Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Geks otro reizi sezonā maina klubu, pamet ''Liepāju'' un pārceļas uz Islandi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Geks otro reizi sezonā maina klubu, pamet ''Liepāju'' un pārceļas uz Islandi
Dāvis Geks. Foto: Ģirts Gertsons

Latviešu basketbolists Dāvis Geks otro reizi šajā sezonā mainījis klubus, no apvienotās līgas kluba ''Liepāja'' pārceļoties uz Islandes čempionāta vienību ''Tindastoll'', portālam ''Sportacentrs.com'' apstiprināja ''Liepājas'' kluba valdes loceklis Normunds Atvars.

27 gadus vecais Dāvis Geks ''Liepājas'' rindām pievienojās aizvadītā gada decembra vidū, noslēdzot atvērto līgumu un kurzemnieku rindās atgriežoties pēc pusotras sezonas pārtraukuma. Šo sezonu aizsargs sāka Igaunijas čempionē ''Parnu Sadam'', piedaloties mačos gan apvienotajā līgā, gan arī FIBA Eiropas kausa grupu turnīrā.

Liepājnieku rindās Geks piedalījās deviņās spēlēs, caurmērā uz parketa pavadot nepilnas 27 minūtes un izceļoties ar 12 punktiem, 3,6 atlēkušajām bumbām un 2,2 rezultatīvām piespēlēm.

Karjeras laikā Geks spēlējis arī VEF, ''Barons'', ''Jelgava'', ''Valmiera'', ''Šiauliai'', ''Real Valladolid'' un ''Oviedo'' komandās.

Tāpat portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka otrdien notikušajā Latvijas kausa pusfinālā savainojumu guvušajam liepājnieku aizsargam Kristiānam Šulcam operācija veikta veiksmīgi. Nav izslēgts, ka basketbolists jau šosezon varētu atgriezties laukumā. Pēc Geka pārcelšanās uz Islandi arī nav izslēgts, ka liepājnieki varētu meklēt papildinājumu aizsargu līnijā.

Izmantotie resursi:
https://www.mbl.is/sport/korfubolti...

     [+] [-]

, 2023-02-02 11:54, pirms gada
Ja no lv aizperas uz Islandi...tad klubu līmenis skaidrs.skumji!

  +2 [+] [-]

, 2023-02-02 12:20, pirms gada
Pieļauju ka tur € ir krietni lielāks nekā liepājā. Puikam 27 un karjera galīgi nav tāda, kā gribētos. Tapēc skrien kur vairàk maksā.

  +4 [+] [-]

, 2023-02-02 12:38, pirms gada
Prieks, ka Šulcam operācija veiksmīga, jo traumas gūšanas skats bija stindzinošs… Veselību!

  -1 [+] [-]

, 2023-02-02 17:19, pirms gada
Kam nauda tas pasuta muziku. Liepajas puikam gan sastava zina sis ir liels zaudejums.

     [+] [-]

, 2023-02-02 18:29, pirms gada
Islandē parastam šloserim no LV maksā kā minimums 4-5 štukas uz rokas, tādēļ ja ir pilna pansija un tāda pati summa tad viss ir bumbās.

     [+] [-]

, 2023-02-03 03:46, pirms gada
markkomartins rakstīja: Pieļauju ka tur € ir krietni lielāks nekā liepājā. Puikam 27 un karjera galīgi nav tāda, kā gribētos. Tapēc skrien kur vairàk maksā.
Kāpēc nē? Drusku nopelnīs+ valsti redzēs.