Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" bez Noā trīs nedēļas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Bulls" bez Noā trīs nedēļas
Joakims Noā
Foto: AFP/Scanpix

Smagu triecienu cīņā par iekļūšanu Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīrā cietusi Čikāgas ''Bulls'', kam vēl trīs nedēļas būs jāiztiek bez pamatcentra Joakima Noā.

Noā februārī izlaida septiņas regulārā čempionāta spēles, pēc tam agriezās, bet labāk nav kļuvis - kājas savainojuma dēļ izlaistas pēdējās divas spēles pret Indiānas ''Pacers'' un Atlantas ''Hawks''. Šodien Čikāgas klubs paziņojis, ka Noā nespēlēs vēl vismaz trīs nedēļas.

Noā zaudējums ''Bulls'' ir ļoti sāpīgs, jo Joakims bija galvenais aizsardzības balsts un labs cīnītājs zem groziem. Čikāga turpina cīņu par iekļūšanu ''play off''. Pašreiz NBA Austrumu konferencē ''Bulls'' ar 31-29 bilanci ieņem sesto vietu, bet par tikai vienu uzvaru mazāk ir Milvoki ''Bucks'' un Maiami ''Heat'', bet par trīs uzvarām mazāk ir 9. pozīcijā esošajai Šarlotes ''Bobcats''.

Noā šosezon piedalījies 50 spēlēs, laukumā pavadot vidēji 31,1 minūti, kuras laikā gūti 10,7 punkti un izcīnītas 11,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +3 [+] [-]

, 2010-03-03 22:22, pirms 15 gadiem
Būs ļoti grūti, Millers viens pats ir palicis.