Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Turība'' uzvar saspringtā spēlē

''Turība'' uzvar saspringtā spēlē
Normunds Sondors
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2.divīzijas pusfināla spēlē BK ''Turība'' savā laukumā ar 84:75 pārspēja BS ''Ogre'', izvirzoties vadībā sērijā ar 1:0. Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Normunds Sondors, kurš guva 21 punktu.

Viss pirmais puslaiks pagāja interesantā, rezultatīvā un nevienmērīgā spēlē. Spēli pārliecinoši iesāka ''Turība'', izvirzoties vadībā ar 9:2. Līdz ceturtdaļas beigām ''Ogres'' basketbolisti ātri vien atspēlējās un panāca neizšķirti. Otrās ceturtdaļas sākumā vēlreiz ''Turība'' veica izrāvienu, panākot jau +11 - 36:25. Pārsvaru noturēt gan neizdevās - ''Ogre'' vēlreiz atspēlējās un pēc pirmā puslaika mājinieki bija vadībā ar 47:44.

Sākot ar trešo ceturtdaļu, laukumā risinājās ļoti līdzvērtīga cīņa. Nevienai no komandām vairs neizdevās veikt kādus būtiskus izrāvienus. Ceturtdaļas vidū ''Ogres'' basketbolisti pat izvirzījās vadībā ar 57:54, taču līdz tās beigām ''Turība'' atguva vadību un pirms pēdējās desmitminūtes atradās vadībā ar 62:60. Ceturtās ceturtdaļas sākumā mājinieki izvirzījās vadībā ar 71:63, bet ''Ogre'' vēlreiz spēja atspēlēties. Saspringtā spēles galotnē uzvaru tomēr ar 84:75 izcīnīja ''Turība''.

Latvijas Basketbola līga 2.divīzija, pusfināls

BK ''Turība'' - BS ''Ogre'' 84:75 (23:23, 24:21, 15:16, 22:15)
BK ''Turība'': Sondors 21, Mednis 17 (12 atl.b.), Lasmanis 12 (9 alt.b.), Ķikuts 12, Dukulis 8, Motivāns 6, M.Šteinbergs 4, K.Šteinbergs 3, Vecvagars 1, Strauss, Visockis
BS ''Ogre'': Antrops 18, Švēde 17, Bremze 11 (8 atl.b.), Dārgais 9, Vilks 5, Zēns 5, Pavlovskis 4, Bēts 4, Jonāts 2, Šauva

Izmantotie resursi:
basket.lv


, 2010-04-17 18:17, pirms 14 gadiem
TURĪBA MALAČI!

Interesē - kur palika tas video, LIENE INTERESĒJAS PAR TURĪBU.
Mārtiņš Gulbis un Gatis Jahovičs. Foto: VEF Rīga
40

Oficiāli: par VEF galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Šodien Latvijas spēcīgākais basketbola klubs "VEF Rīga" galvenā trenera amatā apstiprinājis Mārtiņu Gulbi. Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl diviem gadiem.
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.