Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timermanim un komandai uzvara

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Timermanim un komandai uzvara
Ivars Timermanis

Uzvaru Vācijas basketbola Bundeslīgā šodien guvusi Ivara Timermaņa pārstāvētā komanda Brēmerhāfenes ''Eisbaren'', kas savā laukumā ar 81:72 uzveica viesus no Braunšvaigas. Latvijas basketbolistam šoreiz astoņi punkti.

Ivara Timermaņa un viņa pārstāvētās komandas Brēmerhāfenes ''Eisbaren'' pretinieki šodienas Vācijas basketbola Bundeslīgas spēlē bija Braunšvaigas ''New Yorker Phantoms''. Turnīra kopvērtējumā abām komandām bija klājies līdzīgi, tomēr nedaudz augstāku vietu ieņēma Braunšvaigas klubs, kuram 11 uzvaras 19 spēlēs, kamēr ''Eisbaren'' – 10 uzvaras 18 mačos. Tā kā spēle notika Brēmenhāfenē, tad favorītu loma pirms spēles tika atvēlēta mājiniekiem.

Pirmās minūtes ''Eisbaren'' komandai izdevās, jo tika iegūts 5:0 pārsvars, taču pamazām iniciatīvu pārņēma viesi, pirmo ceturtdaļu noslēdzot ar +2 sev – 23:21. Otrās ceturtdaļas pašā sākumā viesi realizēja tālmetienu, taču tad sākās ''Eisbaren'' laiks – viņi guva 21 (!) punktu pēc kārtas, iedzenot viesus krietni lielā šokā – 42:26. Līdz puslaika beigām ''New Yorker Phantoms'' gan atguvās, to noslēdzot cienīgi – 44:38 mājinieku labā.

Trešo ceturtdaļu abas komandas aizvadīja līdzīgā cīņā, lieli izrāvieni vairs nenotika un arī rezultativitāte noplaka. Vadību pirms pēdējās ceturtdaļas vēl saglabāja mājinieki, kaut arī pārsvars vairs bija tikai viens punkts – 58:57. Pirmajās trijās pēdējās ceturtdaļas minūtēs mājinieku centieni iekarot grozu bija nesekmīgi, ļaujot viesiem panākt +7, tomēr nākamās trīs minūtes laukumā saimniekoja mājinieki, iegūstot septiņu punktu pārsvaru jau sev – 72:65. Saspringtā spēles galotnē mājinieki bija precīzi no soda metienu līnijas un prata nosargāt uzvaru – 81:72. Brēmenhāfenes klubam tā bija 11. uzvara 19. spēlēs, kas turnīra kopvērtējumā ļaus apsteigt šīsdienas pretiniekus.

Ivars Timermanis šoreiz spēli iesāka no rezervistu soliņa, laukumā dodoties pirmās ceturtdaļas vidū. Kopumā viņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 35 sekundes, gūstot astoņus punktus (1p. 2/3, 2p. 3/3, 3p. 0/2), izcīnot vienu atlēkušo bumbu, kā arī nopelnot četras piezīmes un divreiz kļūdoties.

Izmantotie resursi:
www.basketball-bundesliga.de

Slēpts komentārs: sermulis

  +4 [+] [-]

, 2008-02-17 19:22, pirms 16 gadiem
Katru speli tak nevar pa divdesmit punktiem mest!!! Viss bus OK! Vasara Ivars bus reals izlases kandidats!!!

     [+] [-]

, 2008-02-17 19:34, pirms 16 gadiem
lai veicas arī turpmāk!