Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausā noteikta izspēles kārtība, "VEF Rīga" uzreiz pusfinālā

Rolands Eliņš

Latvijas kausā noteikta izspēles kārtība, "VEF Rīga" uzreiz pusfinālā
VEF aizsargs Aigars Šķēle. Foto: FIBA

Latvijas Basketbola savienība ziņo, ka atjaunotajā Latvijas kausa izcīņā šosezon piedalīsies 23 komandas, kurās piedalīsies izslēgšanas spēļu turnīrā, sākot tos no dažādām kārtām. Izloze paredzēta 20. augustā.

Pirmajā kārtā piedalīsies astoņas komandas: Ramirent Nacionālajā līgā spēlējošās BK “Liepāja”/LSSS un BJBS “Rīga”, Reģionālās līgas komandas Iecavas “Dartija”, BK “Cēsis”/Cēsu Sporta skola, BS “Tukums”/TSS, Rugāju SC un BK “Krāslava”/Sporta skola, kā arī Maksibasketbola 40+ grupas čempioni “Garkalnes runči”, ko pārstāv arī Latvijas basketbola bijusī zvaigzne Kaspars Kambala.

Otrajā kārtā cīņā iesaistīsies astoņas Ramirent Nacionālās līgas komandas: BK “Jelgava”, “Gulbenes buki”, OC “Limbaži”, BK “Saldus”, “Kandava/Anzāģe”, BK “Ķekava”, RTU un “VEF Basketbola akadēmija Valkā”.

Trešajā kārtā (astotdaļfinālā) iesaistīsies sešas komandas: piecas Latvijas pārstāves Pafbet Latvijas-Igaunijas līgā – BK “Ogre”, BK “Ventspils”, “Valmiera Glass VIA”, “Latvijas Universitāte” un BK “Liepāja”, kā arī komanda ar labāko bilanci Ramirent Nacionālajā līgā 2020. gada sezonā BK “Jēkabpils”.

Latvijas čempionvienība Eiropas Čempionu līgas dalībniece “VEF Rīga” cīņā par Latvijas kausu iesaistīsies no pusfināla. Kā vienīgā Eirokausu dalībniece šosezon „VEF Rīga” sāks turnīru uzreiz divas kārtas augstāk nekā pārējās konkurentes, jo visām pārējām komandām līdz tikšanai pusfinālā būs nepieciešams uzvarēt vismaz divās kārtās.

LBS sadalījumu pa kārtā skaidro ar sportiskajiem un ģeogrāfiskajiem aspektiem. Visās kārtās līdz pat finālam dueļa uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā, kamēr fināls tiks izspēlēts vienā mačā, kas paredzēts 13. februārī.

Izloze notiks pēc divām dienām, 20. augustā, tā tiks veikta pusdienlaikā t/c „Akropole”.

Izmantotie resursi:
Latvijas kauss: piedalīsies 23 komandas, izloze...

  -2 [+] [-]

, 2020-08-18 16:31, pirms 4 gadiem
Nafig si klaunada vajadziga

     [+] [-]

, 2020-08-18 16:43, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Nafig si klaunada vajadziga
Ar savu komentāru parādīji,ka klauns esi tu!

     [+] [-]

, 2020-08-18 17:12, pirms 4 gadiem
Pilnīgi normāla izspēles kārtība. Būtu nedaudz komiski, ja tādam klubam kā VEF būtu jāsāk no apakšas ar plezīru pret Garkalnes runčiem, kur spēlē ar sportacentrs korpulentais fotogrāfs R.Buivids, ar risku iedzīvoties savainojums. Tikai loģiski ka čempioni sāk no 1/2 fināla. Nav ko ākstīties. Tāpat īsti konkurentu, izņemot nedaudz Ogri, šosezon LBlā nebūs

     [+] [-]

, 2020-08-18 17:26, pirms 4 gadiem
busix rakstīja: Ar savu komentāru parādīji,ka klauns esi tu!
Pfff, šis nav pirmais koments no šī klauna, iesaku bloķēt, nebūs zaraza jālasa

  +1 [+] [-]

, 2020-08-18 17:48, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Pilnīgi normāla izspēles kārtība. Būtu nedaudz komiski, ja tādam klubam kā VEF būtu jāsāk no apakšas ar plezīru pret Garkalnes runčiem, kur spēlē ar sportacentrs korpulentais fotogrāfs R.Buivids, ar risku iedzīvoties savainojums. Tikai loģiski ka čempioni sāk no 1/2 fināla. Nav ko ākstīties. Tāpat īsti konkurentu, izņemot nedaudz Ogri, šosezon LBlā nebūs
Kāpēc VEFam ir jāspēlē pusfinālā? Lai spēlē finālā - tomēr eirokausu komanda (ok, vidēji -20, bet tik un tā eirokausu komanda)

     [+] [-]

, 2020-08-18 18:12, pirms 4 gadiem
Žēl, ka tik maz komandas pieteicās, ņemot vērā komandu skaitus visās trīs Latvijas līgās (54 komandas). Tomēr priekš pirmā gada ir ok.

Kas attiecas uz VEF, tad kaut kā jau tās 23 komandas bija jāsadala pa pāriem un stadijām

     [+] [-]

, 2020-08-18 20:51, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Pfff, šis nav pirmais koments no šī klauna, iesaku bloķēt, nebūs zaraza jālasa
Tu pimpa galva,pasaki kaut vienu labu iemeslu kapec vajadizgs sis nevajdzigais turnirs?