Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Vietu finālturnīrā nodrošinājušas Lielbritānijas un Slovākijas basketbolistes

Krišs Upenieks

Vietu finālturnīrā nodrošinājušas Lielbritānijas un Slovākijas basketbolistes
Ivana Jaļcova šodien Slovākijas rindās ar 14 punktiem bija rezultatīvākā.
Foto: FIBA Europe

Šovakar noskaidrojās, ka no D grupas vietu 2011. Eiropas čempionāta finālturnīrā nodrošinājušas, Lielbritānijas un Slovākijas valstsvienības.

Pirmajā D grupas spēlē Ukrainas basketbolistes uzņēma līderes Lielbritānijas basketbolistes. Viešņas jau pirms šīs spēles bija nodrošinājušas vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā. Pirmais puslaiks aizritēja līdzīga cīņā, bet lūzums spēlē notika trešajā ceturtdaļā, kuru mājinieces uzvarēja ar desmit punktu pārsvaru, izvirzoties vadībā ar 59:52. Ceturtajā ceturksnī ukrainietes savu pārsvaru neizlaida un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 70:66.

Otrajā šīs grupas spēlē slovākietes savā laukumā tikās ar Vācijas basketbolistēm. Pirmajās 20 minūtēs laukumā risinājās ļoti līdzīga spēkošanās, tomēr trešo ceturtdaļu lieliski aizvadīja mājinieces, iekrājot 12 punktu pārsvaru (68:56). Ceturtā ceturtdaļa bija ļoti nerezultatīva un mājinieces savu pārsvaru noturēja, uzvarot ar 73:67. Pateicoties šai uzvarai Slovākijas basketbolistes izcīnījušas otro vietu D grupā, kas uzreiz garantē vietu 2011. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

     [+] [-]

, 2010-08-29 23:32, pirms 14 gadiem
jo interesantāk