Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mejam vēl jāpagaida

Mejam vēl jāpagaida
Šons Mejs aizsardzībā pret Deividu Vestu
Foto: AFP

103 : 75

Bucks - Hornets

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Šārlotes "Bobcats" galvenais treneris Lerijs Brauns informējis savas vadītās vienības uzbrucēju Šonu Meju, ka viņam jāuzlabo sava sportiskā forma, lai atgrieztos laukumā.

Šons Mejs nav bijis iekļauts aktīvo spēlētāju sarakstā jau deviņas "Bobcats" spēles pēc kārtas un nešķiet, ka kaut kas varētu mainīties tuvākajā laikā. "Viņš progresē, bet vēl joprojām nelaidīšu viņu laukumā. Pagājušajā nedēļā viņam pateicu, ka spēlēs viņš tikai tad, kad redzēšu viņu pietiekamā kondīcijā, skrienot uz laukuma. To neesmu redzējis, kaut gan strādā viņš cītīgi," tā par Meja situāciju izteicies Šārlotes galvenais treneris Lerijs Brauns.

Mejs bija pamatsastāva spēlētājs pirmssezonas pārbaudes spēlēs un regulārās sezonas sākumā, bet nav bijis aktīvo spēlētāju sarakstā šīs sezonas 14 spēlēs. Pēc šīs sezonas viņš būs ierobežoti brīvais aģents, kas rada papildus raizes Mejam, ņemot vērā arī to, ka iepriekšējās sezonās viņš daudz spēles izlaidis savainojumu dēļ. "Cenšos par to nedomāt, bet zemapziņā tas turas. Gribu pierādīt, ka varu palīdzēt komandai, bet uzvalkā to nevaru izdarīt. Ir smagi, jo pirms tam arī sanācis daudz skatīties spēles uzvalkā," Mejs norādīja uz to, ka viņam sanācis izlaist daudzas spēles.

Pēc solīdas karjeras Ziemeļkarolīnas universitātē Mejs debitēja NBA 2005./2006. gada sezonā, piedaloties tikai 23 spēlēs, kurās vidēji guva 8,2 punktus un izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas. Arī 2006./2007. gada sezona viņš izlaida lielu daļu spēļu, izejot laukumā tikai 35 cīņās, kurās izcēlās ar vidēji 11,9 punktiem un 6,7 atlēkušajām bumbām. 2007./2008. gada sezonu savainojuma dēļ viņš izlaida pilnībā, bet šosezon 16 spēlēs vidēji guvis 4,3 punktus un izcīnījis 3,3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
charlotteobserver.com
nba.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-01 18:24, pirms 16 gadiem
Žēļ šādu fruktu ,lai arī cik augstā līmenī spēlētu,tomēr ,ja ir gribasspēks ir visas iespējas sākt spēlēt...

  +2 [+] [-]

, 2009-01-01 19:05, pirms 16 gadiem
Nez,to varētu nosaukt par slinkumu vai pēc traumas atveseļošanos brīdi?