Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Rīgas derbija atskaņas: Blūmi izrunājuši šaušanas žestu, vefieši šorīt modušies agri

Jānis Celmiņš

Rīgas derbija atskaņas: Blūmi izrunājuši šaušanas žestu, vefieši šorīt modušies agri
"Rīgas Zeļļi" prezidents Edgars Buļs un viņa uzvaras svinības. Foto: Rīgas Zeļļi

Ar “Rīgas Zeļļi” komandas uzvaru 27. decembra vakarā noslēdzās kluba vēsturē pirmā tikšanās ar desmitkārtējiem Latvijas čempioniem “VEF Rīga” basketbolistiem. Vienā no spēles epizodēm ar neapdomīgu žestu izcēlās 18 gadus jaunais Roberts Blūms, kurš pēc precīza trīspunktu metiena vienā no spēles epizodēm pretinieku soliņa virzienā veica šaušanai ar pistoli līdzīgu žestu. Kā šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina viņa tēvs, Latvijas izlases un arī “VEF Rīga” bijušais kapteinis Jānis Blūms, tad situāciju ar dēlu izrunājuši jau vakar.


“Viņam visu spēli bija labas emocijas, taču skaidrs, ka tajā situācijā viņš nerīkojās pareizi. Ir jāspēj būt inteliģentākam. Kopumā mums – latviešiem pietrūkst sportiskās nekaunības, pilna Latvija ar tādiem, kuri nespēj būt nekaunīgi. Viņš visu spēli gāja kaulā, bija sportiski labi uzvilcis, kas ir ļoti labi. Tajā konkrētajā situācijā viņš varēja pagriezties uz otru laukuma galu un nobļauties, vai reaģēt kaut kā citādāk. Ielika “troiku” un uzreiz dabūja ceturto piezīmi – nosēdināja sevi. Arī komanda varēja iegūt pozitīvākas emocijas pēc šīs epizodes, bet bija, kā bija,” uz konkrēto situāciju atskatījās Roberta tēvs un “VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Jānis Blūms, sakot, ka ar dēlu viss izrunāts, taču uzsvēra, ka tieši Robis vakardienas spēlē bijis ar pareizo noskaņojumu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā “VEF Rīga” noslēdza Eirokausu sezonu, Stambulā piekāpjoties Jāņa Timma pārstāvētajai "Darüşşafaka" (81:87). “Nekas traks nav noticis, piedzīvoti divi sāpīgi zaudējumi pēc kārtas. Šīs spēles varēja pagriezt sezonu citā virzienā, taču dzīve turpinās,” teic “VEF Rīga” vadītājs.

Spēlē pret "Zeļļiem" beigu signāls trešdienas vakarā atskanēja ap 21:30, bet, kā vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, pēc zaudējuma “VEF Rīga” komanda sasaukta uz kopīgu vakardienas spēles video analīzi, kas sākusies šorīt 6:00. Darba acīmredzot nav trūcis, jo šī aktivitāte ilgusi līdz pat 10.00…

Emocionāli uz desmitkārtējo Latvijas čempionu zaudējumu “Rīgas Zeļļiem” reaģēja viens no aktīvākajiem “VEF Rīga” fanu kustības dalībniekiem Armands Ūks, kurš interneta komentāros raidīja kritiku gan treneru, gan spēlētāju virzienā. ''BOMŽI! Izformējiet tur pusi komandas, sākot ar GALVENO TRENERI! Apkaunojums. Pie jums te tā jau tikai 30 cilvēki entos gadus kā muļķīši nāk, bet tiem pašiem dvēselē vien sanāk iedirst. Attieksme nulle, komandas kā komandas nav vispār. Izskatās, ka vienīgais, kas tur grib būt, ir Blūms jaunākais. Izmetu kreklu. 16 gadus fanoju,'' viņš rakstīja.

Basketbola karsēja komentāri vietnē “Instagram” raidījuši pamatīgas diskusijas.

''Fanoju par VEF, kad Roulends mauca, Bērzs zem groza un Dairis no augšas kabināja. Cāļus skaita pavasarī. Iespējams, tagad lec ārā rotācijas sekas. Ne jau Būmeisters tagad būs vilcējs. Roberts Bērziņš pagājušajā gadā dakterējas, šogad baigās ekspektācijas bija? Ko darīja Adamss šodien? Pinnis? Otrā komandā Meinarts iznāk un norambā savas minūtes jaudīgi. Nezinu, cik Skujam ''Zeļļos'' maksā, bet pēc šodienas spēles džeks mierīgi varētu VEF rambāt,'' garā komentārā Ūkam atbildēja viens no kluba atbalstītājiem - Eduards Veldums.

Interesenti pilnu diskusiju var lasīt ŠEIT (komentāru sadaļā)!

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs jau rītvakar, kad Rimi Olimpiskajā centrā uzņems BK “Liepāja”. Mača sākums plkst. 19.00.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 15:39, pirms 5 mēnešiem
Nevar neko pārmest Robertam, jauns vēl un gribas sevi uzkurināt, vienmēr cīnās abos laukuma galos un ir vienīgais, kas spēlē atbilstoši tajā sūdu bedrē.

  +2 [+] [-]

, 2023-12-28 15:41, pirms 5 mēnešiem
Mīlīga šitā ņemšanās pīļu dīķī!
Bet kopumā šāda ažiotāža ir tieši tas, kas basketbolam vajadzīgs!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 15:45, pirms 5 mēnešiem
Ļoti labi, prieks, prasījās vēl kādi asumi laukumā, viss kas vajadzīgs latviešu basītīm, ažiotāža, utt. Beidzot noņemts slogs no BKV un VEF spēlēm.
Tā roku un pirkstu mētāšana, šaušana, vēnā laišana jau nāk no NBA Tur gan puikas citu naudu saņem arī par aktierspēli, te gan jau Blūmam junioram par to nemaksā.

  +4 [+] [-]

, 2023-12-28 15:52, pirms 5 mēnešiem
LAT/ EST līgā savs Morants !!! vēl tik vajag dabūt atpakaļ Krāslavas Lebronu !

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 16:24, pirms 5 mēnešiem
Tak viņiem viss vienalga.. Galvenais pavasarī Ventspili paņemt un atkal dzīve izdevusies.. vispār nekādas ambīcijas.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 16:56, pirms 5 mēnešiem
Nu ar šo uzvaru Buļs atvērs vairākas durvis,kur dabūt naudu komandai,neparvelti vakar tā priecājās,jo tagad aizejot pie konkrēta sponsors,pateiks redziet ko mēs varam izdaraīt ar nomināli mazāku budžetu,bet ja naudas būtu vairāk.Tāpēc šai uzvarai bija liela nozīme no Zeļļu skata punkta.Vefam pagaidām izskatās tāds galīgi drūms periods sācies,ja vēl šos Liepāja paņems priekšā,tad bail pat iedomāties,kas tur notiksies.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 17:01, pirms 5 mēnešiem
Šobrīd VEFs pilnīgi bez emocijām spēlē. Kaut kur pazudis asums.

  +2 [+] [-]

, 2023-12-28 17:47, pirms 5 mēnešiem
Kā radās šis derbijs pirms tam neaizvadot nevienu spēli? 😂😂😂

     [+] [-]

, 2023-12-28 18:06, pirms 5 mēnešiem
Šaut ar žestu jau arī vajag, tikai gan sev galvā, tas būtu iedvesmojošs šova elements

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 18:11, pirms 5 mēnešiem
maikls19 rakstīja: Nu ar šo uzvaru Buļs atvērs vairākas durvis,kur dabūt naudu komandai,neparvelti vakar tā priecājās,jo tagad aizejot pie konkrēta sponsors,pateiks redziet ko mēs varam izdaraīt ar nomināli mazāku budžetu,bet ja naudas būtu vairāk.Tāpēc šai uzvarai bija liela nozīme no Zeļļu skata punkta.Vefam pagaidām izskatās tāds galīgi drūms periods sācies,ja vēl šos Liepāja paņems priekšā,tad bail pat iedomāties,kas tur notiksies.
Viena spēle īsti neko nedod diemžēl, tik cik emocijas

     [+] [-]

, 2023-12-28 18:57, pirms 5 mēnešiem
Rígas derbijs pēc vienas spēles! Spēcīgi! Tad jau labāk patika Zeļļu mārketinga nodaļas piedāvātais variants "Kauja par Rīgu"

     [+] [-]

, 2023-12-28 19:10, pirms 5 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Viena spēle īsti neko nedod diemžēl, tik cik emocijas
Kaut kur jau taisnība tev ir,bet Buļs ir sašūmējis mazliet to Latvijas basketbola dīķi un tas būs tikai pozitīvi basketam.Kādam viņš var patikt,kādam nē,bet strādāt savā lauciņā viņš māk.Vefam vakag pārmaiņas,jo daži sēž jau kuro sezonu komforta zonā.Pēc sezonas ir jāsaka paldies Gulbim un vēl dažam.Gailītim vajag pameģināt citur un varbūt Vef var pameģināt Kosuškinu vai Visocki piesaistīt par galveno.Domāju pēc sezonas būs kardinālas pārmaiņas Vef.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 20:11, pirms 5 mēnešiem
maikls19 rakstīja: Kaut kur jau taisnība tev ir,bet Buļs ir sašūmējis mazliet to Latvijas basketbola dīķi un tas būs tikai pozitīvi basketam.Kādam viņš var patikt,kādam nē,bet strādāt savā lauciņā viņš māk.Vefam vakag pārmaiņas,jo daži sēž jau kuro sezonu komforta zonā.Pēc sezonas ir jāsaka paldies Gulbim un vēl dažam.Gailītim vajag pameģināt citur un varbūt Vef var pameģināt Kosuškinu vai Visocki piesaistīt par galveno.Domāju pēc sezonas būs kardinālas pārmaiņas Vef.
Pozitīvi jā, bet neaizmirstam, ka pašlaik zeļļi sastāv no aizņemtām idejām, nevis savām. Kā daži te skandina.

Kas saistās ar VEF, tad protams, ka vajag pārmaiņas, bet tas globāli nemainīs situāciju, tikai spēli, jo mēs augstāk reti kad uzlēkt varam.

Kas saistās ar Gailīti, tad man tāds interesants viedoklis ir, viņš ir pāraudzis esoši līmeni un viņam kļūstot pragmatiskākam, palika grūtāk pārvaldīt esošā līmeņa spēlētājus. Kā piemēru varu minēt to laiku, kad viņš daudzreiz vairāk bļaustījās un tad arī bija rezultāts

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 21:02, pirms 5 mēnešiem
Ventspils un VEF savus gm var atlaist, trenerīšus arī - Buļs parādīja, kuri ir vīri un kuri aizsēdējušies diletanti piesūkušies pie pašvaldības pupa.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 22:35, pirms 5 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Pozitīvi jā, bet neaizmirstam, ka pašlaik zeļļi sastāv no aizņemtām idejām, nevis savām. Kā daži te skandina.

Kas saistās ar VEF, tad protams, ka vajag pārmaiņas, bet tas globāli nemainīs situāciju, tikai spēli, jo mēs augstāk reti kad uzlēkt varam.

Kas saistās ar Gailīti, tad man tāds interesants viedoklis ir, viņš ir pāraudzis esoši līmeni un viņam kļūstot pragmatiskākam, palika grūtāk pārvaldīt esošā līmeņa spēlētājus. Kā piemēru varu minēt to laiku, kad viņš daudzreiz vairāk bļaustījās un tad arī bija rezultāts
Kādreiz jau ir arī jāatzīst zaudējums, ne jāmeklē attaisnojumi. Man žēl Vefa, jo viņu vietā nedaudz kaunētos par šādu atbalstītaju, kam vienmēr ir 101 attaisnojums un "šoreiz nepaveicās", kas ir katru zaudēto spēli.

Aizņemtām idejām? Kādām tieši? No kā aizņemtām? Varbūt varat te detalizēt idejas un to realizētājus? Savādāk nekas vairāk kā bailes jau līdz ar Zeļļu ienākšanu un šobrīd pukstēšanu pēc zaudējuma neredzu.

Tas, ka Vefs 10+ gadus neko nemaina un tik mēģina kaut ko uzspēlēt bez marketinga, bez skatītājiem, ar pāris nopirktiem faniem un vienu kvēlāko līdzjutēju Sportacentrā īsti neko LV basketam nedod. Kas liedzis Vefam kaut reizi kaut "aizņemties" idejas? Pēc "melnāš nāves" video, kas bija patiesi interesanti, nekas nav darīts. Šāda tipa "projekti" ir beigušies, jaunā paaudze neiet uz sportu kā sportu un paskatīties kā "mēģina izsisties no grupas" un sitam studentus. Ja šobrīd vēl kaut ko var savākt, tad ilgi tas nevilksies.

     [+] [-]

, 2023-12-28 22:38, pirms 5 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Pozitīvi jā, bet neaizmirstam, ka pašlaik zeļļi sastāv no aizņemtām idejām, nevis savām. Kā daži te skandina.

Kas saistās ar VEF, tad protams, ka vajag pārmaiņas, bet tas globāli nemainīs situāciju, tikai spēli, jo mēs augstāk reti kad uzlēkt varam.

Kas saistās ar Gailīti, tad man tāds interesants viedoklis ir, viņš ir pāraudzis esoši līmeni un viņam kļūstot pragmatiskākam, palika grūtāk pārvaldīt esošā līmeņa spēlētājus. Kā piemēru varu minēt to laiku, kad viņš daudzreiz vairāk bļaustījās un tad arī bija rezultāts
tu esi jenots

  -2 [+] [-]

, 2023-12-29 00:47, pirms 5 mēnešiem
And10 rakstīja: Kādreiz jau ir arī jāatzīst zaudējums, ne jāmeklē attaisnojumi. Man žēl Vefa, jo viņu vietā nedaudz kaunētos par šādu atbalstītaju, kam vienmēr ir 101 attaisnojums un "šoreiz nepaveicās", kas ir katru zaudēto spēli.

Aizņemtām idejām? Kādām tieši? No kā aizņemtām? Varbūt varat te detalizēt idejas un to realizētājus? Savādāk nekas vairāk kā bailes jau līdz ar Zeļļu ienākšanu un šobrīd pukstēšanu pēc zaudējuma neredzu.

Tas, ka Vefs 10+ gadus neko nemaina un tik mēģina kaut ko uzspēlēt bez marketinga, bez skatītājiem, ar pāris nopirktiem faniem un vienu kvēlāko līdzjutēju Sportacentrā īsti neko LV basketam nedod. Kas liedzis Vefam kaut reizi kaut "aizņemties" idejas? Pēc "melnāš nāves" video, kas bija patiesi interesanti, nekas nav darīts. Šāda tipa "projekti" ir beigušies, jaunā paaudze neiet uz sportu kā sportu un paskatīties kā "mēģina izsisties no grupas" un sitam studentus. Ja šobrīd vēl kaut ko var savākt, tad ilgi tas nevilksies.
Kurš tev ir nopirkts fans vefā mudak?😄 tur džeki paši pat pērk biļetes pa 12€ gabalā lai aizietu uz šito sūda spēli. Nopirkti fani viņam 🤡 drīzāk smieklīgi izskatās nopirktais Kugrēns ar savu fanošanu par zeļļiem, jo pirms tam bija kvēls vefa fans😅 tāpat Zeļļu nopirktais informators kas ir BK Ogres fans tagad par naudu sajūsmā spiedz mikrofonā par Raimo trīnīti😅😅 bet vislabākie ir zeļļu speletaju radinieki, Vītola brālis kas vicina zeļļu karogu tribīnē😅 vot tie ir lauki.

  +3 [+] [-]

, 2023-12-29 01:36, pirms 5 mēnešiem
^
Kāda starpība kurš vicina karogu: ''Tēvs, māte, brālis vai sieva''? Atbalsts no savējiem vienmēr ir patīkams.

     [+] [-]

, 2023-12-29 02:20, pirms 5 mēnešiem
bārda un sifons rakstīja: Kurš tev ir nopirkts fans vefā mudak?😄 tur džeki paši pat pērk biļetes pa 12€ gabalā lai aizietu uz šito sūda spēli. Nopirkti fani viņam 🤡 drīzāk smieklīgi izskatās nopirktais Kugrēns ar savu fanošanu par zeļļiem, jo pirms tam bija kvēls vefa fans😅 tāpat Zeļļu nopirktais informators kas ir BK Ogres fans tagad par naudu sajūsmā spiedz mikrofonā par Raimo trīnīti😅😅 bet vislabākie ir zeļļu speletaju radinieki, Vītola brālis kas vicina zeļļu karogu tribīnē😅 vot tie ir lauki.
Par to radinieka atbalstu gan tur samurgoji! Valmiera daudz radinieki ar plakatiem atbalsta savejos. Sanemies Arman! Ienem kadu visiti un atstlabsti. Bus oki! Prieka!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-29 02:20, pirms 5 mēnešiem
Jo basketbols víri ir forss!

     [+] [-]

, 2023-12-29 05:16, pirms 5 mēnešiem
6:00 no rīta?!Tāds krievarmijas gājiens.neticami ja tā ir taisnība

     [+] [-]

, 2023-12-29 06:56, pirms 5 mēnešiem
Sportiskā nekaunība un stulbums ir 2 atšķirīgas lietas. Gribētu redzēt Blūma Jr IQ testa rezultātu...

     [+] [-]

, 2023-12-29 08:20, pirms 5 mēnešiem
dinamoRIGA2000 rakstīja: Par to radinieka atbalstu gan tur samurgoji! Valmiera daudz radinieki ar plakatiem atbalsta savejos. Sanemies Arman! Ienem kadu visiti un atstlabsti. Bus oki! Prieka!
Plakāti ir viens, bet vicināt fanu karogu pie buņģiera, kas noteikti arī bija radinieks ir mazliet smieklīgi. Kas tad tos karogus vicinās un bungas sitīs, kad tie speletaji aizies uz citu klubu?😅 radi paliks zeļļos turpināt fanot?😅 aizies uzreiz prom kur rada gabals. tie nav fani, tie ir radi.

     [+] [-]

, 2023-12-29 09:03, pirms 5 mēnešiem
VEFs iebrauca auzās ar savu administrācijas komplektāciju,par direktoru ielika bijušo spēlētāju ,kurs pat īsti nevilka kā spēlētājs,bet čomi atbalstija ,nevar tā uzreiz bez jebkādas darba pieredzes un kā redzams viss iet tikai sliktāk,....,kā vispār satāvā varēja gadīties Gulbis ,Būmeistars un daži krāsainie .Komandas komplektācija ir zem katras kritikas ,tas kurs menedžerē sastāvu ir vienkārši jāpatriec.
Gailīti jau var un vajag lamāk ,bet kurš no mums kritiķiem varētu ar šo sastāvu izdarīt ko labāk .... ? Kaut gan beigās turēt laukumā nevarīti Gulbi un Nervozo Bertānu arī nebija prāta darbs .
p.s. Manuprāt ažiotāžu ap zeļļiem smagi pārspīlē,tas ir kā aklai vistai mieža grauds ,kadreiz gudrs treneris teica cāļus skaita (rudenī) šoreiz pavasarī un tad jau redzēs kas ir KAS.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-29 09:48, pirms 5 mēnešiem
bārda un sifons rakstīja: Kurš tev ir nopirkts fans vefā mudak?😄 tur džeki paši pat pērk biļetes pa 12€ gabalā lai aizietu uz šito sūda spēli. Nopirkti fani viņam 🤡 drīzāk smieklīgi izskatās nopirktais Kugrēns ar savu fanošanu par zeļļiem, jo pirms tam bija kvēls vefa fans😅 tāpat Zeļļu nopirktais informators kas ir BK Ogres fans tagad par naudu sajūsmā spiedz mikrofonā par Raimo trīnīti😅😅 bet vislabākie ir zeļļu speletaju radinieki, Vītola brālis kas vicina zeļļu karogu tribīnē😅 vot tie ir lauki.
Yes, šis komentārs jautājumus neprasa, atbildi arī un inteliģence te spiežas pa visām vīlēm laukā

     [+] [-]

, 2023-12-29 13:14, pirms 5 mēnešiem
And10 rakstīja: Yes, šis komentārs jautājumus neprasa, atbildi arī un inteliģence te spiežas pa visām vīlēm laukā
Cerams, ka aizspiedās tā inteliģnce arī līdz tevīm caur tām vīlēm

     [+] [-]

, 2023-12-29 13:20, pirms 5 mēnešiem
And10 rakstīja: Yes, šis komentārs jautājumus neprasa, atbildi arī un inteliģence te spiežas pa visām vīlēm laukā
Vispar interesanti lasīt tavus gaudojumus, ka vefs neko nedara jau cik gadus, tikai nez kāpēc neviens klubs nav savācis tik daudz cilvēkus arēnā kā VEFs😅 Diezgan liela loģika😅 uz katru ČL spēli VEFam nāk 4-5k cilvēki, kur skaitļus nevar izdomāt, jo ČL pieprasa striktu pārdoto un noskenēto biļešu kontroli, tur nav kā vietējā līgā kurmūsu klubiem , Valmierai, Ventspilij uc patīk pareizināt reālos skatītājus vismaz ar 3 😅 Neesmu manījis ka uz zeļļiem arēnu atnāktu daudz cilvēki😅 pat lielo kauju par Rīgu ar 12 mārketinga cilvēkiem stafā, nespēj nopārdot pilnībā 400 vietīgajā DSN😅 jo vietu bija daudz brīvu. Afigennais mārketinga guru projekts😅

     [+] [-]

, 2023-12-29 13:30, pirms 5 mēnešiem
Man tikai prieks, ka mums ir tādas ģimenes, kuras dodas atbalstīt viens otru. Ja arī neesi komandas fans, bet gan brāļa fans. Tad komanda kurā spēlē bračka kļūst arī par tavu komandu. Tieši tāpat kā visi fano par KP un komandu kurā viņš spēlē. Būtu traki dīvaini, ja nemēģinātu palīdzēt bračkam vinnēt laukumā. Ja palīdzet nozīmē vicināt Zeļļu karogu, tad normāls čoms/brālis ies un vicinās to karogu. VEF faniem gan ieteiktu nevis meklēt utis pretinieku mārketingā/personālā/atbalstītajos, bet vnk atdzīt sakāvu un gatavot atbalstu nākamajām spēlem. VEF šādu atmosfēru nodrošināt jau sen kā nav spējīgi. Saprotu, ka visvairāk jau VEF sāp tas ka Rīgas basketbolu pa dažiem mēnešiem ir pārņēmuši Zeļļi. Tam ir tikai viens iemesls - visiem jau sen ir apriebušies VEF izgājieni un kā līdzjutējiem aplauzieni agri vai vēlu jau ir apnikuši, Zeļļi ir ieradušies kā svaigs gaiss piepirstā istabā.

     [+] [-]

, 2023-12-29 14:09, pirms 5 mēnešiem
Robis rakstīja: Man tikai prieks, ka mums ir tādas ģimenes, kuras dodas atbalstīt viens otru. Ja arī neesi komandas fans, bet gan brāļa fans. Tad komanda kurā spēlē bračka kļūst arī par tavu komandu. Tieši tāpat kā visi fano par KP un komandu kurā viņš spēlē. Būtu traki dīvaini, ja nemēģinātu palīdzēt bračkam vinnēt laukumā. Ja palīdzet nozīmē vicināt Zeļļu karogu, tad normāls čoms/brālis ies un vicinās to karogu. VEF faniem gan ieteiktu nevis meklēt utis pretinieku mārketingā/personālā/atbalstītajos, bet vnk atdzīt sakāvu un gatavot atbalstu nākamajām spēlem. VEF šādu atmosfēru nodrošināt jau sen kā nav spējīgi. Saprotu, ka visvairāk jau VEF sāp tas ka Rīgas basketbolu pa dažiem mēnešiem ir pārņēmuši Zeļļi. Tam ir tikai viens iemesls - visiem jau sen ir apriebušies VEF izgājieni un kā līdzjutējiem aplauzieni agri vai vēlu jau ir apnikuši, Zeļļi ir ieradušies kā svaigs gaiss piepirstā istabā.
🤣 ja tev būtu mazliet spriestspējas, tad redzētu ka vef fanu komentārs par zeļļu maarketingu bija pēc uzdirsiena vefa mārketingam un faniem
Kādu tad atmosfēru Zeļļi nodrošināja?😅 ja man nav skleroze, tad atceros, ka visu spēli varēja dzirdēt tikai 20 VEFa fanus kas bija ieradušies atbalstīt ar 3 bungām un karogiem! Zeļļu (buļa pierunātie čomi, tagadējie biedri) sēdēja pilnīgā klusumā līdz pēdējai minūtei😅 Nu nereāla atmosfēra. robis laikam nav bijis sporta spēlēs nekad, ja šī viņam skaitījās nereāla atmosfēra😅

     [+] [-]

, 2023-12-29 14:12, pirms 5 mēnešiem
Robis rakstīja: Man tikai prieks, ka mums ir tādas ģimenes, kuras dodas atbalstīt viens otru. Ja arī neesi komandas fans, bet gan brāļa fans. Tad komanda kurā spēlē bračka kļūst arī par tavu komandu. Tieši tāpat kā visi fano par KP un komandu kurā viņš spēlē. Būtu traki dīvaini, ja nemēģinātu palīdzēt bračkam vinnēt laukumā. Ja palīdzet nozīmē vicināt Zeļļu karogu, tad normāls čoms/brālis ies un vicinās to karogu. VEF faniem gan ieteiktu nevis meklēt utis pretinieku mārketingā/personālā/atbalstītajos, bet vnk atdzīt sakāvu un gatavot atbalstu nākamajām spēlem. VEF šādu atmosfēru nodrošināt jau sen kā nav spējīgi. Saprotu, ka visvairāk jau VEF sāp tas ka Rīgas basketbolu pa dažiem mēnešiem ir pārņēmuši Zeļļi. Tam ir tikai viens iemesls - visiem jau sen ir apriebušies VEF izgājieni un kā līdzjutējiem aplauzieni agri vai vēlu jau ir apnikuši, Zeļļi ir ieradušies kā svaigs gaiss piepirstā istabā.
Kuri ir tie visi kam ir apnikuši kkādi mistiskie VEFa izgājieni?😅 nez kapec uz ČL speleem par spīti briesmigajiem rezultātiem nāk 4-5 k līdzjutēju uz VEFu?😅 Cik bija uz zeļļiem arēnā? Kkādi 150-200 salasījās manuprāt😅 šitie sc dir sēji🤡