Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timermanis: "Sezonas beigās Polijā bija ar plusa zīmi"

Timermanis: "Sezonas beigās Polijā bija ar plusa zīmi"
Ivars Timermanis
Foto: plk.pl

Latvijas basketbolists Ivars Timermanis intervijā "Radio SWH" dalījies pārdomās par aizvadīto klubu sezonu. Timermanis arī atklājis savus turpmākos plānus.

"Man sezona beidzās jau mēnesi atpakaļ, bet tagad sācies atvaļinājums. Tagad eju trenēties ar ASK, lai uzturētu sevi fiziskā formā, jo aģents vēl joprojām meklē kādu variantu, kur varētu uzspēlēt,ko labprāt arī darītu," intervijā "Radio SWH" sacījis Ivars Timermanis. Šo sezonu viņš sāka Vācijas spēcīgākās līgas klubā Brēmenharfenes "Eisbaren", kur spēlēja arī 2007./2008. gada sezonā. Sezonas sākumā gan viņš pameta klubu un vēlāk pievienojās Polijas klubam "Sportino", kur noslēdza šo sezonu.

"Sezonas sākums Vācijā nebija izdevies, bet beigas Polijā bija salīdzinoši normālas. Es pat teiktu, ka beigas bija ar plusa zīmi, gan spēles laika ziņā, gan arī priekš sevis. Vienīgais mīnuss Polijā bija tāds, ka sezona bija stipri īsa," izteicās Timermanis, kura pārstāvētajai "Sportino" sezonas beidzās jau marta beigās. "Sezona tur ir uztaisīta tik īsa, jo pie viņiem šogad noteik Eiropas čempionāts. Viņi grib, lai izlase sāk ātri gatavoties," situāciju skaidro Timermanis. Pašreiz Polijā noslēgušās pusfinālsērijas un gaidāmas vairs tikai finālspēles.

Pašreiz visā Eiropā aktuālas ir finansiālās problēmas, bet Timermaņa pārstāvētajai komandai tādas neesot bijušas. "Polijā šosezon dažām komandām bija problēmas, kad spēlētājiem netika izmaksātas algas. Arī tāpēc (Patriks) Okafors ir "Baronā" - no tās komandas prom aizgāja trīs spēlētāji, kuru komandas vadība pateica, ka vairs nav naudas un viņi ir brīvi. Komandā, kurā es spēlēju, bija viss kārtībā, viss tika izmaksāts. Arī Polijā, valstī kā tādā, krīzi īpaši nevar just. Arī Vācijā nav bijušas problēmas ar naudām. Viss apsolītais tiek arī izmaksāts," tā Timermanis.
Uz gaidāmo sezonu Timermanim pagaidām nav līgums, bet pie tā tiekot strādāts: "Pāris dienas atpakaļ tikos ar aģentu un viņš teica, ka sāks strādāt jau jūnija sākumā. Es arī viņam teicu, ka gribu pēc iespējas ātrāk noslēgt līgumu, lai visa vasara būtu mierīga."

Runājot par Latvijas izlasi, Timermanis pauda gatavību pārstāvēt to arī šogad, tiesa, pagaidām viņam neesot nekādas informācijas, jo neviens nav ne zvanījis, ne aicinājis. Interesanti, ka pret pašreizējā Latvijas izlases galvenā trenera Ķēstuta Kemzuras komandu Timermanis jau ir uzspēlējis. "Šosezon pirmssezonas spēlēs mēs spēlējām pret viņa trenēto komandu (Maskavas apgabala "Khimki" - aut.). Palangā mums kopā ar viņa komandu bija nometne un viena draudzības spēle. Liekas, ka ar viņu viss kārtībā, nav nekāds trakais basketbols."

Izmantotie resursi:
radioswh.lv

     [+] [-]

, 2009-05-05 16:49, pirms 15 gadiem
Lai tiktu izlasē, būs jākonkurē ar Kalvi un Jahoviču.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-05 18:01, pirms 15 gadiem
ASK varetu pardibinat uz BBFFUV-brivu basketbolistu fiziskas formas uztureshanas vieta

  +1 [+] [-]

, 2009-05-05 20:33, pirms 15 gadiem
Mana izlase uz doto brīdi:
C - Andris Biedriņš, Kaspars Kambala
PF - Kaspars Bērziņš, Ronalds Zaķis, Pāvels Veselovs (šāda izvēle, jo domāju, ka Uvelim jādod beidzot iespēja jaunajiem)
SF - Kristaps Janičenoks, Ernests Kalve (nav Jahoviča, jo domāju, ka pārbaudes spēlēs Kalve pierādīs, ka uz doto momentu ir labāks)
SG - Armands Šķēle, Aigars Vītols, Sandis Valters
PG - Kristaps Valters, Jānis Blūms

Droši izsakiet savu viedokli

  -1 [+] [-]

, 2009-05-05 20:58, pirms 15 gadiem
[quote hajduk]
Mana izlase uz doto brīdi:
Es piekrītu, tikai S.Valtera vietā Jahoviču.

     [+] [-]

, 2009-05-05 21:55, pirms 15 gadiem
Kāda izlase tev, neesi izlases līmenī! Muižnieks vienkārši savējos ņēma, tāpēc arī tiki - tagad blats beidzies...