Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Slovēnijas Basketbola federācija iemūžinās Gorana Dragiča numuru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Slovēnijas Basketbola federācija iemūžinās Gorana Dragiča numuru
Gorans Dragičs. Foto: FIBA

Šajā nedēļas nogalē Ļubļanā notiek Gorana Dragiča basketbolista karjeras atvadu pasākums. Slovēnijas Basketbola federācija paziņojusi, ka tā iemūžinās viņa spēļu kreklu ar trešo numuru, kas nozīmē, ka ar to vairs izlasē neviens cits basketbolists nespēlēs.

Slovēnijas Basketbola federācija paziņojusi, ka iemūžinās Gorana Dragiča trešo numuru, tādējādi vairs neviens vīriešu valstsvienībā ar šo numuru nespēlēs.

''Ar vārdiem nevar pateikt mūsu augsto cieņu pret Goranu Dragiču. Viņa lieliskā karjera un uzticība Slovēnijas kreklam, kā arī sniegums laukuma runā paši no sevis. Gorans ir pelnījis vislielāko paldies par devumu, ko sniedzis Slovēnijas basketbolam. Iemūžinot viņa numuru, mēs kā basketbola federācija izrādām viņam cieņu. Paldies par visu un novēlam tev visu to labāko nākamajā karjerā,'' citēts Slovēnijas Basketbola federācijas prezidents Matejs Erjavecs.

Šajā nedēļas nogalē Ļubļanā notiek Gorana Dragiča atvadu pasākums, kurā piedalās pasaules basketbola zvaigznes. Par Dragiča lielāko panākumu izlases rindās var minēt čempiona titulu 2017. gada Eiropas čempionātā, kurā viņu pašu atzina par turnīra vērtīgāko spēlētāju. Pēdējais turnīrs Dragičam Slovēnijas izlasē bija 2022. gada Eiropas čempionāts, kurā izlase apstājās ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.kzs.si/novica/v-dresu-m...