Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Gražulim un Zorikam zaudējumi pret Eirolīgas komandām kausu ceturtdaļfinālos

Gražulim un Zorikam zaudējumi pret Eirolīgas komandām kausu ceturtdaļfinālos
Kristers Zoriks. Foto: Aliağa Petkimspor

Šovakar gan Andrejs Gražulis, gan Kristers Zoriks piedzīvoja zaudējumus kausu ceturtdaļfinālos pret ULEB Eirolīgas komandām. Gražulis iemeta tikai piecus punktus, bet Zoriks realizēja trīs tālmetienus un guva deviņus punktus.

Itālija

Itālijas kausa ceturtdaļfinālā Trento "Dolomiti Energia" Turīnā ar 57:80 piekāpās Milānas "EA7 Emporio Armani". Andrejs Gražulis devās starta pieciniekā un laukumā pavadīja 31 minūti, kas bija ilgākais laiks starp Trento basketbolistiem. Latvijas izlases spēlētājs gan guva tikai piecus punktus (2p – 1/2, 3p – 1/5). Gražuļa kontā arī četras atlēkušās bumbas un trīs piezīmes, kā arī +/- rādītājs -22.

Turcija

Turcijas kausa ceturtdaļfinālā "Aliaga Petkimspor" ar 68:81 zaudēja Stambulas "Fenerbahce". Kristers Zoriks devās starta pieciniekā un laukumā pavadīja 29:24 minūtes, izceļoties ar deviņiem punktiem (2p – 0/3, 3p – 3/5) un trīs rezultatīvām piespēlēm. Zorika +/- rādītājs bija -8.

Vācija

Tībingenes "Tigers" savā laukumā ar 82:92 piekāpās Bonnas "Telekom Baskets". Krišs Helmanis laukumā pavadītajās 19:17 minūtēs atzīmējās ar trīs punktiem (2p - 0/2, 3p - 1/1) un četrām atlēkušajām bumbām.


Kitija Laksa. Foto: FIBA
6

Kitija Laksa atgriežas titulētajā Itālijas klubā "Famila Schio"

Kitija Laksa 2025. gada sezonā pārstāvēs divpadsmitkārtējo Itālijas čempioni basketbolā "Beretta Famila Schio" un spēlēs FIBA Eirolīgā, otrdien, 23. jūlijā, informēja kluba preses dienests.
Andrejs Gražulis. Foto: Aquila Basket Trento
29

''Virtus'' atklāj jaunās sezonas sastāvu: Gražulis apvieno spēkus ar Banki un spēlēs Eirolīgā

Itālijas basketbola grands Boloņas ''Virtus'' izziņojis gaidāmās sezonas sastāvu. Tajā atrodams latviešu spēka uzbrucējs Andrejs Gražulis, oficiāli apstiprinot iepriekš izskanējušo informāciju par basketbolista pievienošanos Emīlijas-Romanjas reģiona komandai.
TTT basketbolistes 2024. gada 30. martā. Foto: BioSil WBBL
4

TTT izlozē tiek Beļģijas čempione un Polijas "play-off" dalībniece

TTT basketbolistes ceturtdien, 18. jūlijā, Minhenē tika ielozētas Eiropas kausa I grupā, kur sacentīsies pret Beļģijas čempioni "Kangoeroes Mechelen", Polijas klubu "Zaglebie Sosnowiec" un kvalifikācijas pāra uzvarētāju – "Dinamo Sassari" no Itālijas vai "PAS Giannina" no Grieķijas. Regulārā sezona notiks no 10. oktobra līdz 28. novembrim.