Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Pietrūkst gandarījuma sajūtas..."

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Krūmiņš: "Pietrūkst gandarījuma sajūtas..."
Varis Krūmiņš
Foto: Mārtiņš Sīlis

Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma LBL 1. divīzijas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā pret ''Ventspils'' komandu (74:109) aizvadīto maču un visu sezonu kopumā rezumēja Jelgavas ''Zemgales'' galvenais treneris Varis Krūmiņš.

''Pretinieks bija ļoti stiprs, to mēs redzam, paskatoties uz viņu sastāvu. Ja mēs varam uzvarēt kaut vai vienu ceturtdaļu, tad mēs vairāk vai mazāk nospēlējām savu spēju robežās ar to sastāvu, protams, kas ir manā rīcībā,'' aizvadīto maču ar BK ''Ventspils'' vienību komentēja jelgavnieku treneris Varis Krūmiņš.

Tāpat ''Zemgales'' vadītājs atzina, ka pirms sezonas izvirzītie mērķi ir vairāk vai mazāk izpildīti. ''Baltijas līgā mums ļoti maz pietrūka, lai tiktu nākamajā kārtā. Vairāk pietrūka veiksmes, un savu lomu nospēlēja lietuviešu savstarpējā draudzība. LBL mēs ''Ķeizarmežam'' būtu priekšā tāpat, ja viņi arī netiktu izslēgti. Divas reizes uzvarējām Liepāju un vienu reizi Valmieru, kuru principā varējām uzvarēt vēl divas reizes, bet abās spēlēs pašās beigās viņi nospēlēja veiksmīgāk nekā mēs. Vairāk vai mazāk sezonas uzdevumi ir izpildīti, un sestā vieta LBL Jelgavā sen nav bijusi, bet kaut kā pietrūkst gandarījums par darba sajūtu, kaut vai tāpēc, ka sezonas vidū sastāvs bija ļoti cerīgs un droši vien, ka mums visiem vajadzēja piestrādāt, lai tādu sastāvu noturētu līdz sezonas beigām. Tad es domāju, ka rezultāts būtu pilnīgi citādāks, nevis sestā vieta.''

Atbildot uz jautājumu, vai pieredzējušais speciālists Jelgavas basketbolistus skolos arī turpmāk, Krūmiņš teica, ka tas nav no viņa atkarīgs.

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv

 +15 [+] [-]

, 2010-04-10 21:59, pirms 14 gadiem
Ja nopietni, tad Varim būtu jātrenē kas vairāk, nekā Jelgava. Nu kāpēc viņam jāiznieko savas zināšanas un pieredze ar klubu, kura vadība nav noskaņota nopietnai izaugsmei???

  +4 [+] [-]

, 2010-04-10 22:20, pirms 14 gadiem
Droši vien tā gandrarījuma sajūta nav arī tāpēc, ka šogad ir tā, ka 6. vieta 1. divīzijā ir arī pēdējā... Astoņu vai pat 10 komandu konkurencē tas liktos pavisam citādāk.

  +6 [+] [-]

, 2010-04-10 22:28, pirms 14 gadiem
Nezinu, kāds Krūmiņš treneris,bet sarunā par basketbola attīstību un tās postu Latvijā viņam ir ļoti skaidrs redzējums un vērtējums.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-10 22:42, pirms 14 gadiem
Ja! zel ka Zemgale nodomā par augstākiem mērķiem!

  +4 [+] [-]

, 2010-04-10 23:10, pirms 14 gadiem
Vajadzeeja dot izlasi treneet!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-10 23:17, pirms 14 gadiem
Vajadzeeja dot izlasi treneet!

Piekriitu, uzskatu ka V. Kruminnss ir viens no labaakiem treneriem LV un noteikti vinnam vajadzeetu doties darma mekleejumos uz Eiropu.