Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Labais krasts nosargā uzvaru un panāk neizšķirtu

Labais krasts nosargā uzvaru un panāk neizšķirtu
Foto: twitter.com/krastumacs

Pie Latvijas Nacionālās operas šodien noslēdzās diennakts basketbola turnīrs "Krastu mačs", kurā Labais krasts ar 1155:1048 pārspēja Kreiso krastu.

Jāpiebilst, ka pēc pirmās dienas spēlēm Labais krasts bija vadībā ar 26 punktu pārsvaru (564:538), bet otrajā dienā pārsvaru vēl vairāk palielināja. Laika posmā no sestdienas, plkst. 15.00 līdz svētdienai, plkst. 15.00 kopumā laukumā devās ap 600 cilvēku 48 komandu sastāvā. Pēdējā mačā starp politiķiem piedalījās arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Prezidenta komandu vadīja "VEF Rīga" galvenais treneris Karloss Frade.

"Krastu mačs" tika rīkots jau sesto gadu pēc kārtas un pēc aizvadītās diennakts cīņām rezultāts Labā un Kreisā krasta duelī ir kļuvis neizšķirts 3-3.

Sestdien tika aizvadīts arī trīspunktu metienu un slam dunk konkurss. Tālmetienu konkursā uzvaru svinēja Edgars Indāns, kurš finālā ar 17:16 pārspēja Kristapu Valteru, kura brālis Sandis šajā konkursā bija uzvarējis iepriekšējos divos gados. Bet slam dunk konkursā triumfēja pazīstamais kanādietis Džastins Dārlingtons, aiz sevis atstājos amerikāni Krisu Steiplu un Kristapu Dārgo.

Atgādinām, ka pagājušajā gadā uzvarētājs noskaidrojās tikai pēdējā mačā, kurā tikās politiķi, Kreisajam krastam izraujot uzvaru ar 960:958.

  +8 [+] [-]

, 2015-08-16 16:30, pirms 9 gadiem
Liels sarūgtinājums par danku konkursu. Šoreiz ne par dankiem kā tādiem, bet abu Latvijas pārstāvju "performanci". Abi ieradās pilnīgi negatavi, nemotivēti. Savas publikas priekšā!!!
Acīmredzot, Kristapa Dārgā laiks jau ir pagājis - viņš nevar normāli iedankot ne ar pirmo, ne otro, ne trešo, ne ceturto(!!!) reizi, bet jaunais Bulduris vispār... Kurš viņu pielaida startēt? Vai tad neredzēja, ka šis puisis vispār nav gatavs (vai kādreiz ir bijis???)...
Otrs - atzīmes. Pilnīgi žēl, ka sabiedrībā bišķi bišķi pazīstami cilvēki, piemēram Reinis Nitišs, tiek ievilkti šajā "žūrijā"... Pilnīgi nekompetents cilvēks!!! Dārgais ar 4.reizi NEiedanko - viņš ieliek 2 balles! 2!!! Pēc tam nēģeris ļoti skaisti iedanko, viņš ieliek 3 balles! 3!!! Palika žēl, ka šādi cilvēku izmanto, ka viņam nav ne kaut mazākā saprašana par to, kas notiek pasākumā.
Abi nēģeri pelnīti uzvarēja, un kārtējo reizi, nožēlojami, ka Kristapu Dārgo paaicināja kā trešo uz finālraundu, kaut gan viņš priekšsacīkstēs izgāzās. Pilnīgi skaidrs, ka arī finālā Dārgais neiedankoja un pazemojās vēlreiz savu skatītāju priekšā.
Neko nesaku par Dārgo, kā kādreiz slavenu dankeri - bet viņa laiks varētu būt pagājis, tāpat kā daudziem slaveniem sportistiem. Ar to ir jāsamierinās, un jāgatavojas basketbola sezonai, kur viņš vēl varbūt var nedaudz progresēt utt. Dankiem gan jāmet miers.
Tikai neapvainoties! Objektīva kritika.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-16 16:42, pirms 9 gadiem
Aktieru/Muziķu spēlē bija inčīga

  +6 [+] [-]

, 2015-08-16 17:43, pirms 9 gadiem
nenormāli tracināja slidenā grīda. nekādas baudas. izmetiet to segumu miskastē,paldies!

  +5 [+] [-]

, 2015-08-16 18:25, pirms 9 gadiem
Organizatori forši sabojāja pasākumu, nesalabojot pagājušā gada kļūdas un neatrisinot sliktā/slapjā seguma problēmu... Atkal visi lauza kaklus un basketbols tur tiešām netika spēlēts.. Bet nu protams labāk jau ir paņemt visādus 100x redzētus boring batuta dunkerus pa cik tur štukām, nevis beidzot sataisīt laukumu, lai tur spēle vismaz nedaudz līdzinātos basketbolam

  +3 [+] [-]

, 2015-08-16 18:44, pirms 9 gadiem
Varu tikai pievienoties visiem iepriekš paustajiem viedokļiem, jo segums tiešām bija zem katras kritikas. Pasākums jau pats par sevi lielisks, taču segums tiešām nosita daļu prieka. Tiešām ceru, ka nākamgad tiks sarūpēts piemērotāks segums. Tad gan dalībnieki būs apmierinātāki, gan arī varbūt izdosies kaut parādīt no savas meistarības, nevis visu laiku truli mest trīspunktniekus, baidoties veikt straujākas kustības un iedzīvoties savainojumos.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-16 19:43, pirms 9 gadiem
nevajag šitādu maču! Ja neizlabos segumu, nevajag!

     [+] [-]

, 2015-08-17 08:38, pirms 9 gadiem
ThePower rakstīja: Bet nu protams labāk jau ir paņemt visādus 100x redzētus boring batuta dunkerus pa cik tur štukām, nevis beidzot sataisīt laukumu, lai tur spēle vismaz nedaudz līdzinātos basketbolam
Kā tu doma, kas skatītājiem ir interesantāk, batūta dankeri vai tāva "basketbola" spele?

     [+] [-]

, 2015-08-17 09:34, pirms 9 gadiem
Indaans labaakais..