Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Valeiko atgriežas Ukrainā

Jānis Celmiņš

Valeiko atgriežas Ukrainā
Edmunds Valeiko.
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Edmunds Valeiko devies uz Ukrainas Superlīgas klubu "Odesa", kur no nākamās sezonas strādās par kluba jaunatnes sistēmas galveno treneri.

Bijušais Latvijas izlases spēlētājs un šobrīd basketbola treneris Edmunds Valeiko ir vienojies ar Ukrainas jaunais latviešu treneris ieguva konkursa kārtībā. Visiem konkursa pretendentiem bija jāsagatavo kluba jaunatnes sistēmas attīstības programma, un par vispiemērotāko kandidātu kluba vadība uzskatīja tieši Edmundu Valeiko.

Trenera karjeru Edmunds Valeiko uzsāka 2007. gadā, kļūstot par ASK Buki galveno treneri. Turpmākajā trenera karjerā bijis BK Barons, Kipras kluba Apollon Limassol, kā arī Latvijas izlases trenera palīgs. Savā spēlētāja karjerā Edmunds Valeiko ir spēlējis trīs Ukrainas klubos – BC Kiev, BC Cherkassy Mavpi, kā arī Odesas klubā, tādējādi jaunais amats ir trenera atgriešanās Ukrainas basketbolā.

Izmantotie resursi:
PRIME Athlete Management

  +4 [+] [-]

, 2012-08-28 22:01, pirms 12 gadiem
Veiksmi! Ļoti labi, ka pievērsies jaunatnei, ja būs rezultāti, tad arī neizpaliks iespēja sevi pierādīt arī labā līmenī vīru basketbolā.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-28 22:30, pirms 12 gadiem
autor!! palabo rakstu! tur ir baigais misēklis!

     [+] [-]

, 2012-08-29 10:30, pirms 12 gadiem
opā,tieši gribēju pameklēt netā kur Valeiko pazudis,paldies

     [+] [-]

, 2012-08-29 12:16, pirms 12 gadiem
J.L.#15 rakstīja: Veiksmi! Ļoti labi, ka pievērsies jaunatnei, ja būs rezultāti, tad arī neizpaliks iespēja sevi pierādīt arī labā līmenī vīru basketbolā.
Tas, ka viņš trenēs ukraiņu talantus, nevis latviešu, ir ļoti labi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja