Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Zeļļi" paraksta līgumu ar kanādieti Osbornu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīgas Zeļļi" paraksta līgumu ar kanādieti Osbornu
Aizeja Osborns un Juris Umbraško. Foto: Rīgas Zeļļi

Latvijas basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" papildinājis sastāvu ar 26 gadus veco kanādiešu aizsargu Aizeju Osbornu, ar kuru noslēgts līgums uz vienu sezonu. Pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbība ar Naidželu Džonsonu.

"Osborns ļoti labi iederas mūsu spēles zīmējumā, kas pamazām sāk izveidoties," sacīja "Rīgas Zeļļu" galvenais treneris Juris Umbraško. "Tieši meklējām viņa tipa spēlētāju, kas spēj pats finišēt gan no tālienes, gan doties caurgājienos, gan radīt situācijas partneriem. Papildus pārliecību mums deva fakts, ka Osborns pagājušo sezonu pavadīja spēcīgajā Lietuvas čempionātā, kas apliecina viņa kvalitāti."

Aizvadītajā vasarā 196 centimetrus garais Osborns spēlēja Kanādas elites basketbola līgā, kurā 15 spēļu laikā vidēji guva 11,8 punktus, izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas un tālmetienus realizēja ar 43,2% precizitāti. Iepriekšējo sezonu Osborns uzsāka Lietuvas Basketbola līgas komandā "Prienai", bet turpināja "Gargzdai" rindās, 21 spēlē izceļoties ar 13,9 punktiem, 3,9 atlēkušajām bumbām un 40,4% precizitāti no tālās distances.

Jau sākotnēji Džonsonam tika noteikts pārbaudes laiks, taču sadarbība neturpināsies. "Paldies Naidželam par ieguldīto darbu un veiksmi turpmākajā karjerā," sacīja komandas prezidents Edgars Buļs.

Svētdien "Arēnā Rīga" norisināsies "Basketbola ballīte", un "Rīgas Zeļļi" plkst. 16:00 tiksies ar BK "Ventspils", kam plkst. 19:00 sekos "Prometey" un "VEF Rīga" cīņa, bet starp mačiem uzstāsies reperis Ozols.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Zeļļi

     [+] [-]

, 2023-10-25 13:26, pirms 8 mēnešiem
Cerams būs labs un nezinu kāpēc to Gruzīnu tur ja gandrīz pat nelaiž laukumā

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 17:39, pirms 8 mēnešiem
Apetīte aug ēdot.. Pieteikums likās interesants, bet nu jau šķiet, ka vāc visus, ko var dabūt, lai tikai uzvaru ailītē par pāris cipariem tas skaitlis lielāks. Vīziju par jauno audzināšanu ar pāris pieredzējušajiem kaut kā arvien grūtāk darbos saskatīt.. ☹️

     [+] [-]

, 2023-10-25 23:34, pirms 8 mēnešiem
Witsam - ja nemaldos, tad vienā zeļļu podkāstu sarunā Umbeaško ieminējas, ka viņam ļoti patīkot, ka jaunieši trenējas treniņos, nevis spēlējot pa 150 minūtēm ik nedēļu visās iespējamajās vecuma grupās. Diez vai gan tas 100% atbilst jautājumam par gruzīnu, just sayin'