Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šteinbergs gūst četrus punktus Tenerifē, Blumbergs iemet 11 Rumānijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šteinbergs gūst četrus punktus Tenerifē, Blumbergs iemet 11 Rumānijā
Mārcis Šteinbergs. Foto: FIBA

Šovakar Spānijas ACB līgā zaudējumu izbraukumā piedzīvoja "Manresa", kas pēc puslaika bija vadībā ar astoņu punktu pārsvaru, tomēr atzina "Tenerife" pārākumu – 87:100. Mārcis Šteinbergs iemeta četrus punktus.

Spānija

Mārcis Šteinbergs laukumā pavadīja septiņas ar pusi minūtes, kuru laikā guva četrus punktus (1p – 1/4, 3p – 1/1). Latvieša kontā arī viena atlēkusī bumba. Neskatoties uz zaudējumu, Šteinbergs spēli pabeidza ar +/- rādītāju +3, kas bija dalīti labākais komandā.

"Manresa" cīnās, lai nenonāktu ACB izkrišanas zonā. Pašlaik aiz muguras atrodas Seviljas "Real Betis" un Madrides "Fuenlabrada".

Rumānija

Trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja "Sibiu", kas savā laukumā ar 70:91 piekāpās "Oradea". Roberts Blumbergs devās starta pieciniekā un laukumā pavadīja 32:07 minūtes, kas bija ilgākais laiks starp mājiniekiem. Viņš iemeta 11 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un pārtvēra divas bumbas.

Beļģija-Nīderlande

"Heroes Den Bosch" savā laukumā ar 88:64 pārspēja "Spirou Basket". Verners Kohs laukumā pavadīja 21 minūti un guva sešus punktus, kā arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

"Yoast United" pagarinājumā ar 90:96 zaudēja "Belfius Mons". Francis Lācis 17 minūtēs iemeta divus punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un četras reizes pārkāpa noteikumus.

Koha komanda pēc regulārās sezonas nonāca vadošo komandu apakšgrupā, bet Lāča komanda – sudraba jeb vājāko komandu grupā.

Lietuva

Sakāvi izbraukumā cieta Pasvales "Pieno žvaigždes" – 73:118 pret Viļņas "Rytas". Viesi visas ceturtdaļas zaudēja ar vismaz septiņu punktu starpību. Rihards Kuksiks nespēlēja.