Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Uvis Helmanis pagarina līgumu un paliks pie Vācijas kluba stūres arī nākamsezon

Uvis Helmanis pagarina līgumu un paliks pie Vācijas kluba stūres arī nākamsezon
Uvis Helmanis. Foto: basketball-loewen.com

Latviešu basketbola treneris Uvis Helmanis pagarinājis sadarbību ar Vācijas pēc spēka trešās līgas klubu “Lowen”. Noslēgtais līgums ļaus laicīgi sākt komplektāciju un gatavošanos pirms nākamās sezonas.

“Lowen” vienība tika dibināta 2018. gadā, un visas sezonas tā pavadījusi Vācijas trešajā līgā. Uvis Helmanis komandai pievienojās pagājušajā vasarā, pirms tam strādājot Viļņas “Rytas” vienībā. Viņš bija viens no Roberta Štelmahera palīgiem Latvijas izlasē, bet jūlijā Helmanis būs U20 valstsvienības galvenais treneris.

“Iepriekšējie mēneši mūsu klubam bijuši ļoti smagi. Covid-19 pandēmija izdarīja lielu triecienu - mums bija vairāki saslimuši spēlētāji un komandai vairākas reizes bija jādodas karantīnā. Neskatoties uz to, Helmanis nodemonstrēja savas stiprās puses un sarežģītajos brīžos apliecināja savu profesionalitāti. Viņam ir skaidrs plāns, kā attīstīt mūsu komandu, un ar nepacietību gaidām sadarbības turpinājumu,” teica vienības sporta direktors Floriāns Guts.

“Protams, pirms pirmās sezonas jaunajā komandā man bija pavisam citas cerības. Par spīti saslimšanām un pārtraukumiem darbā, vienmēr komunikācija ar kluba atbildīgajiem cilvēkiem bijuši ļoti profesionāla. Man patīk viņu attieksme un nākamo gadu ambiciozie mērķi. Nākamajos mēnešos strādāsim pie komandas izveidošanas. Pirmssezonas fāzē aizvadīsim smagus treniņus un labi sagatavosimies sezonas startam. Ceram, ka septembrī varēsim spēlēt ar saviem skatītājiem tribīnēs!” pauda Helmanis.

Izmantotie resursi:
https://basketball-loewen.com/baske...


, 2021-04-01 15:14, pirms 3 gadiem
"Latviešu basketbola treneris Uvis Helmanis pagarinājis sadarbību ar Vācijas pēc trešās otrās līgas klubu “Lowen”. Noslēgtais līgums ļaus laicīgi sākt komplektāciju un gatavošanos pirms nākamās sezonas." Kā tad tur īsti ir ? pēc spēka trešā vai otrā ?
, 2021-04-01 15:22, pirms 3 gadiem
Jēga rakstam, ja nav pieminēts sezonas rezultāts?... tas interesēja, bet
- vīlos...
, 2021-04-01 15:28, pirms 3 gadiem
Ļoti labi, tālāk no Latvijas, izcēlās ka galvenā trenera palīgs abos burbuļos...
, 2021-04-01 17:10, pirms 3 gadiem
Šogad 19 spēlēs 3 uzvaras. Un diezgan pārliecinoša pēdējā vieta 3. līgā.
, 2021-04-01 17:44, pirms 3 gadiem
Uveļa trenera meistarībai atbilstoša līga.
, 2021-04-01 19:16, pirms 3 gadiem
savdabīgi komentāri. kungs spej savus pakalpojumus pardod arzemju darba devejam. interesanti, kurš no ap.irsējiem pats ir tik labs savā profesijā, lai ar savu galvu, zināšanām utt sanemtu darba piedavajumu arpus dzimtenes...
, 2021-04-01 20:30, pirms 3 gadiem
Kàdi piedāvājumi tāds pseido-teneris) droši vien tur pat vakaros pa sargu piestrādā ... Joprojām murgos radās kā viņš BK Liepāju varoja veselu mūžību.
, 2021-04-01 22:10, pirms 3 gadiem
Varbūt Uvelis ir strādīgs, taču kā trenerim viņam nav uzvarētāja karmas. To viņš pierādīja ne tikai Valmierā. Diemžēl.
, 2021-04-02 00:52, pirms 3 gadiem
no stress. helmanis kā spēlētājs ir pelnījis vislielāko cienu. ne visi treneri klust par obradovičiem vai f.džeksoniem.
klasikis A.Kivičs ir teicis - atšujaties no tiem, kuri paši sev nopelna iztiku un nav parazīti pie valsts naudas.
nepatīk - nenemat Uvi savā klubā, bet cienat vinu par to, ka spēj par savu darbu likt samaksāt importiem.
Mirklis no Mursijas UCAM un Malagas "Unicaja" spēles. Foto: FIBA

Rodions iemet 12, Mursijai neizdodas sasniegt Čempionu līgas finālu

FIBA Čempionu līgas finālčetrinieka sacensībās Belgradā pustukšu tribīņu priekšā pusfinālos uzvarēja Tenerifes un Malagas komandas.
Kārlis Žunda. Foto: Keila Coolbet

Žundam 23 punkti Keilas revanšā, Mālmanis un Rozītis kaldina Tartu uzvaru

Igaunijas basketbola Meistarlīgas ceturtdaļfinālā veiksmīgas spēles padevās latviešiem Kārlim Žundam, Rinaldam Mālmanim un Dāvim Rozītim.
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.