Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zībarts: "Palīdzēja arī tas, ka ar mums trenējās Šķēle"

Andrejs Siliņš

Zībarts: "Palīdzēja arī tas, ka ar mums trenējās Šķēle"
Mārtiņš Zībarts
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Noteikti mums arī palīdzēja tas, ka trīs nedēļas kopā ar komandu trenējās Armands Šķēle, jo līdz tam ar tik meistarīgiem spēlētājiem mums sanāca tikties tikai spēlēs, bet ne treniņos," pēc pirmās uzvaras izcīnīšanas sacīja Latvijas Basketbola līgas (LBL) debitantes "Latvijas Universitātes" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

"Beidzot izcīnīta pirmā uzvara, kurai bijām tuvu jau vairākās spēlēs, bet vienmēr spēlēs gadījās kāds trīs minūšu kritums, kurā arī zaudējām spēles," gandarīts par pirmo līgas debitantu panākumu bija komandas galvenais treneris Mārtiņš Zībarts. "Paldies puišiem par parādīto cīņassparu aizsardzībā un milzīgo vēlēšanos uzvarēt."

"Kopš Ziemassvētkiem bijām ļoti labi pastrādājuši treniņos, jo sakarā ar brīvlaiku augstskolā varējam trenēties tā, kā to vēlētos visu laiku, un rezultāts bija redzams mūsu fiziskajā formā," komandas sagatavotību kā vienu no iemesliem uzvaras izcīnīšanā nosauca treneris. "Nospēlējām ļoti vienmērīgi visu spēli un noteikti šajā rādītājā nezaudējām "Turībai", kā tas bija pirmajā spēlē. Tāpat bija dažas jaunas taktiskas nianses uzbrukumā, kas nostrādāja, it īpaši spēles sākumā."

"Pēc šāda treniņprocesa beidzot arī Krists Pīternieks bija atguvies no savainojuma un parādīja ļoti labu sniegumu, kādu no viņa gaidīju," savas komandas rezultatīvāko spēlētāju uzteica Zībarts. "Prieks, ka uzbrukumā labi nospēlēja pārmaiņus Dušelis, Peiners, Rozītis un Darģis. Līdz ar to pretiniekiem bija grūti aizsardzībā un nevarēja koncentrēties tikai uz dažiem līderiem."

"Noteikti mums arī palīdzēja tas, ka trīs nedēļas kopā ar komandu trenējās Armands Šķēle, jo līdz tam ar tik meistarīgiem spēlētājiem mums sanāca tikties tikai spēlēs, bet ne treniņos," vēl vienu iemeslu nosauca treneris. "Tagad varējām palīdzēt Armandam atgūt formu, un Armands mums bija labs sparingpartneris."

 +12 [+] [-]

, 2011-01-07 23:17, pirms 13 gadiem
Trenējās pirms sezonas ar LU, trenējās arī tagad. Laikam ar baseina apmeklējumiem vien nebūtu pieticis, lai paņemtu Ukrainā
Slēpts komentārs: riziks

  +1 [+] [-]

, 2011-01-08 01:07, pirms 13 gadiem
riziks rakstīja: ta nu gan...? atnesa ripas dzekiem un uz paceeluma viljnja puikas saprata, ka var tak arii taa speeleet
vakara joks protams.
bet prieks, ka dzeks nav pazudis un treneejaas un tagad speelees Ukrainaa, lai veicaas un visu to labaako
baigais nu assprātis esi

  +8 [+] [-]

, 2011-01-08 08:43, pirms 13 gadiem
Treneris viņiem arī viens no labākajiem LBL un izklausās, ka labi pastrādājis pirms mača. LU top par labu komandu, izskatās, ka veidojas sistēma un kārtība. Būs vismaz laba vieta jaunajiem, kur trenēties, spēlēt un iegūt izglītību!

     [+] [-]

, 2011-01-08 11:55, pirms 13 gadiem
and2 rakstīja: Treneris viņiem arī viens no labākajiem LBL un izklausās, ka labi pastrādājis pirms mača. LU top par labu komandu, izskatās, ka veidojas sistēma un kārtība. Būs vismaz laba vieta jaunajiem, kur trenēties, spēlēt un iegūt izglītību!
treneris jau labs,gudrs,bet izlasot par to labumu drusku uzsmaidīju,jo atmiņā uzaust laiki,kad Zībarts tika iemests kā Barona galvenais treneris,tad tik bija riešanas,utt.,bailes pat atcerēties

     [+] [-]

, 2011-01-08 12:15, pirms 13 gadiem
Kas tas par treneri ar zilo šlipsi? Vai nav jaunais fiziskās sagatavotības treneris, ja Zibarts saka, ka ieguvuši labu fizisko formu?

  +4 [+] [-]

, 2011-01-08 12:20, pirms 13 gadiem
persik rakstīja: treneris jau labs,gudrs,bet izlasot par to labumu drusku uzsmaidīju,jo atmiņā uzaust laiki,kad Zībarts tika iemests kā Barona galvenais treneris,tad tik bija riešanas,utt.,bailes pat atcerēties
Viņš jau arī bija Barons lielākā vērtība pēdējos gados, saglāba komandu pirms 2 gadiem, kad tur viss bruka un noturēja to topā pagājušajā gadā. Paskaties, kas notiek ar Baronu tagad, ne tur kads var spēlētājus sameklēt, ne ko citu darīt. Treneri, kas strādā ar sirdi atlaiž, atstāj vienu Teteri, kam vel divas bērnu komandas jātrenē. Tas nu neizskatās nopietni.

     [+] [-]

, 2011-01-10 18:08, pirms 13 gadiem
Ar zilo šlipsi jaunais igauņu fiziskās sagatavošanas treneris Kallaste.