Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timma debitē Puertoriko čempionātā ar pieticīgu metienu precizitāti

Emils Ozerinskis

Timma debitē Puertoriko čempionātā ar pieticīgu metienu precizitāti
Jānis Timma. Foto: Grises De Humacao

Latvijas basketbolists Jānis Timma aizvadījis savu debijas spēlei Puertoriko augstākajā līgā, viņa pārstāvētajai Humakao "Grises" ar 84:91 piedzīvojot neveiksmi pret Fahardo "Cariduros". Pirmajā spēlē Timmam neizdevās piešaut grozu.

30 gadus vecais Jānis Timma devās laukumā "Grises" starta pieciniekā un nospēlēja nedaudz vairāk par 24 minūtēm. Spēles gaitā Latvijas basketbolistam neizdevās uztrāpīt metiena garšu, gūstot trīs punktus (2p. 0/2, 3p. 1/6). Uzbrucējs statistikā atzīmējās ar piecām izcīnītām atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm un divām pieļautām kļūdām. Timma arī četras reizes pārkāpa noteikumus, saņemot personīgās piezīmes.

"Grises" nelielā vadībā izvirzījās tika pirmās ceturtdaļas otrajā pusē, kad arī Timma realizēja savu vienīgo precīzo tālmetienu, bet otrajā cīņas nogrieznī "Cariduros" devās atrāvienā un pēc puslaika bija jau priekšā ar 48:38. Otrajā puslaikā latviešu basketbolista pārstāvētā komanda tuvāk par sešiem punktiem nenokļuva un piekāpās ar rezultātu 84:91.

Nākamo spēli Timmas pārstāvētā vienība aizvadīs naktī uz piektdienu, kad pretī nāks Kebradiljasas "Piratas" ar divkārtējo NBA bloku līderi un desmit sezonas basketbola Mekā pavadījušo centru Hasanu Vaitsaidu, kā arī deviņas sezonas NBA spēlējušo aizsargu Brendonu Naitu ierindā.

Izmantotie resursi:
https://www.bsnpr.com/

  +2 [+] [-]

, 2023-03-23 08:43, pirms gada
Gan jau Janka vēl sevi tur parādīs!

 +12 [+] [-]

, 2023-03-23 09:13, pirms gada
Nu nevar būt, ka pilnīgi visās komandās treneri Timmu uztver kā snaiperi, kuram to tikai vien vajag darīt, kā žarīt truļus. Nu neuzkrīt tev tas metiens - tad ej uz apakšu, provocē sodus - bet ne, turpina tik bliezt savus trošakus. Ar Timmas fiziskajiem parametriem, 3p vispār vajadzētu būt tikai kā papildus opcijai, nevis kā galvenajam uzbrukuma ierocim.
Patika kā Džimmijs Batlers par šo izteicās - ka protams, viņš varētu mest vairāk troikas, taču viņam derdzās šāds spēles stils un kaifu viņš ķer no kontakta spēles, ejot uz grozu, metot ar pretestību, tiekot pie soda metieniem utt.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-23 09:34, pirms gada
Tā ir tikai pirmā spēle, ieskriesis un uguņos, lai paņem titulu

  -3 [+] [-]

, 2023-03-23 09:58, pirms gada
sporta lidzzinatajs rakstīja: Tā ir tikai pirmā spēle, ieskriesis un uguņos, lai paņem titulu
Tu tiešām domā, ka CV ierakstā "puertoriko līgas čempions" kādam būtu par iemeslu, lai noslēgtu lielu līgumu? Nevienam nezināma līga ar nevienam nezināmiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2023-03-23 10:35, pirms gada
jaņis ķimma

  +2 [+] [-]

, 2023-03-23 10:41, pirms gada
lietus mākonis rakstīja: Tu tiešām domā, ka CV ierakstā "puertoriko līgas čempions" kādam būtu par iemeslu, lai noslēgtu lielu līgumu? Nevienam nezināma līga ar nevienam nezināmiem spēlētājiem.
izskatās, ka Janka šosezon to dara prieka pēc, silti, skaisti + kaut ko arī maksā. Katra diena kā kruīzā. Vefā vēl paspēs uzspēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-23 11:00, pirms gada
sporta lidzzinatajs rakstīja: izskatās, ka Janka šosezon to dara prieka pēc, silti, skaisti + kaut ko arī maksā. Katra diena kā kruīzā. Vefā vēl paspēs uzspēlēt.
Tas saprotams, vairāk žēl Jankas, kuram brīvprātīgi, piespiedu kārtā nākas spēlēt tur, kur maksā visvairāk, lai tikai apmierinātu kundzes ikdienas abnormālos tēriņus kaprīžu apmierināšanai. Viņa fiziskie dotumi un darba ētika noteikti būtu lietderīga eirolīgā, tomēr, pats izvēlējies šādu ceļu.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-23 11:40, pirms gada
Timma arī četras reizes pārkāpa noteikumus, saņemot personīgās piezīmes. kko tik stulbu nekad neesmu basketbola rakstā lasījis! vārdus vajadzēja raksta garumam??

     [+] [-]

, 2023-03-23 11:42, pirms gada
lietus mākonis rakstīja: Tas saprotams, vairāk žēl Jankas, kuram brīvprātīgi, piespiedu kārtā nākas spēlēt tur, kur maksā visvairāk, lai tikai apmierinātu kundzes ikdienas abnormālos tēriņus kaprīžu apmierināšanai. Viņa fiziskie dotumi un darba ētika noteikti būtu lietderīga eirolīgā, tomēr, pats izvēlējies šādu ceļu.
nū ja tu zinātu kā instagrams un reklāma strādā,tad saprastu,ka tajā ģimenē ne jau mūsu jaņķelītis ir lielais pelnītājs.. khimki laikā vēl bija,bet ne jau tagad! vajadzēs vēl annele onlyfans uztaisīs un būs jau labi.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-23 12:12, pirms gada
Oly laikā Timma bija stabili priekšā Vezenkovam. Tagad...

  +1 [+] [-]

, 2023-03-23 12:41, pirms gada
lietus mākonis rakstīja: Tu tiešām domā, ka CV ierakstā "puertoriko līgas čempions" kādam būtu par iemeslu, lai noslēgtu lielu līgumu? Nevienam nezināma līga ar nevienam nezināmiem spēlētājiem.
Tas ka tu neko nezini par šo līgu, nenozīmē, ka visa pasaule par to neko nezin. nebūtu pārsteigts, ka par Puertoriko zin daudz vairāk, nekā par LAT-EST līgu!
Un ja nemaldos, tad šīs valsts izlase uzvarēja ASV!!!

     [+] [-]

, 2023-03-23 13:03, pirms gada
Pie Banki izlasē kaut kā bija ļoti pārliecinoši. Te tiešām izskatās, ka uzdevums ir tikai krāmēt no ārējās līnijas kaut gan Jankam spēks pietiek arī zem groza pastumdīties caurgājienos.

     [+] [-]

, 2023-03-23 13:57, pirms gada
backstab rakstīja: Pie Banki izlasē kaut kā bija ļoti pārliecinoši. Te tiešām izskatās, ka uzdevums ir tikai krāmēt no ārējās līnijas kaut gan Jankam spēks pietiek arī zem groza pastumdīties caurgājienos.
Pie Banki izlasē Timma bija koncentrējies:
1. gribēja lai Latvija uzvar
2. gribēja vēlreiz apliecināt (sev un citiem) ka ir augsta kalibra

  +1 [+] [-]

, 2023-03-23 14:24, pirms gada
Paskatījos YouTube nedaudz tiešraidi, kvalitāte kā 20 gadus vecai web kamerai, zāle pustukša- vienā galā dursku dzīvāki fani tik, tāds ritīgs sētas līgas līmenis- ja ņem vērā, ka tā bija pirmā spēle, tad vēl jo bēdīgāk, kas tur sezonas vidū ar apmeklētību notiek?! Bet ne par to, man domāt, kāds tur var būt fīlings spēlēt, kāda spēles un metienu garša driblēt patukšā vidusskolas zālē?

     [+] [-]

, 2023-03-23 16:05, pirms gada
LIELAIS faniņš rakstīja: Tas ka tu neko nezini par šo līgu, nenozīmē, ka visa pasaule par to neko nezin. nebūtu pārsteigts, ka par Puertoriko zin daudz vairāk, nekā par LAT-EST līgu!
Un ja nemaldos, tad šīs valsts izlase uzvarēja ASV!!!
Paskaties, ko raksta Zhamschut, tad sapratīsi, ka es zinu vairāk nekā Tu! un uzvarēt amerikas studentiņus, nav liela māksla!

     [+] [-]

, 2023-03-23 16:59, pirms gada
backstab rakstīja: Pie Banki izlasē kaut kā bija ļoti pārliecinoši. Te tiešām izskatās, ka uzdevums ir tikai krāmēt no ārējās līnijas kaut gan Jankam spēks pietiek arī zem groza pastumdīties caurgājienos.
Tām spēlēm nekādas nozīmes nebija. Vispār nekādas, saņemties uz pāris spēlēm daudzi var.

     [+] [-]

, 2023-03-27 11:07, pirms gada
lietus mākonis rakstīja: Paskaties, ko raksta Zhamschut, tad sapratīsi, ka es zinu vairāk nekā Tu! un uzvarēt amerikas studentiņus, nav liela māksla!
Nu bet aizej un uzvari tos studentiņus! Lielais dīvāna pirdējs