Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šķēle dodas starta pieciniekā, komandai pirmais zaudējums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šķēle dodas starta pieciniekā, komandai pirmais zaudējums
Aigars Šķēle. Foto: Rostock Seawolves

Vācijas Bundeslīgā basketbolā sezonas pirmo zaudējumu cietusi Aigara Šķēles pārstāvētā Rostokas "Seawolves", kas izbraukumā ar 64:70 piekāpās Ludvigsburgas "Riesen".

Rostokas saspēles vadītājs Aigars Šķēle devās starta pieciniekā un laukumā pavadītajās 15:11 minūtēs atzīmējās ar diviem punktiem (2p – 1/4), četrām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, divām kļūdām un četrām piezīmēm.

Puslaika pārtraukumā komandas devās ar mājinieku +2, bet lūzums notika trešajā ceturtdaļā, kurā "Riesen" pārsvaru izaudzēja līdz deviņiem punktiem un grožus vairs neatdeva.

Bundeslīgā sacenšas 17 komandas. Pēc divām kārtām tikai trīs komandas bija bez zaudējumiem, ieskaitot Šķēles vienību, kas tagad cietusi pirmo neveiksmi. Nākamā spēle gaida pēc trīs dienām.