Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Netikām galā ar pretinieku metējiem"

Galvanovskis: "Netikām galā ar pretinieku metējiem"
Agris Galvanovskis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šovakar savu pirmo uzvaru šajā sezonā izcīnīja BK "Liepājas lauvas", kas ar 100:91 papildlaikā pārspēja BK "Zemgale". Pēc mača savu komentāru sniedza liepājnieku galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Lauvu galvenais treneris Agris Galvanovskis norādīja, ka komanda ļoti vāji nospēlēja tieši pirmajā puslaikā. "Netikām galā ar viņu metējiem, tādēļ nonācām iedzinēju lomā. Pēc pārtraukuma sakārtojām aizsardzību, taču visu līdz galam precīzi neizdarījām," neapmierināts ar savas komandas sniegumu bija Galvanovskis.

Treneris atzinīgus vārdus veltīja Liepājas komandas leģionāram Eštonam Mičelam, kurš spēlē guva 24 punktus. "Šī bija viņa pirmā spēle Eiropā, tādēļ var teikt, ka viņam tā bija izdevusies. Mičelam vēl jāpierod pie tā basketbola, kuru spēlē šeit. Viņam ir labas individuālās īpašības, bet jāiemācās laicīgi piespēlēt partneriem," amerikāņa trūkumus atzīmē treneris.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja