Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kambala un Bagatskis zaudē Rumānijā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kambala un Bagatskis zaudē Rumānijā
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64

Šodien zaudējumu FIBA Izaicinājuma kausa apakšgrupu turnīrā piedzīvoja Ainara Bagatska trenētā Krasnojarskas ''Enisey'', kas izbraukumā piekāpās ''CSU Asesoft'' vienībai - 71:75. Kaspars Kambala ''Enisey'' rindās guva septiņus punktus.

Mačs abu komandu starpā izvērtās ļoti līdzīgs un spraigs. Lielākais pārsvars spēles laikā sasniedza vien sešu punktu atzīmi. Mača liktenis izšķīrās tā galotnē, kad abas komandas bieži apmainījās precīziem uzbrukumiem. Septiņas sekundes pirms mača beigām tālmetienu nerealizēja ''Enisey'' uzbrucējs Frederiks Voriks, un to izmantoja mājinieki, izcīnot uzvaru ar 75:71.

Kaspars Kambala spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 14 minūtes, kuru laikā guva septiņus punktus (divpunktnieki - 3/6, soda metieni - 1/1), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva divas kļūdas un izpelnījās piecas personīgās piezīmes.

Ar divām uzvarām četros mačos Krasnojarskas ''Enisey'' E apakšgrupā ieņem otro vietu četru komandu konkurencē. Zīmīgi, ka zaudējumu piedzīvoja arī ''Donetsk'', kas savā laukumā ar 81:88 piekāpās Lježas ''Belgacom''.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-15 22:55, pirms 15 gadiem
man liekas ka Vef varetu uzvaret to Jenisej , jo bizi vien Valters Bagiju ir parkodis strategija , ko tas nozime? tas nozime ka bagijam vel jaapgust pieredze nu neiet vinjam tik gludi saja kluba , godigi sakot bs labi ja noturesies lidz sezonas beigam , kaut velu lai tas izdotos .

     [+] [-]

, 2009-12-15 23:32, pirms 15 gadiem
mitins rakstīja: sodien taads melanais vakars sportaa prieks LV basiti Vef v-pils zaude izredzes Naumovs, Kira,Astafjevs,Pahars vienigi Gunca iepriecinaja ka Dinamo var pa burbuli noiet
TU VARETU NOIET PA BURBULI