Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Pieredzes bagātais Vētra trenēs Nacionālās līgas turnīra jaunpienācējus

Emils Ozerinskis

Pieredzes bagātais Vētra trenēs Nacionālās līgas turnīra jaunpienācējus
Gundars Vētra. Foto: Diana Jesin

"Ramirent" Nacionālās basketbola līgas sezona vairs nav aiz kalniem. Valts otrajā spēcīgākajā vīriešu turnīrā spēlēs jauns projekts - "Rīgas Juniori". Šīs jauniešu komandas galvenā trenera amatā iecelts nopelniem bagātais treneris Gundars Vētra.

Galvaspilsētas jauniešu komandu "Rīgas Juniori" vadīs 57 gadus vecais Gundars Vētra, kurš pagājušajā sezonā bija "Tartu Universitātes" galvenais treneris Latvijas - Igaunijas apvienotajā līgā. Pie Igaunijas studentu pilsētas komandas stūres pirmais NBA spēlējušais latvietis visu sezonu gan nenoturējās, jo pēc apvienotajā līgā izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā piedzīvotā zaudējuma "Ventspilij" Vētra tika atbrīvots no amata. Šādas pārmaiņas treneru korpusā gan nedeva "Tartu Universitātei" gaidītās cerības cīņā par Igaunijas čempionāta zeltu.

Vētra profesionālā līmenī trenējis Latvijas klubus "Baronu" un "Ventspili", Tāpat ļoti plašu pieredzi speciālists guvis darbā augsta līmeņa sieviešu basketbola klubos, vadot vairākas austrumu robežas viņā pusē bāzētās komandas kā arī Polijas dāmu klubu "Arka" no Gdiņas. Tāpat Vētra bijis Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris.

Vētras palīgs darbā ar "Rīgas Junioriem" būs Guntars Jonāns, bet par jauno censoņu fizisko sagatavotību rūpēsies vēl viens ļoti pieredzējis speciālists - Māris Bružiks. "Rīgas Juniori" spēlēs Nacionālās līgas Austrumu konferencē, kur startēs arī "Ekselences centrs", "Rīgas Zeļļu" dublieri, "Bertānu Valmieras Basketbola skola", jaunie ogrēnieši un citas komandas.

Nacionālās līgas komandas

DivīzijaKomandas
Austrumi"Salaspils SS/API Mobile"; "Gulbenes Buki"; RSU; "Līvāni"; OC "Limbaži"; "Sigulda/Elvi"; BS "Ogre"; "Bertānu Valmieras BS"; "Rīgas Zeļļi II"; "Rīgas Juniori"; "Ekselences centrs"
Rietumi"Jelgava"; "Kandava/Turība"; "Spars/VeA"; "Liepāja/LSSS"; "Saldus"; "Tukums"; "Bauska"; "Grobiņa"; "Talsi"; "Ķekava"; "Mārupe/LU"

     [+] [-]

, 2024-09-14 15:14, pirms 5 dienām
Ja pareizi saprotu, šis ir V.Valtera projekts?

  -1 [+] [-]

, 2024-09-14 16:43, pirms 4 dienām
kritiens gan pamatigs.barons,ventspils, tartu un te pekšņi..nbl juniori

     [+] [-]

, 2024-09-14 17:53, pirms 4 dienām
Gaidām dakota komentāru.

     [+] [-]

, 2024-09-14 18:23, pirms 4 dienām
Katrā ziņā ļoti sakarīgs treneris, cerams, ka tāda pati būs arī viņa vadītā komanda.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-14 18:25, pirms 4 dienām
Upmalis rakstīja: A kapēc par šo mēslu ir kaut kas jāraksta? Vajag ignorēt tāpat kā jeļisejevu vai kalniņu.
Tu neesi cienīgs viņu apostīt pat no 3 metru attāluma, puskoka lēcēj!

     [+] [-]

, 2024-09-14 18:27, pirms 4 dienām
tiešām nav nekāds info/relīzes par šiem junioriem? daži LBL2 klubi jau vasaras vidū ziņoja par sastāva papildinājumiem..

  +1 [+] [-]

, 2024-09-14 21:07, pirms 4 dienām
asinsdesa rakstīja: tiešām nav nekāds info/relīzes par šiem junioriem? daži LBL2 klubi jau vasaras vidū ziņoja par sastāva papildinājumiem..
Šī ziņa par Vētru vispār ir mēnesi veca, bet iepublicēta jaunizveidotā Facebook lapā ar 20 sekotājiem, ko neviens protams nav redzējis.

Par klubiem jāsaka, ka izcili ar jaunumiem strādāja "Salaspils" un ļoti labu atzīmi pelnījuši "Gulbenes Buki". Pavisam bišķiņ kaut ko ir iepublicējuši tukumnieki, bet Saldus komandā ir jāmāk pēc sejām komandas kopbildēs atšķirt spēlētājus. No nenosauktajām komandām principā nekas nav nācis.

     [+] [-]

, 2024-09-14 21:30, pirms 4 dienām
Kā tad ar Kandavas paziņojumu par Feldmani autor?

     [+] [-]

, 2024-09-18 07:05, vakar
wolmar rakstīja: Tu neesi cienīgs viņu apostīt pat no 3 metru attāluma, puskoka lēcēj!
Ostītājs esi ? Fuui, sabojāji man iespaidu par dzimto pusi, ja spriežu pēc nika