Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"BK Valmiera" aicina piedalīties kopīgā "flash mob" akcijā

"BK Valmiera" aicina piedalīties kopīgā "flash mob" akcijā
Pagājušajā gadā tikties ar "BK Valmiera" spēlētājiem bija ieradušies aptuveni 600 interesentu
Foto: bkvalmiera.lv

Svētdien, 21. novembrī, no 13.00 līdz 15.00 "BK Valmiera" ciemosies "Sportland" veikalā (t/c Valleta, Valmierā), kur iejutīsies veikala konsultantu lomās, kā arī aicinās ikvienu piedalīties vēl nebijušā "flash mob" akcijā, t.i., basketbola bumbas griešana uz°viena pirksta, ko dara pēc iespējas vairāk cilvēku vienlaicīgi.

Nav svarīgi, vai basketbols ir tava aizraušanās vai esi komandas atbalstītājs – šis ir izaicinājums ikvienam! Pirms akcijas plkst. 14.30 "BK Valmiera" spēlētāji apmācīs kā pareizi griezt bumbu uz pirksta un tiks dots laiks nedaudz patrenēties, bet plkst.14.45 ar mūsu karsējmeiteņu atbalstu darīsim to visi kopā tādējādi parādot to, ka sports un basketbols mums nav vienaldzīgi! Līdzi jāņem sava basketbola bumba, bet, ja tādas nav, tad centīsimies to nodrošināt.

Tāpat sākot no plkst.13.00 būs arī citi pārsteigumi – fotografēšanās, autogrāfi, balvas un atlaides, kurās piedalīsies arī mūsu karsējmeitenes – deju studija "Explosion". Šāda veida pasākums "Sportland" veikalā nu jau kļuvis par tradīciju, jo pirms gada tikties ar "BK Valmiera" spēlētājiem bija ieradušies aptuveni 600 interesentu.

Līdz 21. novembrim "Sportland" veikalā ir spēkā akcija – iepērcies par 80Ls un saņem dāvanā "BK Valmiera" sezonas abonementu. Atsaucība ir liela un abonementu skaits ierobežots!

  +4 [+] [-]

, 2010-11-09 12:57, pirms 13 gadiem
Kopš kura laika tādas akcijas sauc par flash mob? Flash mob ir tad, kad tas viss notiek organizēti, bet tajā pašā laikā svarīgākais- pēkšņi un negaidīti, nevis pūlis vienkārši sapulcējas visiem redzot un kaut ko dara, pēc kāda organizatora uzsauktām komandām! To var nosaukt par rekordu, akciju, vai vēl kaut kā, bet nejau par flashmob.

     [+] [-]

, 2010-11-09 13:01, pirms 13 gadiem
pilcha rakstīja: Kopš kura laika tādas akcijas sauc par flash mob? Flash mob ir tad, kad tas viss notiek organizēti, bet tajā pašā laikā svarīgākais- pēkšņi un negaidīti, nevis pūlis vienkārši sapulcējas visiem redzot un kaut ko dara, pēc kāda organizatora uzsauktām komandām! To var nosaukt par rekordu, akciju, vai vēl kaut kā, bet nejau par flashmob.
Piekriitu tas jau nav flash mob!

  +7 [+] [-]

, 2010-11-09 13:15, pirms 13 gadiem
Varētu vairāk pievērsties domai par kādas spēles uzvarēšanu ...

  +1 [+] [-]

, 2010-11-09 13:20, pirms 13 gadiem
pilcha rakstīja: Kopš kura laika tādas akcijas sauc par flash mob? Flash mob ir tad, kad tas viss notiek organizēti, bet tajā pašā laikā svarīgākais- pēkšņi un negaidīti, nevis pūlis vienkārši sapulcējas visiem redzot un kaut ko dara, pēc kāda organizatora uzsauktām komandām! To var nosaukt par rekordu, akciju, vai vēl kaut kā, bet nejau par flashmob.
Tas ir diskutabli, jo flash mobs ir kopīga darbība uz kuru tiek aicināti vairāki cilvēki kopā un šai darbībai ir konkrēts mērķis. Flash mobs tiek organizēts un visi dara vienu konkrētu darbību - dejo, lec dzied - šoreiz griež bumbu uz pirksta. Protams, var diskutēt par to, vai tas ir publiski iepriekš izziņots vai nē, bet tā saukt to par flash mob drīkst. Ir iespējams definēt arī savādāk kā kopīga akcija ar mērķi, bet domāju, ka šoreiz ir saprotami!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-09 13:46, pirms 13 gadiem
wikipedia rakstīja:
Flash mob - Wikipedia, the free encyclopedia

A flash mob (or flashmob) is a large group of people who assemble suddenly in a public place, perform an unusual and pointless act for a brief time, then disperse. The term flash mob is generally applied only to gatherings organized via telecommunications, social media, or viral emails. The term is generally not applied to events organized by public relations firms, protests, and publicity stunts.

     [+] [-]

, 2010-11-09 13:49, pirms 13 gadiem
blink rakstīja: A flash mob (or flashmob) is a large group of people who assemble suddenly in a public place, perform an unusual and pointless act for a brief time, then disperse. The term flash mob is generally applied only to gatherings organized via telecommunications, social media, or viral emails. The term is generally not applied to events organized by public relations firms, protests, and publicity stunts.[
Vikipēdijas skaidrojumu mainīt jebkurš no mums un mēs ļoti labi zinām, ka tas nav uzticamākais avots, kur meklēt skaidrojumu Pasaulē un Latvijā prakse rāda, ka flash mobi tiek organizēti dažādos nolūkos! Bet nu būtība ir viena - to kopīgi dara vairāki cilvēki, tādā veidā radot pozitīvas emocijas gan dalībniekiem, gan pārējiem!

  +2 [+] [-]

, 2010-11-09 14:09, pirms 13 gadiem
Labāk būtu vairāk trenējušies un aicinājuši skatītājus tribīnēs ar savu spēli.

     [+] [-]

, 2010-11-09 17:52, pirms 13 gadiem
Pasākums nav slikts. Bet tas nav flashmob, bet vienkārša akcija...

     [+] [-]

, 2010-11-09 18:33, pirms 13 gadiem
vai superstars berzins bus