Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Valmiera Glass/ViA'' paraksta ilgtermiņa līgumu ar 18 gadus vecu bosnieti

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Valmiera Glass/ViA'' paraksta ilgtermiņa līgumu ar 18 gadus vecu bosnieti
Haruns Zrno (#13). Foto: ABA League

Latvijas-Igaunijas basketbola līgas vienība ''Valmiera Glass/ViA'' izziņojusi sastāva papildinājumu. Komandai pievienojies 18 gadus vecais Bosnijas un Hercegovinas uzbrūkošais aizsargs Haruns Zrno, parakstot divarpus gadu līgumu.

198 centimetrus garais aizsargs aizvadītajā vasarā Eiropas U18 B divīzijas čempionātā, pārstāvot Bosniju un Hercegovinu, astoņās spēlēs vidēji izcēlās ar 16,1 punktiem, 4,8 atlēkušajām bumbām un 2,9 piespēlēm.

Šo sezonu Zrno sāka Adrijas līgas otrās divīzijas pastarītē ''Spars'', septiņos mačos caurmērā gūstot 7,7 punktus un izcīnot 2,7 atlēkušās bumbas.

''Es nāku no skaistās Sarajevas Bosnijā un Hercegovinā. Atrodos Latvijā jau aptuveni nedēļu un šeit jūtos ļoti labi. Treniņi Valmierā ir lieliski. Gan treneri, gan komandas biedri mani sagaidīja ar atplestām rokām. Uzņemšana bija patīkama. Lēnām iejūtos komandā un ceru sevi pierādīt no labākās puses,'' kluba paziņojumā citēts pats Zrno.

''Valmiera Glass/ViA'' ar četrām uzvarām 24 spēlēs ieņem 14. vietu starp 16 klubiem Latvijas-Igaunijas līgā. Nākamo spēli valmierieši aizvadīs 3. martā, kad viesosies Igaunijas galvaspilsētā pie ''Kalev/Audentes''.

Izmantotie resursi:
https://www.vgvia.lv/zinas/valmiera...

     [+] [-]

, 2023-02-22 19:38, pirms gada
Si nu gan ir loti interesanta zina! Noteikti jaiet skatit bus klatiene

     [+] [-]

, 2023-02-22 20:32, pirms gada
Čalis jau vakar sēdēja baltā kapušonā uz komandas soliņa. Nu, dienvidslāvu basketbola skola iz klase par sevi, cerams, ka būs viens "kaplis" komandā vairāk. To domāju labā nozīmē, jo šādi spēlētāji esošajā komandas modelī ir deficīts. Izņemot varbūt Zvīni.