Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepājai" pievienojas talantīgais Roberts Bērziņš

Andrejs Siliņš

"Liepājai" pievienojas talantīgais Roberts Bērziņš
Roberts Bērziņš. Foto: Toms Paipals

Basketbola klubs "Liepāja" vēstī, ka noslēgts līgums ar 19 gadus veco latviešu uzbrūkošo aizsargu Robertu Bērziņu, kurš pērnsezon spēlēja "Betsafe Jūrmala" rindās, bet pirms tam basketbolu apguva "Daugavas Sporta nama" un Badalonas "Joventut" sistēmās.

Roberts Bērziņš: "Pēc Spānijā pavadītā laika un iespējas spēlēt LBL pagājušās sezonas izskaņā ar cerībām raugos uz nākamo sezonu kā uz tramplīnu profesionālajā sportā. Ceru būt viens no komandas spēles veidotājiem trenera Artūra Visocka Rubeņa spēles plānā. Ar nepacietību gaidu komandas kopā sanākšanu un jaunā sezonas sākumu."
.
"Liepājas" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis: "Ar Robertu Bērziņu mums jau ir sena pagātne - viņš, kā pavisam jauns sportists, ir piedalījies manis rīkotajās "3 punktu" nometnēs un kopā esam strādājuši Latvijas jauniešu izlasēs. Roberts ir viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes basketbolistiem un izceļas ar attīstītu individuālo tehniku, kur jāpateicas viņa jaunatnes trenerim Raivo Otersonam. Krājot pieredzi un nobriestot, ticam, ka Liepāja var būt par tramplīnu Roberta tālākai izaugsmei."

2018. gada vasarā "Daugavas Sporta nama" audzēknis Bērziņš kopā ar citu DSN audzēkni Krišu Helmani pārcēlās uz Spāniju, pievienojoties Badalonas "Joventut" jaunatnes sistēmai. Pagājušosezon Bērziņš atgriezās Latvijā un aizvadīja 14 spēles Jūrmalas komandas rindās. Latvijas-Igaunijas līgā jaunais spēlētājs vidēji 16 minūtēs guva 7,1 punktu, izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas un atdeva 1,1 rezultatīvu piespēli.

Bērziņš pārstāvējis Latvijas kadetu izlasi divos Eiropas čempionātos - 2016. gadā starp gadu vecākiem zēniem un 2017. gadā starp saviem vienaudžiem.

  +2 [+] [-]

, 2020-07-08 11:30, pirms 4 gadiem
Birkans, Berzins. Talantiga komanda veidojas. Vel deretu kadu U18 sudraba izlases dalibnieku piesaistit, ka Snipki no LU piemeram..Un protams kadu pieredzejusaku viru sastava

     [+] [-]

, 2020-07-08 11:47, pirms 4 gadiem
diplomaats rakstīja: Birkans, Berzins. Talantiga komanda veidojas. Vel deretu kadu U18 sudraba izlases dalibnieku piesaistit, ka Snipki no LU piemeram..Un protams kadu pieredzejusaku viru sastava
Par Snipki piekritu. Talants liels, kurs līdz galam vel nav atveries. Pie Visocka noteikti tas var izdoties, jo vins labi pie vina spelejis izlases.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-08 12:18, pirms 4 gadiem
Vēl varētu Šūlcu paņēmt.Zinot ka palikuši no pagājušā gada ar līgumiem pagaidām tikai Niedra un Rozdobutko.
P.S domāju ka Arnis Ate vēl paliks un Vuciņš ,Vārna, Ķuze un varbūt arī Jansons. (Hāzners UN Salmiņš ticamāk atpakaļ uz VEF)

     [+] [-]

, 2020-07-08 14:38, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Vēl varētu Šūlcu paņēmt.Zinot ka palikuši no pagājušā gada ar līgumiem pagaidām tikai Niedra un Rozdobutko.
P.S domāju ka Arnis Ate vēl paliks un Vuciņš ,Vārna, Ķuze un varbūt arī Jansons. (Hāzners UN Salmiņš ticamāk atpakaļ uz VEF)
Njaa. Sulcs arī nebutu slikts papildinajums Liepajai