Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Meiers un Raimo palīdz "Kalev/Cramo" atgūt Igaunijas kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Meiers un Raimo palīdz "Kalev/Cramo" atgūt Igaunijas kausu
Tallinas "Kalev/Cramo" atzīmē kausa izcīnīšanu. Foto: basket.ee

Igaunijas kausu basketbolā izdevies atgūt Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo pārstāvētajai Tallinas "Kalev/Cramo", kas svētdienas vakarā Narvā ar 77:64 pieveica "Viimsi/Sportland".

Mārtiņš Meiers finālā devās starta pieciniekā un 15 ar pusi minūtēs guva sešus punktus (1p – 2/2, 2p – 2/5), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas zem sava groza un četras reizes kļūdījās. Meiera +/- rādītājs bija -6, vienīgais negatīvais "Kalev/Cramo" komandā.

Zigmārs Raimo 24:30 minūtēs arī iemeta sešus punktus (2p – 3/5). Viņš izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas (trīs – uzbrukumā), atdeva sešas rezultatīvas piespēles, pārtvēra četras bumbas un divas reizes kļūdījās. Raimo +/- rādītājs bija +19, otrais labākais čempionu rindās.

Trešās ceturtdaļas sākumā "Kalev/Cramo" pēc Raimo precīzā metiena piederēja 15 punktu pārsvars (51:36), taču ceturtdaļas turpinājumā sāncenšiem izdevās panākt izlīdzinājumu (51:51). Pēdējais vārds gan piederēja Igaunijas basketbola flagmanim.

Pērn Igaunijas kausu izcīnīja "Tartu Ulikool", kas mājās notikušajā finālā ar 82:73 pārspēja tieši "Kalev/Cramo". Pirms tam Igaunijas basketbola bagātākais klubs kausu bija izcīnījis trīs reizes pēc kārtas.