Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

K.Valters devies uz Spāniju

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

K.Valters devies uz Spāniju
Kristaps Valters.
Foto: as.com

Latvijas izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters, kurš nesen pievienojās par līguma parakstīšanu ar ACB līgas klubu Badalonas ''DKV Joventut'', šodien ieradies Barselonā, lai veiktu medicīniskās pārbaudes, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

Valters Katalonijas galvaspilsētā ieradies šodien un vietējā Barselonas klīnikā veiks medicīniskās pārbaudes. Spēlētājam tiks veiktas dažādas procedūras, to skaitā rentgenapskate, analīžu veikšana, lai pārliecinātos, ka viņš ir vesels un gatavs spēlēt.

Pulksten 16:00 pēc vietējā laika viens no Latvijas labākajiem basketbolistiem slimnīcas telpās tiksies ar preses pārstāvjiem, kuri tiks informēti par medicīnisko pārbaužu rezultātiem un būs tiesīgi spēlētājam uzdot sev interesējošus jautājumus.

Izmantotie resursi:
penya.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Paganelis
Slēpts komentārs: Spiegs08

 +10 [+] [-]

, 2009-07-16 14:12, pirms 15 gadiem
Labā ziņa priekš Valtera ir tā, ka Rubio atkal šķiet pārdomājis un atkal sliecas spēlēt NBA (arī Minesotā), ja vien tiks nokārtotas neskaidrības ar līguma izpirkšanu.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-16 14:36, pirms 15 gadiem
Tad, kad atgriezīsies zināsim, vai spēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-16 14:47, pirms 15 gadiem
Spiegs08 rakstīja: bij jau rakstits kad izlase diezvai speleshot!!
Komanda nelaizot!
nē, rakstā bija teikts, ka klubs negrib, lai KV spēlē izlasē, nevis, ka KV diezvai izlasē spēlēs

     [+] [-]

, 2009-07-16 17:12, pirms 15 gadiem
AlterB rakstīja: Labā ziņa priekš Valtera ir tā, ka Rubio atkal šķiet pārdomājis un atkal sliecas spēlēt NBA (arī Minesotā), ja vien tiks nokārtotas neskaidrības ar līguma izpirkšanu.
Ir skaidrs tas, ka ja Rubio nespeles NBA, tad vina prioritate ir Eiroliga( ACB). Vairaaki klubi, jau gatavi vinu nemt.