Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mins spēlēs Pekinā

Mins spēlēs Pekinā
Jao Mins un viņa tautietis NBA
Jī Jinljans būs vērā ņemams spēks Pekinā
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Hjūstonas "Rockets" centrs Jao Mins, kuram pirms trīs dienām tika veikta operācija pēdas kaula plīsuma dēļ, paziņojis, ka darīs visu, lai palīdzētu Ķīnas izlasei Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Ķīnas izlases un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" centra spēlētājam Jao Minam veiktā operācija noritēja veiksmīgi. "Jao jūtas labi un uzkrāj spēkus pēc operācijas. Mēs turpināsim sekot līdzi viņa atveseļošanās procesam un sāksim aktīvu rehabilitācijas kursu, tiklīdz viņš fiziski tam būs gatavs," sacīja Hjūstonas kluba terapeits Toms Klantons. Pēc mediķa sniegtās informācijas Ķīnas basketbolistam būs nepieciešami aptuveni četri mēneši, lai pilnībā atkoptos un uzsāktu rehabilitācijas procesu.

Mina vēstījums Ķīnas tautai bija pilns optimisma. "Mans savainojums ir darījis Jūs bažīgus, kā rezultātā tika daudz spekulēts ap manu dalību olimpiskajās spēlēs. Taču Jūs vienmēr mani esat atbalstījuši, pat tad, kad biju tikai ceļā uz augstākajām virsotnēm. Operācija noritēja veiksmīgi, un atsākšu fiziskās sagatavotības treniņus drīz. Darīšu visu, lai būtu labākajā formā un spēlētu Ķīnas izlasē Olimpiskajās spēlēs. Tiksimies Pekinā!"

Nekādus šķēršļus nav likusi Hjūstonas "Rockets" vadībā, atšķirībā no Toronto "Raptors" ilgo kaulēšanos Horhes Garbahosas jautājumā par dalību Eiropas čempionātā. Jāpiezīmē, ka "Rockets", kas izcīnījusi jau 17. uzvaru pēc kārtas, atradusi papildinājuma centra pozīcijā Mina prombūtnes laikā, noslēdzot desmit dienu līgumu ar 23 gadus veco Džastinu Viljamsu. Viljams savā otrajā sezonā NBA pārstāvēja Sakramento "Kings" rindas, šosezon laukumā dodoties 22 spēlēs, gūstot 1.4 punktus un izcīnot 2.2 atlēkušās bumbas 5.3 minūšu laikā.

Izmantotie resursi:
www.chron.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-07 13:33, pirms 16 gadiem
Piekriitu.. Zhurnaalistikas paraugstunda dzeltenumaa, ar atmazgaam uz chron.com
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-07 14:08, pirms 16 gadiem
zaibis, Kinai medaljas !! :p

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 16:26, pirms 16 gadiem
bikinj pa naudas lietaam... Nez Minam veljoprojam ir japiko bijusajam klubam % no savas algas vai ari tas attiecas tika uz pirmo liigumu? isteniba stulbi buut labakajm shpiilerim Kina... tikt prom no turienes ir gandriz Mission Impossible... un ja ari tiec, tad jamaksa baigais kapiitis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-07 22:45, pirms 16 gadiem
MightyX pa priekshu jau paarbauda ka iedereesies tie aizvietotaaj speleetaji !!!
nenjems jau uzreiz 10 gadu liigumu !!! LOL !