Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bijušais Raplas treneris Annuks kļūst par ''Parnu Sadam'' galveno stratēģi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bijušais Raplas treneris Annuks kļūst par ''Parnu Sadam'' galveno stratēģi
Tomass Annuks. Foto: Valmiera Glass/ViA

Latvijas-Igaunijas basketbola līgas vicečempione ''Parnu Sadam'' par galveno treneri apstiprinājusi igauņu speciālistu Tomasu Annuku, kurš iepriekš strādāja kā ''Rapla'' vienībā gan kā galvenais treneris, gan arī asistents.

Pagājušajā nedēļā vēstījām, ka līdzšinējais Pērnavas kluba galvenais treneris Heiko Rannula pārcēlās uz Igaunijas galvaspilsētu, uz ''Kalev/Cramo'' komandtiltiņa aizstājot latviešu speciālistu Robertu Štelmaheru.

''Parnu Sadam'' ilgi bez galvenā trenera nebija, jo šodien par komandas stūrmani apstiprināts 50 gadus vecais Tomass Annuks. Viņš iepriekšējos gados darbojās ''Rapla'' sistēmā, esot arī meistarkomandas galvenais treneris 2020./2021. gada sezonā.

Aizvadītajā sezonā igaunis bija spāņu speciālista Luisa Reiras asistents.

Tiek ziņots, ka par ''Parnu Sadam'' kluba trenera asistentu turpinās strādāt Igaunijas basketbola leģenda Gerts Kulamē.

Pērnavas vienība, kas aizvadītajā sezonā izcīnīja otro vietu apvienotajā līgā un triumfēja Igaunijas čempionātā, ziņojusi par plāniem startēt FIBA Čempionu līgas kvalifikācijā.

Pagājušajā sezonā komanda, ko pārstāvēja arī latviešu aizsargs Andris Misters, kļūstot par Igaunijas finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, izrādīja ambīcijas par dalību starptautiskajos turnīros. ''Parnu Sadam'' neveiksmīgi startēja FIBA Eiropas kausa kvalifikācijā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/Parnuesind...