Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nelsons: "Nespējam tikt galā ar garajiem"

Andrejs Siliņš

Nelsons: "Nespējam tikt galā ar garajiem"
Als Džefersons
Foto: AP

Pēc zaudējuma Minesotas "Timberwolves" Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēlē Goldensteitas "Warriors" vienības galvenais treneris Dons Nelsons uzsvēra, ka komandai ir problēmas, spēlējot pret vienībām ar labiem garajiem spēlētājiem.

"Domāju, ka uguntiņa bija, bet ne pietiekami visai spēlei. Dažas no statistikas ailēm ir pārsteidzošas, bet mēs parasti nespējam tikt galā ar talantīgiem garajiem spēlētājiem - par to nav nekādu šaubu. Viens no tādiem bija arī šoreiz," treneris norādīja uz "vilku" centra Ala Džefersona sniegumu (32 punkti un desmit atlēkušās bumbas). "Manā komandā labākie bija Kurcs un Morovs, kuri patiešām paveica lielisku darbu abos laukuma galos."

"Mēģinājām Džefersonam iet virsū pa diviem un padarīt viņa dzīvi grūtāku. Zinājām, ka viņš tik un tā centīsies izmest daudz metienu un dažkārt mums izdevās labs darbs, bet tai pašā laikā arī slikts," atcerējās viens no līgas labākajiem metienu bloķētājiem Ronijs Turiafs. "Viss atkarīgs no turēšanās pie spēles plāna un modrības, bet šoreiz tieši tas pietrūka."

"Mēģinājām padarīt Džefersonam pēc iespējas grūtāku bumbas saņemšanu," sacīja Nelsona uzslavētais Robs Kurcs. "Viņš ir lielisks spēlētājs un gūs punktus, bet mēs tik un tā neizdarījām labāko iespējamo darbu kā komanda aizsardzībā tieši pret viņu. Mums vajadzēja iet virsū pa diviem, bet reizēm šķita, ka to nokavējām un darījām nepareizajā brīdī. Ja spēlē pret labiem spēlētājiem, jābūt gatavam to darīt bez piezīmēm, bet mēs to nespējām."

"Treneri dara visu, ko spēj, lai mēs būtu gatavi katrai spēlei," kapteinis Stīvens Džeksons pievērsās sniegumam kopumā šajā sezonā, kritizējot spēlētājus. "Mums jāpārstāj skatīties uz treneriem, lai tie atbild uz jautājumiem, mums pašiem jāiet, jāspēlē un jāpadara savs darbs. Domāju ikvienam ģērbtuvē ir pienācis laiks paskatīties pašiem uz sevi spogulī. Tas ir vienīgais veids, kā varam uzlabot sniegumu. Ne jau treneri spēlē. Viņi mūs sagatavo, cik vien labi spēj. Mums jāatrod veids, kā iziet un uzvarēt spēles."

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 10:19, pirms 16 gadiem
S-Jax beidzot ir pateicis kko, aks tiešām varētu sapurināt šo komandu

  +3 [+] [-]

, 2009-01-03 10:19, pirms 16 gadiem
Dzhfersons riktigi noardijas ... Nu ar vienu defensivo centru laukuma gruti kautko izdarit...

  -3 [+] [-]

, 2009-01-03 10:20, pirms 16 gadiem
Tieši ši uguntina pietrukst,lai varetu cinities katra spele

  +6 [+] [-]

, 2009-01-03 10:23, pirms 16 gadiem
shoreiz gan japiekrit Captain Jack teiktajam

  +8 [+] [-]

, 2009-01-03 10:23, pirms 16 gadiem
tie teksti par labo darbu un to, ka treneris ir laimīgs, ir autora izdomājums... latviešu valodā ir iespējams to pateikt to arī stilistiski labāk... var teikt piemēram veiksmīgi un nevis laimīgs, bet apmierināts... šaubos, ka Turiafs kā Santa sāka uzskaitīt viņa komandas puišu labos darbus vienā un otrā laukuma galā

  +7 [+] [-]

, 2009-01-03 10:41, pirms 16 gadiem
Siliņ - bildē ir attēlots Kreigs Smits nevis Als Džefersons, kā vēstīts attēla aprakstā.

Džefersons nospēlēja lieliski, bet tāpat, lai ''Wolves'' kaut ko sasniegtu vajag labus aizsargus, ar vienu labu garo lielus panākumus nevar sasniegt. Tādus ''Warriors'' jau var uzvarēt, bet līdz lielām uzvarām vēl diezgan daudz pietrūkst. It kā skaitās jauni un talantīgi, bet izņemot ''Big Al'' neviens tur īpaši neprogresē.

  +3 [+] [-]

, 2009-01-03 10:43, pirms 16 gadiem
neko jaunu jau viņš nepateica! Same shit!

     [+] [-]

, 2009-01-03 10:47, pirms 16 gadiem
Secinaajums ir viens urpmaak Turiafa vietaaa laukumaa vajag suutiit Kurzu vinjsh uzbrukumaa ir daudzveidiigaaks un aizasrdziibaa noteikti nav sliktaaks!!!

 +13 [+] [-]

, 2009-01-03 10:49, pirms 16 gadiem
Vispār jau ''Warriors'' nākotne izskatās vairāk kā cerīga. Padomājiet, drīz atpakaļ būs Eliss, tāpat Maggette(it kā ''Warriors'' viņu cenšas aizmainīt) un tad jau komanda pēc kaut kā izskatīsies. Labas iespējas tikt pie laba PF draftā. Šī sezona bija norakstāma jau brīdī, kad bija zināms, ka Eliss nespēlēs ilgu laiku. Tas pats ar ''Wizards''. Komanda šobrīd iet uz labu draft picku + drīz atgriezīsies Arenass, nākošajā sezonā komanda būs liels spēks. Viena slikta sezona negarantē sliktu nākotni, reizēm pat ir tieši otrādāk. ''Spurs'' ir spilgts piemērs. Dabūja pirmo draft picku. Dabūja Dankanu. Dabūja nākošajā sezonā titulu... Es te negribu vilkt nekādas paralēles, taču ''Warriors'' nākotne ir gaišāka, nekā daudziem liekas.

     [+] [-]

, 2009-01-03 10:50, pirms 16 gadiem
Kārtējie teksti, cik var runāt, ka viss ir saprasts! No runām pie darbiem !

  +4 [+] [-]

, 2009-01-03 11:00, pirms 16 gadiem
man gan jau liekas, ka GSW ir problemas pret jebkuru komandu, bet nu tas tā...

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 11:03, pirms 16 gadiem
meesls rakstīja: shoreiz gan japiekrit Captain Jack teiktajam
nu jā, un viens no šiem, kam japaskatās spogulī ir crawfords....

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 11:06, pirms 16 gadiem
ja šitā turpinās play off netiks ha ha ha ha

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 11:06, pirms 16 gadiem
es teiktu taa... kaa Biedrinjsh viens pats avr nosekt visus garos (bija vinjam labs paliigs Harington, bet to jau protams GSW sisteemaa nevajadzeeja)

Visu cienu Andrim-vins tiesam ir labs ,un es jutu vinam vislaik lidzi,bet nu nevajag uztaisit vinu par baigo monstru
domaaju ka vins veel nav tada limeni ka piemeram Howards un Jao.....
Un zinu ka pec gada vai diviem ,tad gan vins gaziis kalnus

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 11:09, pirms 16 gadiem
PSC, tikko noskatījos speles video, nebrinos, ka Jeefersons iemet 32 p, ja vinam pat 5 soļus ka nostaigatu nesvilpj....

  +3 [+] [-]

, 2009-01-03 11:10, pirms 16 gadiem
nelsonam vispar ir jaiet trenet streetbolisti ... un basta ...

  +5 [+] [-]

, 2009-01-03 12:13, pirms 16 gadiem
The_Shadow rakstīja: Vispār jau ''Warriors'' nākotne izskatās vairāk kā cerīga. Padomājiet, drīz atpakaļ būs Eliss, tāpat Maggette(it kā ''Warriors'' viņu cenšas aizmainīt) un tad jau komanda pēc kaut kā izskatīsies. Labas iespējas tikt pie laba PF draftā.
un ko dos tas, ka nodraftēs PF, tāpat viņu nelaidīs laukumā, tāpat kā Raitu un Rendolfu. Spēlēs ar 4 aizsargiem un Biedriņu. Kamēr Nelsons nemainīs savas domas par smallball tikmēr nekas nemainīsies. Ar īso sastāvu čempiontitulu nedabūt.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 12:21, pirms 16 gadiem
Biedriņam 18+13! Pret spēcīgajiem krīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 12:59, pirms 16 gadiem
The_Shadow rakstīja: Vispār jau ''Warriors'' nākotne izskatās vairāk kā cerīga. Padomājiet, drīz atpakaļ būs Eliss, tāpat Maggette(it kā ''Warriors'' viņu cenšas aizmainīt) un tad jau komanda pēc kaut kā izskatīsies. Labas iespējas tikt pie laba PF draftā. Šī sezona bija norakstāma jau brīdī, kad bija zināms, ka Eliss nespēlēs ilgu laiku. Tas pats ar ''Wizards''. Komanda šobrīd iet uz labu draft picku + drīz atgriezīsies Arenass, nākošajā sezonā komanda būs liels spēks. Viena slikta sezona negarantē sliktu nākotni, reizēm pat ir tieši otrādāk. ''Spurs'' ir spilgts piemērs. Dabūja pirmo draft picku. Dabūja Dankanu. Dabūja nākošajā sezonā titulu... Es te negribu vilkt nekādas paralēles, taču ''Warriors'' nākotne ir gaišāka, nekā daudziem liekas.

piekriitu tev, ka var buut ljoti spozha naakotne, bet vai taa buus, neticu, ne pie shaadas kluba vadiibas kuru neinteresee chempiona tituls bet gan $ un shovs, tas arii viss ... neviena normaala komanda, kam ir veelme ciiniities par titulu, neparaxtiitu ar Nelsonu 12mlj. liigumu, tas nu ir skaidrs, nau vinsh taads treneris ar "ciinju par virsotni" ambiicijaam, vinjam labaak patiik guut mazohistisku prieku no kaarteejaas gandriiz vinneetaas speeles !!

     [+] [-]

, 2009-01-03 13:04, pirms 16 gadiem
Ko vinji vispaar speej..

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 13:29, pirms 16 gadiem
dimwit rakstīja: nu jā, un viens no šiem, kam japaskatās spogulī ir crawfords....
es gan teiktu ka arī SJ varēja tā kā nedaudz paklusēt un nokaunēties par savu spēli. Lielāko daļu no saviem punktiem viņš un Crawfords sameta tad kad spēles liktenis bija jau praktiski izšķirts. Pirms tam SJ bija savācis 6 kļudas un neko īpašu nerādīja. Spēles beigās abi spēlēja tik individuāli ka riebās skatīties. Diemžēl, lielā mērā pateicoties šiem abiem ērgļiem AB arī nopelnīja tik draņķīgu +/-.
Man jau likās ka ja šie nevienam nevar piespēli iedot, tad varbūt AB var šiem nelikt blociņus - vienalga pick&roll šie beigās ne reizi neizspēlēja, domāja tikai par savu statistiku

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 13:47, pirms 16 gadiem
Vienīgais kam ir jānokaunas šajā situācijā ir komandas īpašnieks. Vai tiešām ir tik grūti izdarīt maiņu? Ja pirms pāris sezonām, komandā bija tiešām daudz labu un perspektīvu garo spēlētāju, tad tagad tā ir pilna ar aizsargiem.
Stulbākā lieta ir, ka vēlarvien tiek meklēts PG. Sen bija jāsaprot, ka par Džamalu un Koriju var dabūt labu 4. numuru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 14:38, pirms 16 gadiem
Spele Kurts tomer bija 0./uzslava pieklajibas pec un lai Andris netiksminatos par saviem statiem/.A.B.praktiski nekur neiemeta metienu visas bija pec atlecosajam guti punkti-vai ari Dzeksons iedeva labu piespeli.Un ja pretinieki ir sliktakie 3p meteji un tiesi pret GSW atveras tas kaut ko liecina.Briziem liekas visi censas bet aizsardziba katrs skrien uz savu pusi/tai skaita Andris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:56, pirms 16 gadiem
Runājot par Rendolfu:

"It was in that practice that forward Rob Kurz caught an elbow from Randolph that broke open Kurz' chin and sent him to the locker room bloodied. It was an elbow that at least one Warrior thought was uncalled-for.

Kurz was playing three-on-three with some other low-minute players after the team's official practice had ended. It was Kurz and Randolph and Corey Maggette, Marcus Williams, Anthony Morrow and DeMarcus Nelson. They seemed to be going about 80 percent.

During one possession, in which Randolph seemed to be frustrated, he went hard to the basket and caught Kurz under the chin. Kurz immediately left the court and was eventually escorted to the locker room by athletic trainer Tom Abdenour.

At the far end of the court, Jackson and some other veterans were watching. After Kurz left the gym, Jackson began shouting at Randolph from the other end of the floor. The message: That wasn't cool."

I asked Jackson about the incident a couple of days later, and he confirmed it. Not that he had to. There were a few of us in the gym at the time, although at the far end of the facility. At the time, I chalked it up to a normal-type practice thing. Jackson said it was a little more than that.

Said Jackson: "That was some b.s. I told him that was something that he should be doing to the other team, not his teammates.""

examiner.com: Golden State Warriors Examiner: Nelson has...

Acīm redzot, tas varētu būt iemesls kādēļ Nelsons viņu nosēdināja malā – Rendolfs sāk konfliktēt ar citiem, un nespēj savaldīt emocijas.