Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Lomažs dzimšanas dienā realizē sešus tālmetienus un kaldina uzvaru

Lomažs dzimšanas dienā realizē sešus tālmetienus un kaldina uzvaru
Rihards Lomažs ar bumbu. Foto: imago images/spfimages/Scanpix

Vācijas basketbola čempionātā “Gotingen” tika pie uzvaras viesos, un rezultatīvākais spēlētājs bija Latvijas izlases aizsargs Rihards Lomažs, kurš šodien atzīmēja savu 25. dzimšanas dienu.

Vācija

“Gottingen” izbraukumā ar 99:85 pieveica “Syntainics”. Galveno izrāvienu izdevās veikt otrajā puslaikā, to uzvarot ar 12 punktu pārsvaru. Rihards Lomažs panākumu kaldināja ar 25 punktiem (1p – 3/3, 2p – 2/5, 3p – 6/7), būdams rezultatīvākais uzvarētāju rindās. Viņa kontā arī divas piespēles un divas atlēkušās bumbas.

Ukraina

Igora Miglinieka trenētā “Budivelnyk” savā laukumā ar 98:80 pieveica “Khimik”. Ingus Jakovičs nespēlēja. “Budivelnyk” 11 komandu konkurencē atrodas sestajā vietā, “Khimik” ir tieši aiz muguras.


, 2021-04-14 00:01, pirms 3 gadiem
Ka isti tur bija Lyon vins ir no ires vai tiri seit vacija? Prieks ka Lomazs dod vala, kaut ari Vacija tie punkti kotejas savadak.. Kaut ari komanda spele loti albi pec Lomaza pievienosanas, PO gan ies secen
, 2021-04-14 08:22, pirms 3 gadiem
Ja Loma tā gāž, tad Vācijā acīmredzot līmenis ir nedaudz virs LBL
, 2021-04-14 11:15, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: Ka isti tur bija Lyon vins ir no ires vai tiri seit vacija? Prieks ka Lomazs dod vala, kaut ari Vacija tie punkti kotejas savadak.. Kaut ari komanda spele loti albi pec Lomaza pievienosanas, PO gan ies secen
Skiet, ka vins ASVEL ar vinu lauza ligumu un vins ir Vacijas kluba ip[asums paslaik, bet ja sadi turpinas, tad iespejams, jau nakamsezon speles kur citur, ja liguma ir punkts par izpirksanu.
, 2021-04-14 21:16, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: Ka isti tur bija Lyon vins ir no ires vai tiri seit vacija? Prieks ka Lomazs dod vala, kaut ari Vacija tie punkti kotejas savadak.. Kaut ari komanda spele loti albi pec Lomaza pievienosanas, PO gan ies secen
Lauza līgumu ar ASVEL, noslēdza līgumu ar Gottingen pēc sistēmas 1+1. Līdz jūlijam viņam, nevis klubam, ir galavārds, vai turpina sadarbību uz nākamo sezonu.
Mareks Mejeris. Foto: U-BT Cluj-Napoca

Mejerim nevainojama precizitāte Rumānijas meistarsacīkšu pusfinālā

Rumānijas Nacionālajā līgā basketbolā šovakar sākās pusfināla izspēle, Mareka Mejera pārstāvētajai favorītei Klužas-Napokas "Universitatea-Banca Transilvania" sacensības turpinot bez zaudējumiem un ar 91:71 pārspējot Pitešti "Argeș".
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Rinalds Mālmanis. Foto: Diana Jesin

Mālmanis Igaunijas ceturtdaļfinālu sāk ar 16+8, Rozītim 10+5

Igaunijas Meistarlīgas basketbolā ceturtdaļfinālu pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja Tartu "Ulikool" un Pērnavas "Osta".