Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Giričeks pievienojas "Suns"

Giričeks pievienojas "Suns"
Gordans Giričeks (pa labi),
kļuvis par Leandro Barbosas komandasbiedru
Foto: azcentral.com

Horvātu aizsargs Gordans Giričeks turpmāko sezonas daļu aizvadīs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Fīniksas "Suns", pēdējo nedēļu laikā pieredzējušais basketbolists bija bez darba

Šosezon šī Giričekam ir jau trešā pieturvieta. Sezonu horvāts iesāka Jūtas "Jazz" komandā, taču maiņas darījuma rezultātā un pēc strīda ar treneri Giričeks nonāca Filadelfijas "76ers" rindās, taču nesen no kluba tika atlaists.

Girčeks spēlējis tādās NBA komandās, kā Orlando "Magic", Mepfisas "Grizzlies", Jūtas "Jazz", Filadelfijas "76ers". "Suns" kļūs par basketbolista sesto komandu. Fīniksas kluba ģenerālmenedžeris Stīvs Kers par Giričeka labajām īpašībam laukumā nosauca, viņa spēju realizēt trīspunktu metienus, aizsardzību un pieredzi, kas komandai palīdzēs play-off spēlēs.

Savā NBA karjerā Gordans Giričeks aizvadījis 362 spēles un vidēji atzīmējis ar 9,2 gūtajiem punktiem, taču šosezon šis rādītājs ir pamatīgi sarucis, vien 3,9 punkti.

Izmantotie resursi:
www.espn.com

  +3 [+] [-]

, 2008-03-04 23:56, pirms 16 gadiem
Girčeks spēlējis tādās NBA komandās, kā Orlando "Magic", Mepfisas "Grizzlies", Jūtas "Jazz", Filadelfijas "76ers". "Suns" kļūs par basketbolista sesto komandu.
Tad jau sanāk, ka pa piekto.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-04 23:59, pirms 16 gadiem
Sāk likties ka Suns interesējās par visiem nba veterāniem!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-05 00:32, pirms 16 gadiem
SUNS savaac miikstos lai ir uz ko novelt vainu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-05 16:18, pirms 16 gadiem
nu ja suns paliek ar vien vecāka un laiiam jau arī lēnāka - bet prieredze un lielums šosezin gan iegūts !

Vai vai ka es apr SUNS - ceru ka būs čempioni , bet šosezoon - HMM - šosezon var pat playofos netikt - nāvenieku rietumi - ka'nekā

     [+] [-]

, 2008-03-05 17:33, pirms 16 gadiem
Suns maina spēles stillu paies ilgs laiks kāmēr komanda būs iespēlējusies tāpat, kā Dalasa. Bet Suns plus ir tāds, ka Leikers pamats būs jāiespēlē no jauna un tas būs tieši pirms PO. Nepaveiksies tai komandai, kas dabūs pirmajā kārtā pretī Suns!