Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ar spēli pret ''Timberwolves'' Dalasas ''Mavericks'' uz mājas spēlēm laidīs 1500 fanus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ar spēli pret ''Timberwolves'' Dalasas ''Mavericks'' uz mājas spēlēm laidīs 1500 fanus
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' lēmusi pievienoties deviņām komandām, kas aizvada mačus ar līdzjutējiem un no 8. februāra spēles pret Minesotas ''Timberwolves'' līdz 1500 faniem varēs apmeklēt mačus .

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' kopš pagājušā gada marta savā mājas spēļu arēnā mačus aizvada pie tukšām tribīnēm. Sezonu uzsākot, tikai deviņas vienības lēma par spēlēšanu fanu klātbūtnē, laižot līdz 20% no arēnas ietilpības.

Sākot ar 8. februāra spēli pret Minesotas ''Timberwolves'' līdzīgi rīkosies ''Mavericks'', kas uz savām mājas spēlēm laidīs līdz 1500 personām. Nedēļā no 8. - 14. februārim ''American Airlines Center'' apmeklēt mačus varēs slimnīcu darbinieki, policisti, ugunsdzēsēji, ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji un citi, kas vakcinējušies pret Covid-19.

Pēdējā reize, kad Dalasas ''Mavericks'' spēlēja skatītāju priekšā bija 2020. gada 11. martā pret Denveras ''Nuggets''. Šī spēle iegājusi vēsturē ar to, ka tās laikā NBA lēma apturēt atlikušās sezonas izspēli.

Šī sezona Porziņģa pārstāvētajai komandai nav iesākusies spoži. Izcīnītas deviņas uzvaras 23 mačos, kas dod tikai priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē. Tieši savā laukumā pagaidām ''Mavericks'' sniegums klibo - uzvarētas vien divas no deviņām cīņām.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/nba/mavericks/ne...

     [+] [-]

, 2021-02-06 16:40, pirms 4 gadiem
Ja nu būs galīgā pakaļā pie mums ar kovidu vēl maijā,tad te arī ir risinājums PČ hokeja apmeklētājiem Rīgā.

     [+] [-]

, 2021-02-06 17:47, pirms 4 gadiem
Loģisks lēmums!

Mums līdz turienei, kur ebreji, amerikāņi un daudzi citi atrodas šodien, vēl tāls ceļš ejams.