Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš uzsver tālmetienu precizitāti

Andrejs Siliņš

Krūmiņš uzsver tālmetienu precizitāti
Varis Krūmiņš
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestis.lv

Pēc šovakar izcīnītās uzvaras pār "Liepājas Lauvām" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē Jelgavas "Zemgale" galvenais treneris Varis Krūmiņš portālam eSports.lv dalījās iespaidos par aizvadīto maču.

"Prieks par katru izcīnīto uzvaru un par šo īpaši liels," sacīja treneris. "Visi spēlētāji nospēlēja vienmērīgi labā līmenī. Lai arī divpunktnieku procents nebija tas labākais, uzrādījām savu labāko trīs punktu metienu procentu šajā sezonā. Tā jau latvieši spēlē: ja var iemest trīspunktniekus, tad izcīnīt uzvaras. Ļoti labi nospēlēja pirmā piecinieka spēlētāji, bet arī visi pārējie, kas iesaistījās spēlē, labi paveica savu darbu. Īpaši labi iesaistījās Jēkabs Rozītis."

"Liels paldies jāsaka publikai," turpināja Krūmiņš. "Tagad, kad esam izcīnījuši vairākas uzvaras, skatītāji atkal sāk nākt uz mūsu spēlēm, par ko liels prieks. Šodien tribīnes bija pilnas."

  +1 [+] [-]

, 2008-11-07 21:22, pirms 16 gadiem
Krūmiņš the best!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-07 22:45, pirms 16 gadiem
Manuprāt, viņš ir cilvēks, kurš patiešām daudz saprot no basketbola!

     [+] [-]

, 2008-11-08 09:55, pirms 16 gadiem
par Latvijas izlases treneri!!!!