Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Zorikam leģionāra karjeras spožākā spēle: 26 punkti 36 minūtēs Turcijas Superlīgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Zorikam leģionāra karjeras spožākā spēle: 26 punkti 36 minūtēs Turcijas Superlīgā
Kristers Zoriks. Foto: Aliağa Petkimspor

Turcijas Superlīgas ceturtajā spēļu kārtā Latvijas valstsvienības basketbolists Kristers Zoriks guva 26 punktus, kā arī nopelnīja +/- rādītāju +19, kaldinot Aliagas "Petkim Spor" (bilance 3-1) uzvaru (81:67) izbraukumā pār "Samsunspor" (1-3).

25 gadus vecais aizsargs šovakar laukumā pavadīja 36 minūtes un 11 sekundes, trāpot astoņus no 11 (4/5 - 2p., 4/6 - 3p.) metieniem no spēles un sešus no septiņiem soda metieniem, savāca piecas atlēkušās bumbas, četros uzbrukumos rezultatīvi piespēlēja, izpelnījās trīs piezīmes un divreiz pārtvēra bumbu.

Zoriks komandas iepriekšējās spēlēs guva, attiecīgi, 20, deviņus un 15 punktus. Basketbolists savu līdzšinējo profesionālo karjeru bija pavadījis "VEF Rīgā".

  +1 [+] [-]

, 2023-10-20 20:53, pirms gada
ZORIKSSS!!!

  +7 [+] [-]

, 2023-10-20 21:34, pirms gada
Prieks par Zoriku !
Cik labi,ka aģents viņam neizplānoja kulties pa leišu līgu, lai tiktu spēlēt turku Superlīgā.

  +7 [+] [-]

, 2023-10-20 21:42, pirms gada
Zoriks pierāda sevi augstākā līmenī. Viņš ir viens no piemēriem, kā var nobriest vietējā klubā kā līderis un tad kāpt augstāk. Tiem, kuriem ir smagi ārzemēs sasniegt to līmeni, var redzēt, ka ir arī cits ceļš, tapat kā iepriekš Strēlniekam, Timmam, Lomažam, tagad Zorikam...

     [+] [-]

, 2023-10-20 21:53, pirms gada
Tas nozīmē, ka beidzot viņš ir ticis atbilstoša līmeņa komandā, kurā arī ir komandas biedri ar augstu meistarību. Līdz ar to ir iespējas arī pašam izpausties spēlē bez papildus spiediena. Viss loģiski.
VEF viņš bija spēlētājs, uz kuru parasti koncentrējās pretinieku aizsardzība un tāpat viņam bija jāmet daudz metienu un jāveido rezultāts. Ja trāpīja pret labāku aizsardzību, tad arī veidojās tās nepārliecinošās spēles, jo nācās daudz improvizēt un riskēt. Rezultāti sanāca mainīgi.

     [+] [-]

, 2023-10-20 21:55, pirms gada
Malacis Zoriks. Sen jau zināms kā ir iekšā daudz, beidzot nāk arī uz āru atbilstoši spējām 👍 Atliek tikai novēlēt stabilitāti!

     [+] [-]

, 2023-10-20 22:04, pirms gada
Beidzot Zoriks var realizēt savu talantu un pielietot savas prasmes, sadarbojoties ar citiem augsta līmeņa soēlētājiem, attiecīgi spēlēt ļoti kvalitatīvu basketbolu.un viņam izdodas! Super!

  +1 [+] [-]

, 2023-10-20 22:06, pirms gada
erty rakstīja: Tas nozīmē, ka beidzot viņš ir ticis atbilstoša līmeņa komandā, kurā arī ir komandas biedri ar augstu meistarību. Līdz ar to ir iespējas arī pašam izpausties spēlē bez papildus spiediena. Viss loģiski.
VEF viņš bija spēlētājs, uz kuru parasti koncentrējās pretinieku aizsardzība un tāpat viņam bija jāmet daudz metienu un jāveido rezultāts. Ja trāpīja pret labāku aizsardzību, tad arī veidojās tās nepārliecinošās spēles, jo nācās daudz improvizēt un riskēt. Rezultāti sanāca mainīgi.
Te jau arī tas pats, viņš ir ņemts kā viens no līderiem. Es īsti nesaprotu tavu domu. Teiksim tas spiediens uz viņu, kas bija vef, pat labi bija, tas jau attīsta spēlētāju, tik cik pērn visu sezonu ar to traumu dzīvoja

  +2 [+] [-]

, 2023-10-20 22:13, pirms gada
Real Rebel rakstīja: Te jau arī tas pats, viņš ir ņemts kā viens no līderiem. Es īsti nesaprotu tavu domu. Teiksim tas spiediens uz viņu, kas bija vef, pat labi bija, tas jau attīsta spēlētāju, tik cik pērn visu sezonu ar to traumu dzīvoja
Viņam ir arī kam atspēlēt un pretiekam ir jāgaida problēmas arī no citiem viņa komandas spēlētājiem. VEF viņš bija viens no retajiem ar stabilu metienu un pretinieki varēja arī atļauties atstāt brīvākus pārējos. Tur ir liela atšķirība, ja runā tieši par pg pozīcijas spēlētāju.

  -1 [+] [-]

, 2023-10-20 22:15, pirms gada
Džeks ir atvēries. Kurš ātrāk nospēlēs 10min Eirolīgā šobrīd Žagars vai Zoriks?

     [+] [-]

, 2023-10-20 22:19, pirms gada
erty rakstīja: Viņam ir arī kam atspēlēt un pretiekam ir jāgaida problēmas arī no citiem viņa komandas spēlētājiem. VEF viņš bija viens no retajiem ar stabilu metienu un pretinieki varēja arī atļauties atstāt brīvākus pārējos. Tur ir liela atšķirība, ja runā tieši par pg pozīcijas spēlētāju.
Viņš turkos vairāk kā combo ir, tas daudz vairāk palīdz, vismaz paskatoties spēles apskatus.

Par atspēlēšanu jā, bet tas jau deva viņa karjerai ieguldījumu, ka bija šeit līderis un bija liels spiediens, līdz ar to viņam tagad vieglāk tajā līmenī ieiet

     [+] [-]

, 2023-10-20 22:19, pirms gada
vienigais_anonims rakstīja: Džeks ir atvēries. Kurš ātrāk nospēlēs 10min Eirolīgā šobrīd Žagars vai Zoriks?
Viss ir atkarīgs, ko izdarīs fene starpsezonā

  +5 [+] [-]

, 2023-10-20 22:22, pirms gada
Zoriks atvērās jau PK otrajā pusē un pašlaik turpina uguņot.Ja uz OS kvali visi mazie spēlētāji būs veseli un bez traumām,tad trenerim galva kūpēs kuru ņemt ,kuru nē.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-20 22:30, pirms gada
coffijs rakstīja: Zoriks atvērās jau PK otrajā pusē un pašlaik turpina uguņot.Ja uz OS kvali visi mazie spēlētāji būs veseli un bez traumām,tad trenerim galva kūpēs kuru ņemt ,kuru nē.
Kāpēc? Ja Žagars ir, tad ir PG Strēlnieks, Žagars un SG Bertāns, Zoriks, Lomažs, vienīgi vēl A.Kurucs paliek, lai gan, varbūt Dairi varētu neņemt, tad uzreiz ir īsais gals nokomplektēts

  +1 [+] [-]

, 2023-10-20 22:30, pirms gada
To, ka Kristeram ir iekšā, varēja redzēt jau jaunatnes izlasēs. Laikam jau traumas un neveiksmīga NCAA universitātes izvēle nobremzēja karjeru. Žetons VEFam, ka deva iespēju, un viņš to arī izmantoja, lai restartētos. Noteikti ir arī Eirolīgas potenciāls, galvenais bez traumām, kā jau visiem. U soli pa solim, tāpat kā līdz šim. Uz doto brīdi jau arī nevajadzētu pārāk sapriecāties. Ceru, ka kļūdos, bet sezonai ieskrienoties, statistika var iet uz leju, jo pretinieku skautings arī viņam vairāk pievērsīs uzmanību.

     [+] [-]

, 2023-10-20 23:29, pirms gada
Real Rebel rakstīja: Kāpēc? Ja Žagars ir, tad ir PG Strēlnieks, Žagars un SG Bertāns, Zoriks, Lomažs, vienīgi vēl A.Kurucs paliek, lai gan, varbūt Dairi varētu neņemt, tad uzreiz ir īsais gals nokomplektēts
Strēlnieka gadījumā jāskatās kad un vai spēlēs. Diez vai uz OQ ņems džeku bez prakses. Lai arī Timma parāda, ka arī tā Bankī var izdarīt.

     [+] [-]

, 2023-10-20 23:45, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Strēlnieka gadījumā jāskatās kad un vai spēlēs. Diez vai uz OQ ņems džeku bez prakses. Lai arī Timma parāda, ka arī tā Bankī var izdarīt.
Šķiet, ka būs tajā Itālijas klubā, par kuru ziņoja, vienīgi ja kāds atskaitītais no nba netiek viņa vietā paņemts

     [+] [-]

, 2023-10-20 23:56, pirms gada
vienigais_anonims rakstīja: Džeks ir atvēries. Kurš ātrāk nospēlēs 10min Eirolīgā šobrīd Žagars vai Zoriks?
Žagars 10 minūtes (kopā) varētu sakasīt pa dažām spēlēm arī nākamgad, ap šo laiku Fenerā. bet redzēs, kā sezona iegriezīsies Zorikam!

     [+] [-]

, 2023-10-21 10:24, pirms gada
Lomažs ar Zoriku spridzina, jācer, ka Strēlnieks arī ar līgumu Itālijā būs drīz! Ja nebūtu nolāpītās Žagara traumas, skats uz mūsu leģu baru būtu pat ļoti labs!

  +1 [+] [-]

, 2023-10-21 14:08, pirms gada
Turki jau tagad prognozē, ka uz nākošo sezonu Fenerbahce vai Efes Pilsen Zoriku pārpirks.

     [+] [-]

, 2023-10-21 15:12, pirms gada
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Lomažs ar Zoriku spridzina, jācer, ka Strēlnieks arī ar līgumu Itālijā būs drīz! Ja nebūtu nolāpītās Žagara traumas, skats uz mūsu leģu baru būtu pat ļoti labs!
Jātur īkšķi, lai Žagars ātrāk atkopjas pēc tās nejaukās traumas. Džeks vēl jauns, atveseļošanās ātrāka, tādēļ var gadīties, ka jau šajā sezonā viņš atgriezīsies spēlē.