Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Pārmaiņu skartā "Ventspils" tiksies ar "LU", Valmierā viesosies lauvas

Jānis Celmiņš

Pārmaiņu skartā "Ventspils" tiksies ar "LU", Valmierā viesosies lauvas
Rašads Andersons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijā šovakar divas spēles. Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā jau otro reizi četru dienu laikā viesosies „Ventspils” basketbolisti, šovakar tiekoties ar „LU” vienību, bet Vidzemes Olimpiskajā centrā mačs starp „Valmieras” un „Liepājas Lauvas” komandām.

"LU" - "Ventspils"

„Ventspils” komandas pēdējā viesošanās Rīgā tās līdzjutējiem palikusi rūgtā atmiņā. Kurzemnieki graujoši (- 28) zaudēja „VEF Rīga” komandai un šī spēle bija pēdējā līdzšinējam „Ventspils” kluba galvenajam trenerim Aļģirtam Brazim. Bijušais Kauņas "Žalgira", Krasnojarskas "Enisey", Sanktpēterburgas "Spartak", Tartu "Rock" un "Alyta" klubu galvenais treneris nu kļuvis arī par bijušo BK "Ventspils" treneri. Kamēr klubs risina pārrunas ar potenciālo jauno galveno treneri, šī amata pienākumus veiks asistents Guntis Endzels, kuram ielāps jāliek ciet jau trešo reizi kopš pievienošanās klubam (arī pēc Agra Galvanovska un Silvano Poropata atbrīvošanas).

Zaudējums pret VEF komandu ventspilniekiem bija otrais šīs sezonas LBL regulārajā čempionātā un arī pēc tā kurzemnieki saglabā līderpozīcijas līgas turnīra tabulā (12-2). Viņu šīvakara pretinieki „Latvijas Universitātes” basketbolisti 17 spēlēs tikuši pie diviem panākumiem un šobrīd noslēdz līgas turnīra tabulu. Šovakar komandai nevarēs palīdzēt viens no tās līderiem Krists Pīternieks, kurš devies atrādīties uz kādu no Itālijas zemāko līgu komandām un par viņa palikšanu studentu rindās skaidrība būšot nākamajā nedēļā.

Mača sākums pulksten 17.30 un tiešraidē to būs iespējams noskatīties arī portāla Sportacentrs.com veidotajā video tiešraidē.

”Valmiera” – „Liepājas Lauvas”

Otrā šīvakara spēlē „Valmiera” tiksies ar „Liepājas Lauvām”. Liepājniekiem sezona LBL turnīrā padevusies itin sekmīga un šobrīd komanda līgas tabulā ieņem otro vietu (13-5). Lai gan komandas sastās sezonas laikā pamainījies visai ievērojami, komanda turpina demonstrēt saturīgu spēli, uzvaras lielākoties gan izcīnot Latvijas čempionātā. Baltijas līgā vienības panākumi nav tik spīdoši.

Vēl sliktāk BBL veicas liepājnieku šīvakara pretiniekiem – „Valmieras” basketbolistiem, kuru nu vada Ainārs Zvirgzdiņš. Pēc treneru rokādēm (Gatis Melderis nu ir Zvirgzdiņa palīgs) komanda atteicās no Klāva Ansona un Edija Šlesera pakalpojumiem. LBL regulārajā čempionātā valmierieši izcīnījuši septiņus panākumus, tikpat reižu zaudējot un šobrīd ieņem piekto vietu. Šodien vēl komandai nevarēs palīdzēt Juris Andžejevskis, kurš guvis kreisās rokas savainojumu. Tāpat atveseļošanās norit Klāvam Bedrītim.

Mačs Vidzemes Olimpiskajā centrā sāksies pulksten 19.00.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-06 12:15, pirms 13 gadiem
Kurzeme šodien dominēs abās spēles. Par Kurzemi.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-06 12:25, pirms 13 gadiem
Ventspilij + 32, Liepājai + 7!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-02-06 12:46, pirms 13 gadiem
Vienoziimiigi par kurzemi shovakar un nepar ko citu!!!!

     [+] [-]

, 2011-02-06 12:50, pirms 13 gadiem
nu ko, Zirgzdiņam jāparāda, ka lauvenes ir ņemamas

  +3 [+] [-]

, 2011-02-06 13:51, pirms 13 gadiem
Ventspilij trenija macs

  +1 [+] [-]

, 2011-02-06 13:53, pirms 13 gadiem
Mača sākums pulksten 17.30 un tiešraidē to būs iespējams noskatīties arī portāla Sportacentrs.com veidotajā video tiešraidē.

Īpasi nevar uzticēties. Cik reizes jau lietotaji ir piekrapti un tiešraides nav bijušas!

     [+] [-]

, 2011-02-06 16:05, pirms 13 gadiem
Par Liepāja un par intrigu LBL līdz pēdējai spēļu kārtai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-06 16:37, pirms 13 gadiem
plus 40 stabili