Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gražulis pagarina līgumu ar Itālijas A sērijas komandu "Trieste"

Emils Ozerinskis

Gražulis pagarina līgumu ar Itālijas A sērijas komandu "Trieste"
Andrejs Gražulis. Foto: Allianz Pallacanestro Trieste

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis turpinās spēlēt Itālijas A sērijas kluba "Pallacanestro Trieste" rindās. Par sadarbības turpināšanu ar Koknesē uzaugušo basketbolistu šodien ziņo itāļu klubs.

27 gadus vecais spēka uzbrucējs Andrejs Gražulis, kurš pagājušo sezonu aizvadīja Itālijas A sērijā, turpinās spēlēt "Trieste" komandas rindās arī jaunajā basketbola gadā. "Trieste" komanda pavēstījusi par sadarbības turpināšanu ar 202 cm garo spēlētāju, kurš pagājušajā sezonā Itālijas A sērijā aizvadīja 27 spēles, vidēji mačā atzīmējoties ar 8,3 punktiem un 5,6 atlēkušajām bumbām.

"Trieste" Itālijas čempionātā regulārajā sezonā izcīnīja 14 uzvaras un tikpat reižu piekāpās pretiniekiem, turnīra tabulā ieņemot septīto vietu. Izslēgšanas spēlēs Gražuļa komanda atzina "Brindisi" pārspēk,u trīs spēļu sērijā piekāpjoties ar 0-3.

Gražulis uz Itāliju devās 2019. gadā, pievienojoties valsts otrās spēcīgākās līgas komandai "Bertram Tortona". Latviešu basketbolista sniegums Itālijā tika novērtēts, tiekot pie iespējas spēlēt augstākajā līgā.

Karjeras pirmos gadus Gražulis pavadīja "Ventspils" sastāvā, uz neilgu brīdi tikdams izīrēts "Valmierai". Pirmo reizi leģionāra gaitās basketbolists devās 2017./2018. gadā, pievienojoties Krievijas komandai "Parma". Pēcāk uz vienu sezonu spēka uzbrucējs atgriezās dzimtenē, aizvadot gadu RĪgas VEF rindās, bet nu jau Gražulim priekšā trešais gads Itālijas basketbolā.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 18:43, pirms 3 gadiem
Malacis, viens no tiem, kas sevi spējis pierādīt uz vietas Latvijā, aizbraucot uz Itāliju ar spējis pacelties no zemākas līgas uz valsts galveno. Manuprāt, tas ir labs spēlētāja rādītājs, droši vien arī sava veida ambīciju un mentalitātes atspulgs.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 19:57, pirms 3 gadiem
Itālija vispār mūsējiem diezgan veiksmīga. Kas iekārtojies, paliek vairākas sezonas, spēlē daudz un stabili. Spānijā līmenis augstāks - pirmajās komandās ACB reti kurš tiek pie vārda.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 20:32, pirms 3 gadiem
eermss rakstīja: Itālija vispār mūsējiem diezgan veiksmīga. Kas iekārtojies, paliek vairākas sezonas, spēlē daudz un stabili. Spānijā līmenis augstāks - pirmajās komandās ACB reti kurš tiek pie vārda.
Itālija ir kādu solīti pusotra zemāk, ja vien neesi Eirolīgas komandā. Bet ir labs līmenis, lai attīstītu karjeru. Ņemot vērā, kā mūsu izlases galvenā kodola džekiem ir klājies, tad ir jāpriecājas, ka ir Gražulis, Strautiņš. Būtu jau labi, ja būtu Spānijā vairākos klubos džeki, kuri iet laukumā un taisa rezultātu. A tā tikai Šmits, nez kas tur beigās būs ar Kurucu Artūru, spēs izkarot sev minūtes?

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 21:36, pirms 3 gadiem
Skiet klusam, nemanot ar savu 202 tiiri labi izsities buus👍 Punkti+rebi, ir labs💪

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 22:14, pirms 3 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Skiet klusam, nemanot ar savu 202 tiiri labi izsities buus👍 Punkti+rebi, ir labs💪
Tā, skat, arī līdz Spānijai aizdienēsies)

     [+] [-]

, 2021-07-03 09:31, pirms 3 gadiem
Čakls puika allaž bijis. Lai Andrejam veicas!