Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dairim Bertānam četri tālmetieni, taču ''Real Betis'' pārtrūkst uzvaru sērija

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dairim Bertānam četri tālmetieni, taču ''Real Betis'' pārtrūkst uzvaru sērija
Dairis Bertāns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Šodien Spānijas ACB līgā trīs uzvaru sērija pārtrūka Daira Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētajai ''Real Betis'', kas savā laukumā ar 69:71 piekāpās Madrides ''Real''. Bertāns realizēja četrus tālmetienus, spēli noslēdzot ar 13 punktiem, kamēr Pasečņiks iemeta septiņus punktus.

• Spānijas ACB līgā pēc trim uzvarām pēc kārtas neveiksmi piedzīvoja Daira Bertāna un Anžeja Pasečņika "Real Betis", kas savā laukumā saistošā cīņā ar 69:71 piekāpās viena no čempionāta līderēm Madrides "Real".

• ‘’Real’’ uzvarēja pirmo ceturtdaļu ar divu punktu pārsvaru, kamēr otrajā un trešajā komandas apmainījās ar vienādā rezultātā uzvarētu ceturtdaļu (20:9). Spēles beigās varēja uzvarēt abas komandas, taču "Real" prata nosargāt pārsvaru.

• Dairis Bertāns 27:01 minūtes laikā izcēlās ar 13 punktiem (1p. 1/1, 3p. 4/7), trim atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvajām piespēlēm, kamēr Anžejs Pasečņiks 19:07 minūšu laikā guva septiņus punktus (1p. 1/2, 2p. 3/8) un izcīnīja vienu bumbu zem groziem.

• Pateicoties iepriekš izcīnītajām trim uzvarām, "Real Betis" ar deviņiem panākumiem 30 mačos ieņem 16. vietu 18 komandu konkurencē, taču tādi pati bilance ir pēdējo divu vietu īpašniecēm "San Pablo Burgos" un "Morabanc".

• Nākamo spēli ‘’Real Betis’’ aizvadīs 30. aprīlī, kad viesosies pie "Fuenlabrada".

Izmantotie resursi:
ACB.COM

     [+] [-]

, 2022-04-24 21:38, pirms 2 gadiem
Pasečnixxx par atlēkušajām vispār necīnās ???