Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" pieveic gripu; nākamā cīņa pret "Ķeizarmežu"

Andrejs Siliņš

"Lauvas" pieveic gripu; nākamā cīņa pret "Ķeizarmežu"
Uģis Viļums
Foto: Mārtiņš Sīlis

Gripas epidēmija "Liepājas Lauvu" komandā uzveikta - komanda šovakar dosies uz izbraukuma spēli Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā Daugavas Sporta namā Rīgā pret "Ķeizarmeža" basketbolistiem. Spēles sākums 20:00.

Vissmagāk gājis Viļumam

Pirmdienas treniņā pirmo reizi pēc slimības ierrinda bijuši teju visi basketbolisti. Vien Uģis Viļums vēl netrenējās, jo tikai svētdienas vakarā tika izlaists no slimnīcas. Tieši Uģi gripa bija ķērusi vistrakāk, bet kopumā saslimusi esot bijuši pat septiņi basketbolisti. Tieši šī iemesla dēļ tika atcelta pagājušajā piektdienā paredzētā cīņa pret "Valmieru" LBL turnīrā. Komanda pārstājusi trenēties pēc zaudētā mača savā laukumā pret "Baronu", bet gripa, visticamāk, uz Liepāju atceļojusi no Lietuvas. Proti, pēc mača izbraukumā pret Kedaiņu "Nevežis" sasirga ne vien liepājnieki, bet arī pasiem lietuviešiem bija veselības problēmas, un "Nevežis" atcēla Lietuvas līgas maču pret Raiti Grafu un "Šiauliai".

"Ķeizarmežs" turpina stiprināties

Arī vairākiem "Ķeizarmeža" basketbolistiem jau izdevies pārvarēt gripas vīrusu - atpakaļ ir Armands Kravalis, jādomā, ka jau tuvākajā laikā ierindā būs arī Reinis Strupovičs, arī Ojārs Siliņš jau ilgāku laiku iepriekš izslimojis gripu. Centram Arnim Lībažam jau veikta elkoņa operācija, un spēlētājs ir gatavs atgriezties laukumā, bet Sašam Meļņikam pilnvērtīgi trenēties liedz pēdas mikrosavainojums.Tomēr klubs turpina pastiprināties - bez Strupoviča un Kazāka, kuri pievienojās jau pirms zināma laika, komandā šobrīd ir arī Latvijas čempions Mārtiņš Berķis, un no Liepājas Rīgā atgriezies Sandis Silavs. Kopumā komandā trenējas vairak nekā 15 basketbolistu, kas dod dabisku un vajadzīgu konkurenci. Līdz ar to "Ķeizarmežs" turpina audzēt muskuļus un, jādomā, drīz vairs nebūs tādi peramie zēni kā līdz šim.

LBL 25. novembrī

TurnīrsSpēleLaiks
LBL1Ķeizarmežs - Liepājas Lauvas20:00
LBL2Ogre - DSN/Rīga19:45

Izmantotie resursi:
basket.lv
liepajniekiem.lv
liepajaslauvas.lv

  +4 [+] [-]

, 2009-11-25 10:50, pirms 14 gadiem
nu tagad ķeizars stūrēs uz savu aizrunāto 3 vietu ....

  +5 [+] [-]

, 2009-11-25 11:08, pirms 14 gadiem
diezgan asprātīgs virsraksts

  +2 [+] [-]

, 2009-11-25 12:47, pirms 14 gadiem
ķeizars tiešām paliek bik spēcīgāks - berķis, silavs, strupovičs, kazāks
redzēsim kādas izmaiņas tas nesīs šī vakara spēlē!!!

     [+] [-]

, 2009-11-25 12:49, pirms 14 gadiem
Cīņa var būt ar spēkos līdzvērtīgu pretinieku nevis ar tādu parodiju kāds pašlaik ir ķeizarmežs

  +2 [+] [-]

, 2009-11-25 15:02, pirms 14 gadiem
gribu redzeet kaa Berkis ar Strupovichu sadaliis bumbu,un cik paareejie izmetiis pa grozu.

     [+] [-]

, 2009-11-25 15:13, pirms 14 gadiem
Tagad Silavs tiks piekukuļots no Strupoviča un Berķa puses, lai piespēles dala tieši katram no viņiem! :-) Kas vairāk maksās - vairāk saņems "iespējas mest pa ķoci":-)