Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

R. Kurucs un Zoriks rezultatīvi savu komandu zaudējumos

Andris Liepa
Andris Liepa

R. Kurucs un Zoriks rezultatīvi savu komandu zaudējumos
Rodions Kurucs Foto: UCAM Murcia/Facebook

Sestdien, 28. septembrī, zaudējumu Spānijas ACB līgas mačā cieta brāļu Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā "Murcia" vienība, ar 76:91 (16:28, 27:22, 18:17, 15:24) viesos atzīstot Badalonas "Joventut" pārākumu. Savukārt Francijas augstākās jeb "LNB Elite" līgas spēlē zaudējumu cieta Kristera Zorika "Le Portel" komanda, piekāpjoties "Nanterre" basketbolistiem.

Rodions Kurucs spēlē pret "Joventut" iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadot 28 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā viņš guva 15 punktus (3/4 2p., 2/5 3p., 3/4 1p.). Tāpat Latvijas izlases uzbrucējs izcēlās arī ar piecām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un vienu kļūdu, spēli noslēdzot ar lietderības koeficientu -13, kas bija sliktākais rādītājs Mursijas kluba rindās.

Rodiona brālis Artūrs laukumā pavadīja sešas minūtes un 54 sekundes, kuru laikā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli un vienu kļūdu. Viņš spēli noslēdza ar lietderības koeficientu -7.

Mursijas kluba rindās rezultatīvākais ar 25, spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa, bija Kasiuss Robertsons.

Šī bija Mursijas kluba pirmā spēle šajā ACB sezonā.

Savukārt Zorika "Le Portel" viesos ar 65:74 (19:19, 21:24, 12:16, 13:15) piekāpās "Nanterre" vienībai.

Zoriks spēli sāka komandas sākumsastāvā, laukumā pavadot 28 minūtes. Sev atvēlētajā laikā saspēles vadītājs izcēlās ar 10 gūtajiem punktiem, trīs rezultatīvām piespēlēm un divām atlēkušajām bumbām. Arī Zorika +/- koeficients šajā spēlē bija negatīvs -7.

"Le Portel" rindās rezultatīvākā spēlētāja godu ar 12 punktiem dalīja Deandre Piknijs un Ivans Fevrijē.

Zorika pārstāvētā "Le Portel" šajā spēlē piedzīvoja otro zaudējumu divās "LNB Elite" spēlēs.

     [+] [-]

, 23:15, pirms dažām sekundēm
Jaunākais 2x iekrita back door un ar to arī beidzās šim spēle.