Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marejam un F. Vāgneram vāja precizitāte, ''Pelicans'' pārbaudē apspēlē ''Magic''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Marejam un F. Vāgneram vāja precizitāte, ''Pelicans'' pārbaudē apspēlē ''Magic''
Džordans Hokinss pret Moricu Vāgneru. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi turpina gatavoties jaunajai sezonai. Šovakar notikušajā pārbaudes mačā Ņūorleānas ''Pelicans'' ar 106:104 apspēlēja Orlando ''Magic'' basketbolistus.

• Teju visa spēle aizritēja, vadībā esot ''Pelicans'' vienībai. Vēl 40 sekundes līdz pamatlaika izskaņai Ņūorleāna atradās vadībā ar astoņu punktu pārsvaru, tomēr Džeilena Kračera trīs neprecīzie soda metieni četros mēģinājumos un deviņi Korija Džozefa punkti minūtes laikā ļāva ''Magic'' tikt līdz pēdējam metienam.

• Pēc Džamala Mouzlija pieprasītā minūtes pārtraukuma Orlando basketbolisti pēdējā uzbrukumā izšķīrās par tālu Trevelina Kvīna trejaci, kas lidoja grozam secen.

• Ar 18 punktiem mājinieku uzvaru kaldināja Džordans Hokinss, savukārt 16 punktus, astoņas atlēkušās bumbas, trīs piespēles un divas pārtvertas bumbas 19 minūšu laikā iespēja Zaions Viljamsons. Vēl 13 punkti vācu centram Danielam Taisam.

• Neveiksmīgs metienos no spēles bija ''Pelicans'' saspēlnieks Dežonte Marejs, realizēdams vien divus no deviņiem metieniem un iekrājot sešus punktus un tikpat piespēles. Vāja precizitāte arī vienam no ''Magic'' līderiem Francam Vāgneram – astoņi punkti, trāpot divus no astoņiem metieniem.

• Orlando komandā rezultatīvākais bija Paulo Bankero, kura kontā 15 punkti. Pa 11 iekrāja aizsargi Kouls Entonijs un Džeilens Sagss.

• Trešās ceturtdaļas vidū, piezemējoties uz pretinieka potītes, traumā iedzīvojās ''Magic'' pamatcentrs Vendels Kārters, vēlāk dodoties uz ģērbtuvēm un laukumā neatgriežoties.

• ''Pelicans'' rindās pirmajā pārbaudes mačā nespēlēja divi vadošie spēlētāji – Brendons Ingrems un Trejs Mērfijs.

• Abas komandas atkārtoti tiksies naktī uz 12. oktobri, taču šoreiz jau ''Magic'' mājvietā. Orlando basketbolistiem vēl starpā gaidāma viena pārbaudes spēle naktī uz 10. oktobri viesos pret Sanantonio ''Spurs''.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/game/orl-vs-nop...