Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dāvis Rozītis pievienojies Spānijas otrās līgas klubam "Real Valladolid"

Andris Liepa
Andris Liepa

Dāvis Rozītis pievienojies Spānijas otrās līgas klubam "Real Valladolid"
Dāvis Rozītis. Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool

Latviešu basketbola centrs Dāvis Rozītis pievienojies Spānijas pēc spēka otrās līgas vienībai "Real Valladolid", vēsta klubs.

34 gadus vecais Rozītis Spānijas kluba rindas papildinājis ar īstermiņa līgumu, aizstājot Vasiļjes Vučetiču, kurš savainojuma dēļ komandai nevarēs palīdzēt vēl vismaz divas nedēļas.

Pagājušo sezonu Rozītis noslēdza Igaunijas klubā "Tartu Ülikool", tur viņš sešās spēlēs sezonas noslēgumā vidēji mačā atzīmējās ar 12,8 punktiem un sešām bumbām zem groziem.

Aizvadītās sezonas pirmo daļu viņš pavadīja Spānijas otrās līgas klubā "Alimerka Oveido", tur viņš vidēji laukumā pavadītajās 12 minūtēs atzīmējās ar caurmērā četriem punktiem.

Rozītim Spānijas otrās līgas basketbolst nebūt nav svešs, jo šajā līgā viņš maizi pelnīja no 2017. līdz pat pagājušajam gadam. Spānijas otrajā līgā Rozītis aizvadījis kopumā 199 mačus. 2023. gadā viņš "Palencia" vienībai palīdzēja nopelnīt ceļazīmi uz Spānijas augstāko jeb ACB līgu.

Kā teikts "Real Valladolid" paziņojumā, tad komanda pēc iespējas ātrāk centīsies veikt nepieciešamās pārbaudes un procedūras, lai latviešu basketbolists jau piektdienas vakarā varētu doties vienības sākumsastāvā.

Izmantotie resursi:
https://realvalladolidbaloncesto.es...

     [+] [-]

, 2024-10-16 20:32, aizvakar
Lidz pedejam mirklim biju domajis un gaidijis ka sho Bk Ventspils vai VEF patjers, bet ne.. 😑🫤