Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Dzirnis

"Upim" kapitulē Sjēnā

"Upim" kapitulē Sjēnā
Kristaps Janičenoks

Šodien Itālijas basketbola čempionātā zaudējumu pašā spēles galotnē piedzīvoja Kristapa Janičenoka pārstāvētais Boloņas "Upim" klubs, kas izbraukumā ar rezultātu 72:75 atzina Sjēnas "Montepaschi" pārākumu.

Jau līdz ar spēles sākumu iniciatīva bija Eirolīgā spēlējošo "Montepaschi" basketbolistu rokās un puslaika pārtraukumā ar sešu punktu handikapu kā uzvarētāji devās tieši viņi – 34:40. Spēles otrajā cēlienā "Upim" komandai izdevās pietuvoties, bet cīņas galotnē, tomēr veiksme nebija sabiedrotā -72:75.

Kristaps Janičenoks devās komandas sākumsastāvā, spēlēja 11 minūtes un punktus neguva (pa grozu nemeta), bet izcīnīja divas atlēkušās bumbas un pret sevi izprovocēja 3 noteikumu pārkāpumus.

Izmantotie resursi:
www.legabasket.it


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-27 21:53, pirms 16 gadiem
uzvarai pietrūka janičenoka p-ti ;(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-27 23:12, pirms 16 gadiem
nu blin!!!es nezinu kā ir jāspēlē lai tevi izlaistu pamatsastāva, tu neko nenočakarē,bet pec 11min tevi novāc no laukuma!!!kkads sviests!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ketija Vihmane. Foto: EuroBasket Women

Ketija Vihmane – Vācijas vicečempione, Aleksa Gulbe Spānijas pusfinālā

Ketija Vihmane un "Rutronik Stars Keltern" basketbolistes trešdien, 1. maijā, izbraukumā zaudēja Berlīnes ALBA ar 53:68, finālsērijā līdz trīs uzvarām piekāpjoties ar 3-2. Galvaspilsētas klubs izcīnīja pirmo Vācijas titulu.
Artūrs Žagars. Foto: BC Wolves

Žagaram trīs punkti "Wolves" uzvarā, A. Kurucs iemet sešus Spānijā

Artūrs Žagars, kurš nesen atgriezies pēc smagas traumas, šovakar palīdzēja "Wolves" komandai izcīnīt dramatisku uzvaru pār "Neptūnas".
Aigars Šķēle. Foto: Andrzej Romański, plk.pl
1

Šķēle Polijas regulārās sezonas simboliskajā pieciniekā un trešais MVP balsojumā

Polijas augstākās basketbola līgas sešpadsmit komandu galvenie treneri balsojumā noteikuši regulārās sezonas simbolisko piecinieku. Tajā iekļuvis arī latviešu aizsargs Aigars Šķēle, bet nedaudz aiz svītras palicis latviešu uzbrucējs Ojārs Siliņš.