Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šķēle un Siliņš iemet pa desmit punktiem Ziemeļu līgas uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šķēle un Siliņš iemet pa desmit punktiem Ziemeļu līgas uzvarā
Ojārs Siliņš. Foto: BM Stal Ostrów Wielkopolski

Šovakar Eiropas Ziemeļu basketbola līgā uzvaru savā laukumā izcīnīja Aigara Šķēles un Ojāra Siliņa pārstāvētā Polijas komanda "BM Stal", kas ar 92:76 pieveica "Ironi Ness Ziona" no Izraēlas.

Ojārs Siliņš laukumā pavadīja 25 minūtes un guva desmit punktus (1p – 0/1, 2p – 5/6, 3p – 0/3). Viņa kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, četras piespēles un četras pārtvertas bumbas.

Aigars Šķēle 18 minūtēs arī izcēlās ar desmit punktiem (1p – 4/5, 2p – 3/5, 3p – 0/1). Viņam arī sešas piespēles, viena atlēkusī bumba un pieci izprovocēti pārkāpumi.

• Otrajā ceturtdaļā "BM Stal" veica 19:6 izrāvienu, kas noteica spēles iznākumu. Tāpat pārliecinoši tika aizvadīta ceturtā ceturtdaļa.

• Ziemeļu līgā spēlē 15 komandas. Pārstāvēta arī Latvija – ar šobrīd vājāko augstākās līgas komandu "Valmiera Glass/ViA". No Igaunijas spēlē trīs vienības, ieskaitot flagmani Tallinas "Kalev/Cramo".