Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Neizmantoto iespēju spēle"

Bagatskis: "Neizmantoto iespēju spēle"
Ainars Bagatskis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc LBL spēles starp "Barons/LMT" un SK "Valmiera" vienībām, kurā uzvaru izcīnīja rīdzinieki, portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar abu komandu galvenajiem treneriem. Valmieras galvenais treneris Ainars Bagatskis šo nodēvēja par "neizmantoto iespēju spēli."

Ainars Bagatskis: "Viennozīmīgi šo varu saukt par neizmantoto iespēju spēli. Pēc pirmā puslaika vajadzēja būt vadībā ar 15, nevis desmit punktiem. Nedrīkstējām ļaut iemest savus metienus Kravčenko, nedrīkstējām Roudsam ļaut vākt bumbas uzbrukumā (viņš savāca piecas). Trīs minūtes līdz spēles beigām, pie rezultāta mīnus četri, mums bija iespējas mest divus tālmetienus, kurus nerealizējām. Ja trāpītu, būtu bijusi savādāka galotne. Sev kā treneris būtu varējis pārmest, ja Šķēle gūtu daudz punktus no distances, bet viņš desmit no sava 21 gūtā punkta iemeta no groza apakšas, kas nozīmē, ka tika pieņemti nepareizi lēmumi aizsardzībā.

Pietrūka veiksmes un vispār nedaudz no visa. Spēlējām savu spēli, bet otrajā puslaikā apstājās mūsu punktu guvēji, ja nemaldos, Klārks guva divus, bet Bankevics tikai trīs punktus. Otrajā puslaikā "Barons/LMT" izmantoja savus pārākos resursus groza apakšā, lai gan sākumā cīņu par bumbām uzvarējām."

Jautāts par iespējamiem papildinājumiem, Bagatskis palūdza ar šo jautājumu griezties pie kluba vadības.

"Barons/LMT" komandas galvenais treneris Mārtiņš Zībarts pēc spēles izteicās, ka "komandai bija nopietna saruna ģērbtuvē pēc pirmā puslaika. Atšķirībā no pirmajām divdesmit minūtēm, otrajā puslaikā pratām izpildīt spēles plānu. Nostabilizējām spēli aizsardzībā, par ko liecina viesu gūtie punkti pa ceturtdaļām.

Padarījām milzīgu darbu, pētot, kur esam stiprāki par pretiniekiem un mēģinājām to izmantot. Pirmajā puslaikā bija nekoncentrēšanās, Valmiera iemeta 7 no 16 tālmetieniem, otrajā puslaikā tas rādītājs ir 1/9. Nostrādāja iestrādes pret zonas aizsardzību, par to liecina gūto punktu skaits otrajā puslaikā."

Jautāts par incidentu Maskavā, treneris izteicās sekojoši: "Ja FIBA nepiešķirs spēles diskvalifikāciju Kasparam Bērziņam par kautiņu spēlē Maskavā, tas labvēlīgi ietekmēs mūsu iespējas ULEB Kausa spēlē ar "Unics". eSports.lv video bija redzama (Maskavas) incidenta beigas, viss sākās jau otrā laukuma pusē, kur Moņa parāva aiz rokas, uzlika "paklupienu" un tālākais bija tikai turpinājums."

Arī rīdzinieku galvenajam trenerim tika uzdots jautājums par papildinājumiem, kas it īpaši interesē pēc ziņas par Gusta prom došanos. Zībarts paskaidroja, ka kluba vadība aicinājusi visiem paciesties un, ka esot jāiztiek ar tiem resursiem, kādi šobrīd ir pieejami.

No notikumu vietas ziņoja Māris Noviks.

  +5 [+] [-]

, 2009-01-10 21:09, pirms 16 gadiem
nu Bagatski, nākošreiz lai izmantotu to iespēju?

  -4 [+] [-]

, 2009-01-10 21:10, pirms 16 gadiem
Valmierai vajag kādu centru, lai ar to pašu Cipu vienojas!

     [+] [-]

, 2009-01-10 21:13, pirms 16 gadiem
superduper, 21:09, pirms dažām sekundēm, citēt

nu Bagatski, nākošreiz lai izmantotu to iespēju?
------------------
vo, vo, Ainārs domā, ka zvaigznes būs debesīs pret ASK, lai veicas 17.01.2009
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-01-10 21:34, pirms 16 gadiem
Pēc punktiem visi sametuši savus parastos ciparus atskaitot Bankevicu un Klarku kuriem otrajā puslaikā abiem vaidzeja tikt līdz normaj 20p tad uzvara butu paņemta! Vaidzēja ātrāj ar Bērziņu tikt galā un tad Alexim sodus uzspiest un tad pat Šķēle nebūtu glābējs! Nekas pavasarī Barons dabūs pa asti!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 21:57, pirms 16 gadiem
baronam jaasavelk jostas un jaadod lielaaks speeles laiks tam pasham zeidakam un veel kaadam no jaunieshiem!