Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Bērzam 10+6 uzvarā Taivānā, R.Kurucam desmit punkti dramatiskā neveiksmē

Bērzam 10+6 uzvarā Taivānā, R.Kurucam desmit punkti dramatiskā neveiksmē
Kaspars Bērziņš. Foto: New Taipei CTBC DEA

Šodien Taivānas basketbola čempionātā jau devīto uzvaru pēc kārtas svinēja Kaspara Bērziņa Jauntaipejas CTBC DEA, kas ar 101:86 apspēlēja ''HeroBears''. Kaspars Bērziņš uzvarā guva desmit punktus un izcīnīja sešas bumbas zem groziem. Francijā zaudējumu galotnē piedzīvoja Lukas Banki un Rodiona Kuruca pārstāvētā ''Strasbourg'', otrajam iemetot desmit punktus.

• Taivānas čempionātā devīto uzvaru pēc kārtas svinēja Kaspara Bērziņa pārstāvētā Jauntaipejas CTBC DEA ar 101:86 apspēlēja ‘’HeroBears’’.

• Bērziņš laukumā pavadīja 26:09 minūtes, kurās iemeta desmit punktus (2p. 2/3, 3p. 2/4), kā arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas zem groziem.

• CBTC DEA ar 19 uzvarām 23 spēlēm šobrīd ir turnīra līdere. Nākamā spēle turnīrā tai jau gaidāma rīt, kad jāspēlē pret priekšpēdējā vietā esošo ‘’Suns’’.

• Rumānijas basketbola čempionātā Ainara Bagatska trenētā ‘’Voluntari’’ ar 104:80 apspēlēja Roberta Blumberga pārstāvēto ‘’Sibiu’’. Uzvarētājiem tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas, bet zaudētājiem otrā neveiksme tikpat spēlēs.

• Blumbergs laukumā pavadīja 24:35 minūtes, kurās trāpīja vienu no diviem divpunktu metieniem un meta garām vienīgo tālmetienu. Tāpat viņam divas atlēkušās bumbas un piecas kļūdas.

• ‘’Voluntari’’ ar astoņām uzvarām 15 spēlēs ieņem ceturto vietu uzvarētāju zarā, bet ‘’Sibiu’’ ar sešām uzvarām tikpat spēlēs ir vietu zemāk.

• Spānijas ACB līgā uzvaru svinēja Mārča Šteinberga ‘’Manresa’’, kas izbraukumā ar 86:79 apspēlēja ‘’Basquet Girona’’. Divas uzvaras pēc kārtas ļāvušas klubam pamest izkrišanas zonu.

• Šteinbergs nospēlēja 6:28 minūtes, kurās punktus neguva (3p. 0/1). Sev atvēlētajā laikā uzbrucējs izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

• Vācijas pēc spēka otrajā līgā uzvaru svinēja Kriša Helmaņa ‘’Tubingen’’, kas ar 86:79 apspēlēja ‘’Leverkusen’’. Helmanis 15:11 minūšu laikā guva desmit punktus (1p. 2/5, 2p. 4/5, 3p. 0/1), izcīnīja piecas bumbas zem groziem, bloķēja divus metienus, pārtvēra divas bumbas, pieļāva vienu kļūdu un izpelnījās trīs piezīmes. ‘’Tubingen’’ ar 21 uzvaru 28 spēlēs ieņem otro vietu turnīrā.

• Francijas basketbola līgā dramatisku zaudējumu piedzīvoja Lukas Banki trenētā un Rodiona Kuruca pārstāvētā ‘’Strasbourg’’, kas ar 90:91 piekāpās ‘’Gravelines’’. Klubs piedzīvoja jau ceturto zaudējumu pēdējo piecu spēļu laikā.

• Kurucs nospēlētajās 28:50 minūtēs guva desmit punktus (1p. 1/2, 2p. 3/7, 3p. 1/2), izcīnīja divas bumbas zem groziem un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Ar 11 uzvarām 24 spēlēs ‘’Strasbourg’’ ierindojusies 11. vietā čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://t1league.basketball/schedul...
ACB.COM
https://www.frbaschet.ro/baschet/ga...
https://live.2basketballbundesliga....


Mirklis no Mursijas UCAM un Malagas "Unicaja" spēles. Foto: FIBA

Rodions iemet 12, Mursijai neizdodas sasniegt Čempionu līgas finālu

FIBA Čempionu līgas finālčetrinieka sacensībās Belgradā pustukšu tribīņu priekšā pusfinālos uzvarēja Tenerifes un Malagas komandas.
Kārlis Žunda. Foto: Keila Coolbet

Žundam 23 punkti Keilas revanšā, Mālmanis un Rozītis kaldina Tartu uzvaru

Igaunijas basketbola Meistarlīgas ceturtdaļfinālā veiksmīgas spēles padevās latviešiem Kārlim Žundam, Rinaldam Mālmanim un Dāvim Rozītim.
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.