Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Video: #3 Lec augstu: Kāpēc Liene Jansone meklēja Džordžu Klūniju Itālijā?

Jānis Celmiņš
Kur beidzas basketbols un sākas popkultūra? Iespējams, ka tieši šī epizode sniegs atbildi uz šo jautājumu. To turpinās meklēt “Lec Augstu” vadītāji - Niks Gaigalietis un Linda Paulauska. Sarunas un vingrinājumi ar garākajiem basketbolistiem un lielākajām popzvaigznēm. Epizodes viesi – basketbola klubs Valmiera Glass un Latvijas sieviešu basketbola ikona Liene Jansone. Ja kādreiz esi vēlējies noskaidrot, cik labi Valmiera Glass basketbolisti runā, kad mute pilna ar bumbām, un vai Liene Jansone Itālijā atrada Džordžu Klūniju, tad šī epizode ir tava lielā iespēja to uzzināt.

Konkursa jautājums: Kāda dziesma vislabāk spētu uzmundrināt Lienes komandas meitenes pirms mača? Raksti savu variantu komentārā! Patiesībai tuvākā atbilde vinnēs vērtīgas balvas no LBS u.c atbalstītājiem.
Vērtējums: