:45, pirms 16 gadiem
ceram ka vinja veleshanas piepildiisies