Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam divi punkti ASVEL uzvarā jaunatnes basketbola Eirolīgas kvalifikācijas spēlē

Agris Suveizda

Blūmam divi punkti ASVEL uzvarā jaunatnes basketbola Eirolīgas kvalifikācijas spēlē
Roberts Blūms. Foto: FIBA

LETA. Latvijas basketbolists Roberts Blūms piektdien Patrā guva divus punktus Vilērbānas ASVEL panākumā "Adidas Next Generation" turnīra jeb jaunatnes Eirolīgas kvalifikācijas posma pirmajā spēlē.

ASVEL pirmajā B grupas cīņā ar 88:65 (24:11, 21:18, 24:18, 19:18) pieveica Itālijas vienību Basano del Grapas "Orange1".

Blūms laukumā pavadīja astoņas minūtes un septiņas sekundes, realizēdams vienīgo divpunktu metienu, bet netrāpot vienīgo tālmetienu. Viņa kontā arī pa vienai atlēkušajai bumbai un rezultatīvai piespēlei, trīs pārķertas bumbas, divas personiskās piezīmes, kā arī lietderības koeficients četri.

Uzvarētājiem ar 23 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Joans Sisoko, bet ar 21 punktu un desmit atlēkušajām bumbām - Mervins Muamba. Pretinieku rindās rezultatīvākais ar desmit punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Markoss Peress. Sestdien ASVEL tiksies ar Pirejas "Olympiakos"

2016.gadā par turnīra čempionu "Barcelona" komandas rindās kļuva Latvijas basketbolists Rodions Kurucs.

Izmantotie resursi:
LETA